Искам да кажа...(211) през Октомври 2023

• 47 677
  • 917
  •   1
Отговори
# 105
  • София
О, супер значи. ММ се подстригва там в района.

# 106
Роди, може да те ползвам за куриер. Ще попрочета още малко. Странно, че намерих индийска билка, има го и като тинктура. Трябва ли да е с китайски произход, Титина?

# 107
Мари, пие се на чай

# 108
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Къде сте?
Чудя се дали да започна упражненията?
Какво да готвя?
Работа отделно.
Но ми е едно спокойно Simple Smile

# 109
Добро утро!

Днес съм малко по-добре сякаш. Странна разболяванка карам аз. Хремава съм,  главата ми тежи, нямам глас като хората, а нямам Т.

# 110
  • Бургас
Аз съм вече в офиса. Излязла съм в 6,45 още. Понеже колата не е карана доста време, та ходих да и бърша стъклата, после до офиса да си оставя папките,след това на ЛЛ. И вече мога да поработя Simple Smile

# 111
  • Germany
Добро утро!
Пия кафе, куче разходено. Тази седмица ми върви странно с този почивен ден в нищото, който приех за уикенд. Снощи злезе резултата от изпита към предният курс и съм го взела Simple SmileДоволна съм. Новият курс ще е лежерен, та за сега съм спокойна. От днес и мъжа ми го боли гърло, явно малкият го е заразил. Дано не го прехвърли към големият, че има изпит след 3 седмици и хич не му е момента за боледувания. Мразя октомври. Всяка година през октомври сме болни...

# 112
  • гр.София
Добро утро ☕
Мони, браво 🤗
Пия си кафето и отивам на фитнес 🏋️
Етти 😉 действай!
Вчера сложих едно голямо парче месо в гювеча, стана мозък и картофки с копър и чесън 🥘
Преди това правих огретен с тиквички, друго не се сещам 😁
Днес ще се видя с едната дружка, върна се от България най-сетне 😎
Хубав ден момичета 🤗

# 113
  • Canada
Странна разболяванка карам аз. Хремава съм,  главата ми тежи, нямам глас като хората, а нямам Т.

Любимият е по абсолютно същия начин.

Мони, честито!

Работната ми мотивация е на тотален минус. Нито знам как, нито имам желание да я вдигам 😂

На зеле със свински гърди сме днес.

# 114
Фонсе, огладнях!

# 115
И Монката е със силно главоболие, болки в корема и отпадналост, без температура. Явно ни налазват странни вируси.
и аз, а и от на Деси менюто.
Мони, браво за изпита!

# 116
Мда,и Шефа е болен.За втори път за един месец.А е доста здраво дете по принцип.И още не може да сефтоса детската градина 🙄
Да оздравяват бързо и другите болни!
Бубе, 🤗
Мони,браво!

# 117
Мони, браво на теб!

Да се оправя бързо Шефа, Али и Монката 😘!

И аз сутринта чух леко хъркане от носа на Бухтичка. Досега никога не ме е подвело, когато съм решила, че май се разболява. От сутринта тръпна дали няма да ми се обадят да си я взема. 2 пъти вече беше болна, откакто ходи на ясла. А преди и тя беше от здравите.
Иначе съм на фризьор и чакам боята, имах крайна нужда 😃.

# 118
  • на Мелмак
Оздравявайте бързо, всички!
Синко и той с гърлобол, смучи стрепсилс.
Зави ми се свят от заявки вчера и днес, има дребни работи да допоръчаме. Всичко да се вкара в програмата, да се сметне, да се подреди. Поне ще имам 3-4 помощнички уикенда. Това за новите обекти. Другата седмица продължаваме, да видим кога ще режем лентата.
Сготвих в китайския, ММ и децата едва ме придумаха Wink
Сега да си отида на моята си работа, че там едната девойка е отпуска тази седмица, другата - другата. Малко ми е на нагорно. Но пък нали не съм отказала бирата Yum
Не стигнах до упражненията, а трябваше.

# 119
  • Germany
Малкият пак го боли гърлото. Казва, че този път го боли повече и по различно. Направо ми писна! Утре има час за УНГ, че още му глъхне ухото, та ще може и гърлото да му погледне. И мъжа ми прави тест и не е корона, явно някаква друга гадост са олепили. Нямат Т и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт