Модни консултации - 74

• 85 816
  • 842
  •   1
Отговори
# 690
Не видях колието и не разбрах кои са обеците, но роклята е топ. Страхотна за повода.
Не бих пропуснала бижута в никакъв случай.

# 691
Момичета, тази рокля с плътен чорапогащник  стилето (Бордо или синьо) дали ще е ок?

# 692
Не!
Рпклята е твърде елегантна за плътен чорапогащник , виждам я с такъв,изглеждащ като тюла на ръкавите.

# 693
  • София
Тази рокля е за 8ден черен.

# 694
Нямам тънък в момента, а мислех сега нея да облека.

# 695
С плътен чорапогащник ще е за кубинки, не стилето.

# 696
  • София
Много хубава рокля!
Дебелия чорапогащник ще се бие с ръкавите.

# 697
Здравейте!Искам да попитам тези от вас,които имат чехли Биркенщок.Искам да си купя още един модел,но при поръчка имам опция SLIM и .NORMAL.Аз имам един чифт,но не знам какви са.И сега се чудя NORMAL или слим да взема.Вие как се ориентирате?

# 698
На сайта на марката има двата размера - трябва да се измери ширината на стъпалото и има таблица към кой вид се отнася.

# 699
Елмайра,благодаря ти,от това което си ми показала ми хрумна следното:ще изкарам моите биркенщок и ако на ходилото им има нарисувано краче,което е запълнено с черно-значи са слим,ако има незапълнено краче-значи са нормал.Така ще разбера какви са моите и ще поръчам.Как го обясних само!!

# 700
^^^точно така е!

Аз нося слим Биркита, макар, че при други брандове съм си съвсем нормална ширина.

# 701
^^^точно така е!

Аз нося слим Биркита, макар, че при други брандове съм си съвсем нормална ширина.
Благодаря за ориентира!

# 702
Аз пък не можах да си намеря моята Бирка - трите пръста на краката ми са с еднаква дължина и това прави вместването в овала невъзможно - поне за моделите преди две години, които пробвах. Ако взема по-голям номер пък ми хлопа и не става. Някой с подобен проблем и Биркенщок?

# 703
Изгубих си едната ръкавица. Спешно издирвам естествена кожа с кашмирена или поне вълнена подплата. Идеи? Изръчках сайтовете, но нищо не намерих. Таван около 170-200лв. Старите ми бяха Furla, но цените доста са скочили.FearfulFearfulFearful И за капак нося 6.5-7 рамер...

# 704
  • София
Изгубих си едната ръкавица. Спешно издирвам естествена кожа с кашмирена или поне вълнена подплата. Идеи? Изръчках сайтовете, но нищо не намерих. Таван около 170-200лв. Старите ми бяха Furla, но цените доста са скочили.FearfulFearfulFearful И за капак нося 6.5-7 рамер...

От първия линк като напишеш дамски ръкавици естествена кожа, има и размер:
https://goyaleather.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1% … 0%b8%d1%86%d0%b8/

Общи условия

Активация на акаунт