Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 234
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Мис, няма ли опция да го гледа баба или баща му за 1 нощ или който и да е.. просто ти да спиш?

Ради, прехапал се е сигурно, ако видимо му няма нищо като рана, значи е ок.

При нас си изгори пръста и има брутално червена кожа, стои с лепенка сега ч, много е гадно. Също счупи бутилка и си наряза брадичката, ама са драскотини, така че нищо й няма, изгореното е по-гадно

# 301
Мис, няма ли опция да го гледа баба или баща му за 1 нощ или който и да е.. просто ти да спиш?

Ради, прехапал се е сигурно, ако видимо му няма нищо като рана, значи е ок.

При нас си изгори пръста и има брутално червена кожа, стои с лепенка сега ч, много е гадно. Също счупи бутилка и си наряза брадичката, ама са драскотини, така че нищо й няма, изгореното е по-гадно

Охх Бери, миличката Disappointed
Сигурно се е уплашила, и ти също.

Няма кой... Той пищи за мен постоянно. През нощта до тоалетна не мога да отида, докато се мъчим да заспи. Ако изляза става някакъв ужас. Няма баби сега при нас, а и да има той не иска никой.

# 302
Ради, Яна миналата седмица така си прехапа устната и тече кръв, но бързо мина.
Екзбери, звучи ужасно, изгорено, прорязано, направо ужас, може да мажеш с цикатридина до колкото знам става за деца, както и гентамицин или дефламол.
Мис, пращам ти гуш! Дано скоро мине всичко!
Милото, за сега май 3 пъти са боледували с гърло и 3 пъти с разстройство и повръщане. Сега мисля че е вирус, щото и баща им се тръшна. Майка ми също идва веднъж и каза че има малко сополи. И майка ми ѝ мъжа ми работят с много хора в сверата на търговията и двамата влачат вируси и са все болни. Май първо на тях трябва да вдигна имунитета и после на децата Joy

Аз вчера умишлено не започнах да давам антибиотика, защото педиатърката ми каза, че "ще се чуем утре, да я държа в течение". Та звънна сутринта в ранни зори, още не бях станала Joy  казах че не сме почнали антибиотик, пита как са били през ноща и каза да задържа с антибиотика, щом съм го купила мога да го почна по всяко време, но първо да ѝ звънна и утре пак щяла да ми звънне ако са зле да ги преслуша пак и да решим. Та така ще видим, надявам се да им мине без антибиотик. Честно казано мислех, че ще ме скастри, но не Joy
Само да ми кажете с онова мазило за гърдите и гърба, колко често се маже, аз мажа само вечер, достатъчно ли е?

# 303
Exbery бързо да минава пръстчето❤️
Има ли бебета,които още не правят ,,браво" и не дават целувка ей така-🤭
Моя още не го умее . Трупането на играчки на купчинка част от развитието ли беше ?

# 304
Здравейте, момичета Wink
Липсвахте ми. Дано успея да следя темата.
Във фейсбук ми е по-удобно, но път не всички сте там.
Да напомня, коя съм хахаха. 
Майка на две щурави бебета Нора и Велина. Вече на 1г3м. Ходят, чак тичат. Казват, какво правят някои животни, но по-скоро само звуково, а не на срички. От няколко дни дават целувка Wink Нора е много музикална, тресе дупе на всяка мелодия, а Вели обича да чете книжки.
Трудно ще ми бъде да изчета темите, за това ще опитам да следя от тук Wink

# 305
Ради, Яна миналата седмица така си прехапа устната и тече кръв, но бързо мина.
Екзбери, звучи ужасно, изгорено, прорязано, направо ужас, може да мажеш с цикатридина до колкото знам става за деца, както и гентамицин или дефламол.
Мис, пращам ти гуш! Дано скоро мине всичко!
Милото, за сега май 3 пъти са боледували с гърло и 3 пъти с разстройство и повръщане. Сега мисля че е вирус, щото и баща им се тръшна. Майка ми също идва веднъж и каза че има малко сополи. И майка ми ѝ мъжа ми работят с много хора в сверата на търговията и двамата влачат вируси и са все болни. Май първо на тях трябва да вдигна имунитета и после на децата Joy

Аз вчера умишлено не започнах да давам антибиотика, защото педиатърката ми каза, че "ще се чуем утре, да я държа в течение". Та звънна сутринта в ранни зори, още не бях станала Joy  казах че не сме почнали антибиотик, пита как са били през ноща и каза да задържа с антибиотика, щом съм го купила мога да го почна по всяко време, но първо да ѝ звънна и утре пак щяла да ми звънне ако са зле да ги преслуша пак и да решим. Та така ще видим, надявам се да им мине без антибиотик. Честно казано мислех, че ще ме скастри, но не Joy
Само да ми кажете с онова мазило за гърдите и гърба, колко често се маже, аз мажа само вечер, достатъчно ли е?

До 3 пъти на ден е. Аз мажа сутрин и вечер, така ми го е изписвала и докторката.

# 306
Благодаря болибон!
M_lady, радвам се че се завърна! Heart ще ми е интересно да пишеш по често занапред!

# 307
  • Бургас / Славейков
Здравей М Лейди.Надничай от време на време и тук.Митко днес направи поредната беля счупи ми 6десертни чинии .Как си провря мъничките пръстчета в шкафа незнам.Но моето,, Не,, не го спря.Тъкмо бях прибрала прахосмукачка.
Дано бързо се оправи и опарената ви ръчичка Бери.На болните да оздравяват .Другия месец ,ако е здрав ще бием и ние ваксина.

# 308
Аз вече втори ден имам проблем с приспиването, вчера заспаха в 00:00 и то в количката. И днес още не мога да ги приспя. Сутринта са станали в 9:00ч, дрямка от 14:00 до 16:15  и кога трябва да ги сложа да спят? Сложих ги в 22:00ч. Преди това нямаха никакви признаци за заспиване, направо се бяха разбесняли.

# 309
М_lady , добре си се завърнала!
Бери, къде се опари малката, бързо да и минава!
Лизи аз предималко успях с приспиването.Ама днес направихме две дремки като втората дойде много късно, само 40минути беше , но до 17и 20ч,така че може би е разбираемо.И при вас сигурно късно е дошла.

# 310
  • Велико Търново
Здравейте момичета, толкова много сте изписали, чак не мога да наваксам да ви прочета. Тези малки пакостници започнаха вече с белите, очите ни трябва вече да са не на 4, а на 8..

Вики вече ми шета из шкафовете в кухнята, само вади и на плота е станало склад от опасни предмети 😩. Научи се да се качва на дивана и сяда на подлакътника и се друса. Хич не ме чува да седне , а долу са плочки, чак изтръпвам като съм в кухнята, а тя си играе.

Бери, бързо да ѝ минава изгореното и порязаното, направо не искам да си представям как си се притеснила, дано да не я боли много.

Ради, мисля че няма за какво да се притесняваш, те от леглата падат и нищо им няма 😊.

Лизи, бързо да се оправят децата, нещо често започнаха да боледуват 😞.

Пупелина, добре че Митко не се е порязал..

Милото, хайде вече да сте я преборили тази бактерия и да не се появява вече .

Мисс, съжалявам че пак се върнахте в старото положение, а тъкмо се бях зарадвала че Божко започна да спи по- добре .

Аз също съм ЗА подаръци 😊.

Ще се постарая да влизам по- често , че нещо се активизирахте доста и не мога да ви насмогна 😄.

Вики от една седмица е с ужасна хрема, но бибата нощем не се оставя, надявах се сега да е момента да я махнем , но не. Излязоха всичките 4 кътника, буквално един през друг, още не е излязал единия и тръгва другия. Сега не знам тази хрема от тях ли е или от настинка, но с баща ѝ сме добре . Нощем не спира да се буди, понякога ходя на помощ, че ММ се изнервя когато не иска да заспи. Сега той е с нея, аз с малкия .

Снощи това диване не искаше да заспи, два пъти ходих да я приспивам, изпи си млякото и стана, после се изака и викам ахааа, вече ще заспи. Да , ама не, повече от половин час се кетри и слиза от леглата, ама са малко високи и пищи да я качвам. Накрая заспа гушната в мен.

Като казах пищи, вашите мъници пищят ли, тя буквално пищи За всяко нещо, иска нещо и протяга ръце и започва да пищи.
Подлудяваме това, отделно че останах без глас да надвиквам Михаил за да ѝ говоря.
Това дете иска само на ръце, има моменти в които вече не ме държат ръцете и слагам слинга . Въпреки това Вики не ревнува, напротив само го гушка , милва го и му дава боц 😄.

От утре почвам някакъв имуностимулант, че всеки месец пиша на педиатърката че Вики и има нещо. Дано да подейства, ако ли не ще търся бъз.

Какви подаръци сте измислили за децата, ние ѝ взехме кухня , само че от Джъмбо. Бяхме в едни приятели и си играеше с тяхната, та се надявам когато е у дома да си играе, а не да я игнорира 😃.

Съжалявам, стана дългичко.

# 311
  • Пловдив
За подарък за Йоанна, съм измислила бутаща кола. Нещо такова:

Йони като види кола, изпада във възторг 😄 Онзи ден комшийчето беше с подобен мотор и тя се втурна към него, започна да натиска копчета, да пуска музика, и като я отдръпнахме назад, рев голям. Сигурно ще купим с родителски контрол.

Пламинго, разбирам те за "8-те очи". Йоанна заклещва ръчичката си на най-странните места, краката ѝ са в синини, допълнително се удря и в ръбовете на масата. Изобщо.. кога се развива инстинкта за самосъхранение у малките зверчета?

M_Lady, радвам се да те "видя" 🙂

Честити крачета на Сами!

Бери, представям си как си се уплашила като малката се е изгорила! Мина ли ѝ вече?

Мен не ме бройте за подаръци.

# 312
  • Велико Търново
Виктория беше същата с една триколка, на площадката ѝ позволиха да се качи, еле мале видях се в чудо, чак се тръшкаше на земята като я махнах 😃.
Сега баба, дядо и чичо ѝ са поръчали за нова година.

# 313
Нашия има един куп играчки,но обръща внимание само на колите ,вече има такава за бутане има и такава на ток,коятое като истинска мини кола може сам да кара или пък ние с дистанционно да го оправляваме и той само да седи в нея ,та мисля да му взема писта за количките големите няма да се поберат разбирасе 😄 но поне за играчките ,мисля че ще му хареса
Тие също имаме проблем с приспиването снощи засякох точно 1 час друсане. Той ми се усмихва,задремва после ококорва очи и така 1 час почвам да се изнервям чак 🤯

# 314
Силно се надявам Пламинго да я преборим тази бактерия,но според мен в засилването на имунитета е разковничето.
Аз няма да купувам нищо на Плами за Коледа. Мислех да си караме със старата количка,обаче взе да и става тясна. Тя върви но все пак се измаря и няма как да ходим на далечни разстояние,та затова купих нова количка лятна. Ако съдя по батко и който беше голям мързел количка ползвахме до 2 години и половин 😁
Подаръкът е количката и,на баткото взехме телефон. Аз съм им казала това им е за Коледа. Отделно ще си напарвим Коледна фотосесия за спомен,която да им остане на децата.
Баба и,дядо и,леля и чичо са приготвили парички за играчки. Аз също мисля да взема кухня. Триколка няма да вземам,понеже с баткото имах и на мен лично не ми беше удобна. Тя много обича да чисти и гледах едни прахосмукачки,мопове но цените им са уау,като за истински. Ще следа за идеи какво да и взема☺

Общи условия

Активация на акаунт