Модни консултации - 74

• 85 821
  • 842
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък си търся слънчеви очила, онлайн.
Да, не е много умно, но нямам време да обикалям магазини.
След години с очила, реших да си взема лещи, за да мога да сложа пак слънчеви очила.
Дайте препоръка за сайт, в който има наистина голям избор.

И втори въпрос.
Имам кожен черен панталон и много искам да си го нося, но все не ми харесва с нищо нагоре.
Със слаби крака съм, но типично за човек с метаболитни нарушения, в горната част съм по-едра.
Освен за по-дълга риза, за нищо друго не се сещам.
Ако я вкарам в панталона, изглеждам като бъчва, и отпада този вариант

# 706
Кашмирен пуловер, изчистен.

# 707
Имам кожен черен панталон и много искам да си го нося, но все не ми харесва с нищо нагоре.
Със слаби крака съм, но типично за човек с метаболитни нарушения, в горната част съм по-едра.
Освен за по-дълга риза, за нищо друго не се сещам.
Една от дежурните ми комбинации.

Ризата може да се отвори по-дълбоко (да се разкопчее), небрежно да се покаже отдолу потниче тип боди (пр. дантелено) и за завършващ аксесоар - цветен шал около врата, аз мятам студено лилав като аватарната ми снимка. Получава се супер класен ансамбъл.

# 708
Какъв е моделът на кожения панталон?
Ако е слим, може с блейзър или както е предложила Agent Provocateur, пуловер по свободен около ханша, дълга риза от по-тежко падаща материя.
Ако е широк панталона, може би с по вталена горна част, например вталено сако, блуза около ханша с по-свободна кройка.
Общо взето аз кожените панталони си ги нося с каквото нося и панталоните от плат. Зависи от кройката на самия панталон...

# 709
  • Street of Dreams
И аз да попитам за общественото мнение, че изникнаха съмнения.

Случайно видях реклама на тази чанта и я поръчах, защото много ми хареса като нещо различно за акцент на сивото ежедневие

Имам си любима малка чанта, която мъкна от години, но ми омръзна. Обаче приятелка ми заяви, че не била ежедневна чанта, а за вечерно излизане - какъвто ефект аз не търся. Освен това нямам чанти на марката и не знам дали ще издържи ежедневието ми с тази мрежа. Още не съм я видяла на живо.

# 710
Май съм склонна да се съглася с приятелката ти  за Kurt Geiger, но зависи от ежедневния ти стил.

# 711
Аз също не я виждам като ежедневна чанта.

# 712

Имам си любима малка чанта, която мъкна от години, но ми омръзна. Обаче приятелка ми заяви, че не била ежедневна чанта, а за вечерно излизане - какъвто ефект аз не търся.
Супер е, и за ежедневна става, особено лятото при по-екстравагантен стил.

# 713
  • Mediterraneo
Супер е чантето, ама за акцент на вечерен тоалет.
Всъщност, съвсем добре би заспала на нещо леко, лятно и бяло.

# 714
Харесва ми много чантата, аз бих я носила като ежедневна.
Кажи как е наживо като я получиш.

# 715
  • Street of Dreams
Мисля си за черни, бели, или сини едноцветни дрехи, дори кубинки - като по-разчупен цветово и стилово акцент. Дано не се съсипе.

# 716
И аз бих носила чантата като ежедневна. Даже ми се струва рокендрол, по народному Simple Smile

# 717
  • Street of Dreams
И аз бих носила чантата като ежедневна. Даже ми се струва рокендрол, по народному Simple Smile

И аз повече рокерска я виждам, отколкото за ефирни рокли.

# 718
Чантата е рок, но за излизания след залеза на слънцето!

# 719
Мисля си за черни, бели, или сини едноцветни дрехи, дори кубинки - като по-разчупен цветово и стилово акцент. Дано не се съсипе.
Точно със сини дънки си я представих.
Много ми хареса, определено е интересна.

Общи условия

Активация на акаунт