Искам да кажа...(211) през Октомври 2023

• 47 675
  • 917
  •   1
Отговори
# 135
  • Germany
Поспахме днес по до късно и не ми остана време да ви нагледам преди курса, та ви изчетох в паузата. Да оздравяват всички болни! Малкият сега се върна от УНГ. Дал някакъв спрей за ушите и казал - вирус. Гърлото днес не го боли. Ще си почива днес вкъщи и дано се закрепи.
Хубав и спокоен петък!

# 136
Честит празник на празнуващите. Ще пиша на ММ, че има да черпи. От 3 години сме все в строителни площадки...
Болните да оздравявате.
Не знам дали съм казвала, но Калин снима сериал. И днес пак сме на четене на ролите, та той репетира, а аз се шматкам из района. Снощи трябваше да предам един проект, та писах до посред нощите, и ми се спи сега.

# 137
Честит празник на празнуващите!

Ети, счупи традицията - спри да купуваш лекарства и те просто няма да ви трябват Sunglasses
Майтап, майтап, ама ...Когато децата бяха малки им давах имуностимулиращи, каквато мода излезе.
Накрая толкова ми писна, че спрях ... и те спряха да боледуват Grinning

# 138
  • Бургас
И по мои наблюдения като спрях да давам на децата имуностимулиращи ,спряха да боледуват
Заека изгриза кабела на чисто новият ми сешоар, докато беше включен в контакта. Сам ще се опече тоя хайван. Сега настойника му ми прави кабела, а заека е скрит в клетката между талаша и си мисли,че е невидим

# 139
  • Бургас
Аз пък ходих на театър, много съм доволна. Представлението /"Коприна" на ДТ Пловдив/ определено беше различно от всичко, което съм гледала напоследък, като сценография и музика.

Честити да са днешните празнуващи!

Ети, да оздравява малчо!

# 140
  • при моите деца .....
Добро утро!
Да се събудиш без аларма - безценно!
Надявам се, че всички болни са добре....
И при нас много болни...
Болна съм и аз от четвъртък, за сега на крак.
Снощи излизахме с приятели.
Днес ще изпращам ММ, ще пускам перални....
Хубав ден!

# 141
  • на Мелмак
Добро утро и от мен!
Имаме доста работа днес, трябва да успея да не забравя 100 неща Grinning
Първо обаче кафенце, душ и после Simple Smile
Хубав ден ви желая, момичета!

# 142
  • Бургас
Ние сме в ново приключение. Преди 10-15 години като правихме ремонта на банята и понеже толкова разбрахме, пък и парите бяха кът, та се взехме душ кабина с корито, пластмасово. И сега се пукна.Та сега ще обикаляме да видим как по най малкото съпротивление да сменим кабината.

# 143
  • Бургас
Добро утро!
Лин,най-вероятно ще трябва да се смени цялата кабина. Но дано да успеете да намерите само корито с точните размери.

# 144
  • Бургас
Лин, кофти старт на деня. Освен да търсите същия модел кабина и да се купи само поддушовото корито, но си е хамалогия. Преди години си мислехме, че нашето корито е пукнато и махнахме цялата кабина, като в последствие се оказа, че проблемът е другаде, но грам не съжалявам, че разкарахме онази дупка. Сложихме плочки на мястото на коритото, праг и параван.

# 145
Добро утро!

Аз съм е Плевен. Кумът аварира през седмицата,  наложи се операция и сега си го прибираме. Добре е, спортна травма, но ще се възстановява дълго.

# 146
Добро утро, аз не съм в Плевен. Утре Grinning
Пак се разминахме.

Да се възстановява бързо Flowers Four Leaf Clover

# 147
  • Euskal Herria
Да е спокоен месеца за всички! И да има по-малко болести!
Ваканцията ни приключи, вече трябва да влизаме в работен ритъм.

# 148
Янче,  в България ли я прекарахте?

Добър ден!
Сготвих с готови пици и мисля да изляза с приятелка, че времето тук е чудно.

Лина, ожалих ви. Дано намерите безболезнено решение.
Тит, да ни кажеш кой е сериалът, че да го гледаме нашето момче.

# 149
  • Euskal Herria
tuty, малка част бяхме при дъщеря ни и бабиното злато, по-голямата част -  в България. Всяка година за броени дни трябва да свършим всичко, натрупало се през годината. Този път бяха посещения в НОИ и НАП. Simple Smile И много несвършено остана, ама другия път, само да сме здрави. Отметнахме и срещи с приятели, та съчетахме необходимото с приятното. Wink

Общи условия

Активация на акаунт