Искам да кажа...(211) през Октомври 2023

• 47 669
  • 917
  •   1
Отговори
# 90
Бяло пухче, как го кръстихте 😊

Фонс, много хубав и цвят и много ти отива. Красавица!

Бубе, съжалявам за загубата.

Тути, хубави покупки!

Аз съм решила да сменям малко стила, че много залитнах по удобното. Дънки, тениски, маратонки и накрая го докарах на прошляк 😆😆😆 Връщам се към спортно-елегантия стил Whistling

Болна съм сериозно. Вчера личната ми изписа антибиотик вече и си лежа на дивана. Нощем, като кукувица, на кръгъл час започвам да кашлям жестоко. Изтощена съм. Толкова чай изпих, че съм се промила отвътре 😁
Гледам Град на хълма по нво-то. Бостън, през 90-те, криминален. Харесва ми.

# 91
  • Бургас
Добро утро!

Пфу, това с мрънкането и у нас го има. Защо трябва да ходя, не искам да ходя, може ли да ме вземеш на обяд, мразя да спя там...една и съща песен, докато излезем от входната врата. От там насетне рахат, весел, бъбрив, спокойно се разделяме, първи лягал да спи и ставал последен Joy, но сутрин да ти вдигне кръвното. Кака му обаче нямаше равна, т'ва какъв рев ревеше, висеше по оградата, дърпаше се, ужас, не искам да си спомням. Обикновено поддавах и я вземах с мен на работа.

Никакви кг няма да свалям аз, коремчето е нагънатичко, но не слагам блузка с пъпче Joy ,както казва малката ми племенничка, и всичко е шест.

Ех, Руми, лоша работа! Да минава бързо!
Бая хубав прошляк беше на снимката от Венеция Wink

Мари, да се осефериш бързо и ти! Синко как е?

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 11:06 от selleste

# 92
  • на Мелмак
Момичета, златни ви бяха палчетата Hug

# 93
  • Бургас
Мно-го сме! Сил-ни сме! Simple Smile

# 94
О, Селесте, добре е още от понеделник.
Али, какви 10 кила имаш да сваляш? Не ти вярвам, ама хич.
Румка, да подейства антибиотика бързо.

# 95
Аз имам 10 за сваляне, не Алето. Тя ще се загуби, ако ги свали, та не ѝ разрешавам.
Бел, кои домашни тренировки избра?
Руми, и аз като теб, само спортно почнах да се обличам в последните години и сега ще променям стила. Да ти минава бързо кашлицата!
Селесте, големи са манипулатори:)
Ети, много са завоите през Юндола, хем не ми става лошо, докато шофирам , хем се припотявам:)
Карзче, никакво чистене през отпуската, само почивка планирай.

# 96
  • Бургас
Руми, пусти си тест ,ако искаш. Около нас изведнъж се оказа пълно с болни от ковид

# 97
Лин, най-вероятно е ковид. Няма смисъл от тест, минали са повече от 5 дена. Отделно ще ме извиняват, но аз здрава вкъщи няма да стоя. Докато ми наложат карнатината ще съм оздравяла. Този филм вече съм го играла.

# 98
Руми, за кашлицата ти препоръчвам чай от плод от Момордика. Аз съм с ужасна кашлица и това единственно ми помага. Преди години колега ми го донесе от Китай, сега го намерих и тук. Ако не можеш да го намериш, прати ми адрес да ти изпратя.
Селесте, това си е манипулация в чист вид. Моя Калин така ревеше и се късаше. Съответно и аз в колата. Докато един ден не ме викна директорката да погледна какво става на камерите. Магарето щом ми видеше гърба и се ухилваше. А аз рева в колата.
Да оздравяват болните и да се радват на хубавото време навън

# 99
Руми, бързо да подейства антибиотика и да си в редиците на здравите!

Успокоихте ме значи да не чакам мрънкането да спре скоро 😃. Поне съм спокойна вече, че там положението е добре. Първите дни си поревавах доволно и аз няма да лъжа 😃.
Стила и на мен ми се иска малко да го подобря, че тези паркове и площадки последните години не предполагаха много изискано облекло.

Тути, преди да забременея бях подхванала в ютуб тренировки на Chloe Ting. Тя си има и сайт, в който си избираш програма и всеки ден си следваш дадените клипчета. Тогава за месец имах огромна промяна, имам снимки преди и след и разликите са значителни. Иска ми се да преборя едни 6-7 килограма. Преди все се оправдавах, че нямам кога, ама сега причината е на ясла 😃.

# 100
Руми, бързо оздравяване!
Мамин златен беше леко неразположен, утре се връща на училище.

Не мога да се включа в коментираните теми.  Килата ми са идеални, вчера в паспортното ме нарекоха момичето и с удоволствие си ходя като прошляк. Новите змийски кубинки ще ги поднося по-натам, до последно ще се обличам лятно и ще събирам слънчице.

Бел, моите и двамата доста време мрънкаха на вратата. Вечер си ги взимахме усмихнати, а след един период не искаха да си тръгват от градина

# 101
  • Бургас
И аз съм с перфектни килограми, просто съм с неподходящ ръст Wink
Голяматаа сутрин ревеше като я водим, вечер като я взимахме.Искаше да е последна. Тъй като аз я водих сутринта, а баща и я взимаше вечерта и ревеше за него,не за мен. Лелките в яслата му бяха фенки, неговото дете било единственото,което рявяло за баща си

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 11:59 от lina_bs

# 102

Али, какви 10 кила имаш да сваляш? Не ти вярвам, ама хич.

Няма да прилагам снимков материал за доказателства. Ама ще кажа, че първата крачка към отслабването я направих- надебелях 😁

И аз рева сутрин като стана за работа...

# 103
  • София
Тит, благодаря за споделното. Гледам и кръвната захар се води, че регулира. Ядох морска краставица в Китай. Сега остава и горчивата да опитам. Smiley
Клипчетата на госпожицата Кло изглежат обещаващи.
Килограмите са относително понятие. Най-важното според мен е да има синхрон в пропорциите на тялото и добра мускулатура.
Аз днес вече успях да взема готовия протокол за освобождаване на детето от физическо.

# 104
Роди, аз това го издирвам откак сме се прибрали от САЩ. Даже щях да пиша на колега, да ми поръча от Китай. Онзи ден като ги видях и ми светнаха очите. В района на женския пазар има едни китайски магазини, какви съкровища си откривам от там...

Общи условия

Активация на акаунт