Отговори
# 315
Ре,нищо не съм чувала или чела за тази марка.Даже се наложи да я търся из нета.Само ще кажа,че струва малко по-малко от колата ми, която ми служи вярно 5 години 🤣.За тия пари ще взема две хубави фурни,и един кукър на ИП 😁.Ама кат иска,да купува.
Май утре ще пропусна работа.След малко ще посетим лекарката,че не ми харесва Шефа.

# 316
  • София
Дано всичко е наред с разбойника Ренко.
Добро утро.

# 317
Ре, и аз да питам какво е Термомикс? Някакви кухненски роботи ми се отварят, ама не струват чак колкото колата на Ренко Simple Smile

Да оздравява Шефчето и останалите болни - малки и големи.

Фил, гуш. Ръчкай го да си пусне изследванията, ръчкай и себе си. За другото май няма как да помогнеш, освен да го изслушваш и да си опора.

Мисте, дано и при теб притесненията са напразни Hug

Студено е нощем и сутрин. Миналата нощ ставах да търся пижама с ръкави и крачоли. Климатикът не е духал студено от средата на август. Както казва Мистева, още малко и ще го пуснам да топли. Става топло през деня за няколко часа по обяд, супер е, ако стоиш отвън на слънце. Тогава ти става жега. Мръднеш ли на сянка, топлото изчезва; скрие ли се слънцето става неприятно студено.

Трябва нещо да сготвя най-сетне, трябва да пооправя малко из къщи. И прането чака. За тръстиката не ми се отваря думичка даже. Стяга ме шапката, не ме свърта на едно място.

# 318
Термомикс е готвещ кухненски робот. Кълца, реже, пасира и загрява в една купа. Приятелка се кълне в него. За мен е излишна изгъзица. Всеки си знае кухнята, вкуса и навиците. Тук маркетингът им е много агресивен, организират се домашни термомикс партита с ограничени покани с цел зарибявка. Това ме отблъсква още повече.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 10:07 от Mößbauer-Effekt

# 319
И аз, Сири. Confused не знам как го правят спокойните.
Всеки ден виждам една мега спокойна, ами не е за мен този подход честно казано, или не работи при моето дете. Викам си когато трябва или не издържа.
Блазе ви, че си лягат без да са къпани. Някой път тъй не ми се занимава, ама още като влезе си сваля дрехите и грабва хавлията и не ще и не ще да пропусне.
Две кафета изпих и още ми се спи.

# 320
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Прочела съм до 11 страница, но ще наваксам по-късно. Сега бързам да покажа египетски девойки.

Да не останете с впечатление, че са все забулени.

# 321
  • France
Има деца, с които можеш да бъдеш спокоен... и деца като Монсти. И приятелите ни разказват същото. С едно всичко се постига с думи, с другото трябва да минеш в по-горна октава. Спомням си периода, когато и двамата с ММ отивахме на работа гроги след борби на волята с малкото Монстърче. Сега е като че ли по-лесно, но аз се чувствам изхабена.

ММ работи от вкъщи тази сутрин. Харесва ми да си е вкъщи Heart

# 322
Бърд 😁
Скрит текст:
Все пак говорим за първа кола,на която трябва да се учиш да караш.И малък бюджет за нея 😬. Обаче случих на таралясник.
Ренко е в болнични 😬.Нито е за АБ,нито видимо след преглед,му има нещо съществено.Само тая температура и кашлица от де се взеха 🤷🏻‍♀️

# 323
Само като му гледам съставните части на тоя термомикс и се изморих. Joy

# 324
Въх Flushed Аз мярнах някакви към 400-500 лв.
Представям си какво миене пада след използване. Брр.

# 325
  • София
А ако не се самопичиства нье.

# 326
  • France
Имах колежка преди години, младо момиче, в началото на 20те. Купи си този Термомикс и само за него говори със седмици. Аз, дори и сега, не бих дала толкова пари за кухненски уред. Мдаааа, няма да порасна.

# 327
Карамел, съболезнования за семейството на приятелката ти.
Но каквото и да си говорим, каквото и да правим- това е животът. Кръговрат. В този ред на мисли, напълно съгласна съм (не съм сигурна кой го написа)- не се опитвай да поемеш цялата мъка върху себе си. Това просто до нищо хубаво няма да доведе. Да- състрадание, съпричастност, но не се поддавай на силите, теглещи надолу.

С едно всичко се постига с думи, с другото трябва да минеш в по-горна октава.

Мхм, има. По- интересно е, когато са с еднакъв генетичен материал. Grinning
Може би късно осъзнах, или пък ми отне прекалено много време да узрея- не зная, но в крайна сметка ме осени прозрението, че има ситуации, в които от мен зависи изборът кои битки да водя и кои не. Може би пък и "аз Проклетникът" порасна и стана по- отговорен? Идея нямам, истината е някъде там.
Но се научих да не хабя нерви напразно, още повече, че след това се чувствам супер кофти, до ниво физически дискомфорт. Но е факт, че все по- рядко повишавам тон или повтарям едно и също до безкрай.

Компромиси с миене на зъби никога не съм правила, колкото и изморени да са били. Будила съм ги, ако са били заспали на връщане отнякъде. Да си измият зъбите, муцунката, да се изпишкат.

Тилката пък отлично знае за вредата за лягане с грим, или дори "просто" непочистено лице. Спазва близо до фанатична рутина в това отношение.

За себе си смело мога да кажа, че наистина НИКОГА не съм си лягала с грим и с неизмито, необгрижено с продуктите, които ползвам към момента, лице.

Болничките да оздравяват. Hug

# 328
Аз съм от спокойните родители, но и детето е спокойно. Дали едното е в резултат на другото, не знам. Сутрин ми е трудно да пазя самообладание, но опитвам. Тя е кисела, спи й се, реве за щяло и нещяло, но ако се развикам, става още по-зле и за това стискам зъби и гледам часовника. 😂 45 мин я изтърпявам и тъй. Иначе в класа имаме дете с проблеми, но родителите също са спокойни и не реагират по никакъв начин. Учители и деца са вдигнали ръце, но не могат да направят нищо. Бабата също го защитава, не приемат, че има нещо нередно и това е. Та и тази крайност със спокойствието не е ок.
И на мен ми се спи. Котето реши в 4:30 да играе, тича из стаите, мяука.. идваме ми да го метна през прозореца. 😂🤪
Карамел, съболезнования. 😓
Ренко, да се оправя Шефа!

# 329
А ако не се самопичиства нье.
И ако не пазарува сам .

Общи условия

Активация на акаунт