Искам да кажа...(211) през Октомври 2023

• 47 678
  • 917
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз съм в МОЛА. Тук душ кабини няма, но пък и без това работата е батак Wink

# 151
  • Бургас
Лин, имате ли някаква яснота? Ако стигнете до вариант с параван, проверете в Интер-Глас, до КАТ.

Але, бързо възстановяване на кума!

Много ме мързи днес, а работа ме чака. Свърша нещо за 10 мин, помотая се половин час и накрая едно нищо.

# 152
  • Бургас
Селесте и аз съм така.,като теб.
Разхвърлила съм гардеробите, хвърлям дрехи, които няма да се носят,обаче не ми спори работата....😔 що ли?🤔😔

# 153
Аз цяла седмица се каних на гардеробите, нооо и днес ги подминах. След като миналата седмица мих прозорци и сие, ми мина мерака за чистене и подреждане. Ще чакам съвсем да застудее, тогава за нула време ще си намерим топлите дрехи 😆

Болните да оздравяват! Здравите да не се разболяват!

# 154
Аз пък правя туршия...вече съм на финалната права. Имам и няколко килограма лимони да изцедя и съм done, както се казва на английски.
Имам да мия и перилата на терасата, ама този дето трябва да ги импрегнира днес има излизане със съученици, та ще пропусна.

# 155
  • някъде ... тук ...
Ние пък сме на плаж. И се къпахме, даже няколко пъти. Прекрасно време...

# 156
  • Бургас
Селесте и аз съм така.,като теб.
Разхвърлила съм гардеробите, хвърлям дрехи, които няма да се носят,обаче не ми спори работата....😔 що ли?🤔😔
Ти нали каза, че си в отпуска? Колкото повече свободно време имам, толкова по-неорганизирана ставам.

Туршия ще правя към края на месеца, още ми е топличко сякаш за нея. Тъкмо и цената на карфиола да падне още малко.

# 157
Днес и аз купих карфиол, но за свежо хапване. При нас цената е 1 лев за килограм.
Лина, така и така правихте ремонт на стаите, сега ще подновиш и част от банята.
ЕлиТ, нахъсваш ме утре и ние да сме на морския бряг, но май го даваха дъждовно.
Хубава вечер!

# 158
  • Бургас
И при нас е 1лв карфиола. Следобед взех една глава да си хапвам. Много го обичам. Туршията на Ети ще я правя другия месец.
Да,Селесте. В отпуска съм, ама разпокъсано са ми дните. Изравняваме почивките с колежката и от ноември вече в график. Та,вярно е това,че колкото повече свободно време има човек, повече се отпуска.
Ели,къде сте на плаж?
И на мен ми се иска да отида за една баня в морето,да видим дали ще успея.

# 159
  • Бургас
Карз, къде го тоз' карфиол за левче? Два кинта е на нашия пазар.

# 160
  • Бургас
Сериозно ли🤔 е 2лв?🤔
Магазинчето до нас е на левче. Но може би, защото ще почиват две седмици и са намалили цената,за да продадат стоката.
Не се бях заглеждала до сега за карфиол,ако знаех,че е ,,без пари,, щях да взема за туршия,че имам и моркови даже.

# 161
  • при моите деца .....
Привет!
Лина, дано намерите по-лесно и евтино решение на проблева.
И при мен, както при Селесте и Карз не спори работата.
И аз сгогвих като Тути 🤪
Имах приятен ден.
Подремнах на обяд....
Покашлям, мъчи ме синузита....
Но излизах в парка с Митето,  не бързам, не следя час (е водих Митето на плуване, но това не се брои)
Изпратих ММ.
С Митето вечеряхме пица.
Мързелива събота!

# 162
  • София
Ние имахме гости на верандата допреди малко. Прекрасна вечер се заформи. Деца и куче вътре за малко да ми намалят орхидеите с 2 броя от играта с топка, но всички са супер щастливи и доволни. При нас карфиола варира от 2 до 5 лв. Та левче си е направо без пари. Днес и аз сложих от него в еър фрайъра заедно с други зеленчуци.
Всяко дете днес си изглади новите завеси преди да ги сложим на корниза и така удоволствието им е пълно. Blush

# 163
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Лин, дано скоро оправите банята!
Роди, добре звучи Simple Smile
Три девойки ще работят на новото място, две дойдоха, едната не Simple Smile
Пак добре.
Напомних си, че имам и еър файер и аз Wink

# 164
  • при моите деца .....
Добро утро!
Наспах се!!!
8 часа сън!
Днес перални, домашни с Митето, разходка и игри в парка.
Мързелива неделя!

Общи условия

Активация на акаунт