Модни консултации - 74

• 85 821
  • 842
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Чантата е много хубава и мисля, че много би паснала на ежедневния ти стил. Не знам само колко удобна ще е с такава дръжка за дълго носене.

# 721
В търсене съм на черна чанта през рамо.
Спяла съм се на няколко, които отговарят на изискванията ми. Като първата ми допада най-много от към функционалност.
Ще я ползвам в ежедневието.

Скрит текст:

# 722
Ес, опитай се да премериш няколко кожени панталона с различни кройки. Сигурна съм, че не се харесваш именно заради кройката на сегашния.
Що се отнася до слънчевите очила. Моето мнение е, че е по- добре е да си направиш слънчеви очила с диоптрични стъкла. Така ще имаш вариант да си избереш и какво да ти е оцветяването на стъклата (черно, кафяво, сиво....) и да си направиш самите стъкла с плавно преминаване на тъмни стъкла, към по- светла част (нещо като омбре ефект). По този начин ще може да си ползваш и на закрито или в тъмната част от деня. От както имам такива се родих. Не говоря за фотосоларни стъкла, които по принцип ненавиждам. От чантите бих избрала първа, трета или четвърта, според големина, естествена кожа и цена.

# 723
mariat, той панталона вече е купен, слим модел е.

Слънчеви очила при моят диоптър излизат 1500лв. Няма да си ги направя за тези пари, затова реших, че лятото ще минавам на лещи.

# 724
  • София
Кожен панталон нося с обемни пуловери нагоре. Нещо такова:

# 725
Слънчевите очила освен като аксесоар, имат и предпазна функция на околочния участък, така че са съвсем друго от лещите.

Чантата става за ежедневие, ако си студент или обикаляш по галерии по цял ден и искаш по-арт акцент. А и чанти, които губят форма и се гърчат не са много практични и губят очарованието си, постигнато на снимка

Кожен (особено ако е черен) панталон с бяла ризка е като униформа ала „Балкантурист“ или тип оркестър, хор и т.н.
Подкрепям идеята за хубав и ефирен пуловер, която вече са дали.

Кожени ръкавици могат да се търсят при хубавите английски марки, особено сега, когато почват истинските намаления. Тези, например са на 45, вместо 150 евро:
Скрит текст:

# 726
Аня, мисля че е ясно, че след като лятото ще ползвам лещи, го правя, за да мога да ходя със слънчеви очила.

За бялата риза със панталона, точно от това искам да избягам. Ще го пробвам с други налични как ще стои.

# 727
  • София
С дънкова риза, дълга, светла.

# 728
През зимата скини кожени панталони нося с обемни пуловери, оверсайз ризи, елеци, абе горното
да е по-обемно или дълго.

# 729

Кожени ръкавици могат да се търсят при хубавите английски марки, особено сега, когато почват истинските намаления. Тези, например са на 45, вместо 150 евро:
Скрит текст:
Може ли линк, Аня?

# 730

Слънчеви очила при моят диоптър излизат 1500лв. Няма да си ги направя за тези пари, затова реших, че лятото ще минавам на лещи.
Фотосоларни очила се наричат тези, които на слънце се затъмняват сами. Не са чак толкова скъпи. Зависи и рамките какви са, но моите преди 2г бяха под 200 лв. Ако не се набляга на много скъпа рамка, ще излязат сравнително евтини. Честно казано е нещо много готино. Не носиш 2-ри чифт слънчеви очила, не се усеща кога се затъмняват. Много помагат и при светли очи и такива дето се дразнят много от сняг или онова време, когато е мрачно, но слънцето се опитва да пробива.

# 731
  • Най-красивата страна
Кожен панталон нося и с дълги  и с къси пуловери...

# 732
  • Бургас

Фотосоларни очила се наричат тези, които на слънце се затъмняват сами. Не са чак толкова скъпи. Зависи и рамките какви са, но моите преди 2г бяха под 200 лв. Ако не се набляга на много скъпа рамка, ще излязат сравнително евтини. Честно казано е нещо много готино. Не носиш 2-ри чифт слънчеви очила, не се усеща кога се затъмняват. Много помагат и при светли очи и такива дето се дразнят много от сняг или онова време, когато е мрачно, но слънцето се опитва да пробива.

Не е точно така.Цената на стъклата зависи и от някои непреодолими фактори, не само марката. Хубави рамки за тази цена вече няма.А ако носиш очила постоянно е много важно качеството и здравината.Иначе е много удобно, но и аз тайно си мечтая за мога да нося слънчеви обаче не мога да понясям лещи.

# 733
Gluharche9, както вече написах, за моят диоптър, едно стъкло струва 620лв. Поради ред причини и рамка няма как да си купя за 50лв, а ми струват минимум 150лв и ето ти сумата от 1500лв грубо.
Нося над 20г очила и съм отлично запозната кое как се нарича и колко струва.

# 734
Понеже въпросът беше откъде онлайн Simple Smile Аз лично съм почитател на Polaroid - стъклата са качествени и плащаш за слънчеви очила, не за марка, която прави и слънчеви очила или за рамка.
Има ги на много места в София, а на Пиротска има една оптика, в която постоянно са намалени стари модели за без пари (то не че моделите много се различават...). Онлайн не бих си купила, защото без да пробвам не мога да си харесам, честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт