Модни консултации - 74

• 85 844
  • 842
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Севлиево
Момичета подскажете от къде мога да си купя много плътен (но не черен) чорапогащник,нещо от рода на поне 120 ден(ако има с повече още по-добре, навремето имах два 280 ,но отдавна не съм виждала подобни).Имам страшно много зимни рокли и искам да ги нося без да мръзна(за мен мръзнене е като паднат температурите под +10 градуса), дълго палто или голямо пухкаво яке за отгоре не са ми опция , защото съм ниска(163 см) и пухкава(72кг+/-2) и или ще се изгубя в тях или рискувам да заприличам на човечето на Мишлен...

# 601
Има такива чорапогащници с много стабилна подплата, но иначе изглеждат като съвсем обикновен чорапогащник.
Fleece Lined Tights се наричат, моя беше от алиекспрес.

# 602
  • Deutschland/HE
Момичета подскажете от къде мога да си купя много плътен (но не черен) чорапогащник,нещо от рода на поне 120 ден(ако има с повече още по-добре, навремето имах два 280 ,но отдавна не съм виждала подобни).Имам страшно много зимни рокли и искам да ги нося без да мръзна(за мен мръзнене е като паднат температурите под +10 градуса), дълго палто или голямо пухкаво яке за отгоре не са ми опция , защото съм ниска(163 см) и пухкава(72кг+/-2) и или ще се изгубя в тях или рискувам да заприличам на човечето на Мишлен...

Calzedonia с кашмир.

# 603
  • Бургас
Първият цвят.

# 604
В Шейн има, по-плътни чорапогащници, аз си поръчах 3 такива.
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VE4f98SxvvS&localcountry=BG&url_from=GM7457792862707200000

# 605
Calcedonia с кашмир нося и аз. Топли и хубави са, с тях никога не ми е студено, а съм зиморничева. Имам средно сиво, което пасва на почти всичкo. Имам и хубаво бордо с леко лъскава нишка. Също и приятно кафяво. Последно си купих от тях и телесен цвят термо.

# 606
  • София
Не знам доколко чорапогащник ще ти свърши работа, дори плътен, щом си така зиморничава. Има плътни памучни, ако ти се носи. В Пепко и Синсей също може да има плътни.
 А, ето и един сайт, нарочно съм ги подредила с намаляваща цена, виж има плътни. Ако до утре решиш, пиши ми, аз така и така ще си правя поръчка.
https://belioonline.com/chorapogashi-i-chorapogashnici/klasiches … er=DESC&limit=100

# 607
Кашмирените топлят,  с вълна няма как да му е студено на човек. На мен ми е много по-топло с кашмирен чорапогащник и рокля, отколкото с панталон и някакъв друг чорапогащник под него.
Когато е съвсем минус и не съм с кола, под кашмирения чорапогащник слагам един обикновен тънък.

# 608
  • София
Е, кашмирът все пак не е 100%.
Впрочем, какви са им цените, че на сайта няма?

# 609
  • Deutschland/HE
В Германия са по 16евро, много са приятни за носене и топлят. Доволна съм от качеството.

# 610
В Калцедония има почти винаги четири чорапогащника на цената на 3 и за кашмирените се отнася.

# 611
  • София
На тъмно зелена рокля и черни боти или ботуш какъв чорапогащик е по удачно - телесен или черен?

# 612
  • София
Черен според мен

# 613
Има едни мн фини черни чорапогащници/чорапи.Копринени им викахме.Те ще са подходящи ако роклята е фина също..

# 614
  • София
Има едни под 10 ден, те биха стояли.

Общи условия

Активация на акаунт