Звездни Компромати - Oктомври'23

• 284 583
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 135
Сега ще не убиете с камъни, образно казано, но...любимката Ирина Шейк никак не ми харесва. Има вид на озадачена скумрия, изглежда ми мръсна и нечистоплътна някак. Само тялото ѝ е хубаво, но празния поглед и квадратната челюст са ми далеч от красиви.

Не си единствена. Само в тяло я харесвам, в лице ми е голямо НЕ. Много мъжки вайб има, никаква женственост и мекота. Стилът й е отврат.

Този Мартин го помня от Х Фактор. Някакъв дразнещ и неприятен беше.

# 136
Леле че неприятен тоя Мартин. Едва го изтраях. Подобен тип отворковски хич не понасям. Дърто леке някакво.

# 137
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Сара Сампайо
Скрит текст:

Обувките с чантата са супер Smile

# 138
Аз пък идвам с коментар за всеобщата любимка Роузи 😀
По-добре да не се усмихва...

# 139
Сега ще ме убиете с камъни, образно казано, но...любимката Ирина Шейк никак не ми харесва. Има вид на озадачена скумрия, изглежда ми мръсна и нечистоплътна някак. Само тялото ѝ е хубаво, но празния поглед и квадратната челюст са ми далеч от красиви.

Точно и на мен.

Сузанита, на тази снимка даже ми харесва Open Mouth

Скрит текст:

# 140
Аз пък идвам с коментар за всеобщата любимка Роузи 😀
По-добре да не се усмихва...

Защо, хубава усмивка има Роузи..

Скрит текст:

# 141
Издава си долната челюст напред, или си ѝ е така, но с усмивка се вижда Hands V Особено видимо на втората снимка, но и на първата се вижда доста...
Скрит текст:
А на тази снимка си е направо зле

# 142
Издава си долната челюст напред, или си ѝ е така, но с усмивка се вижда Hands V Особено видимо на втората снимка, но и на първата се вижда доста...

Точно в това и е чара, на мен ми харесва ...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 17:56 от SHE_IS

# 143
Събитието с червен фон има дрескод "по зърна" ли?

# 144
Безлична ми е Роузи, тип умряла риба. На последните актуални снимки ми изглежда и доста състарена, като 40+ поне

# 145
Трима професионални стилисти правят косата на Ева Лонгория за да изглежда накрая като... наша Галена.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 146
Случайно ми трябваше фризьор в провинцията преди време и попаднах при коафьора на Галена в Търново. Ами много е добър и я нямаше излишната превзетост и величие на софийските такива. Цените са като в София, но си заслужаваше.

# 147
  • гр.Пловдив
Трима професионални стилисти правят косата на Ева Лонгория за да изглежда накрая като... наша Галена.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

ОК!
Но в крайна сметка къде е Ева Лонгория ,а къде е Галена?
Нерде Ямбол,нерде Стамбул?
Сравнението е безумно,ако ще и стилистите на Ева да са от Зимбабве ..

# 148
Ирини...странна шия 🤔
Скрит текст:
Фотошопната, замазана само от едната страна. По-странно ми е жени, прехвърлили 40 - те години, какво демонстрират с тези фльонги, диадемки, панделки, цветчета и тем подобни джувки в косите. Детска невинност, душевна чистота, непоквареност?

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 22:29 от Карла_Карла

# 149
Като тетка с тая диадема Бърбъри.

Общи условия

Активация на акаунт