Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 260
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Плами също иска да хвърля чиниите. Понякога успява да я обърне,но като цяло свикна д тях. Аз само и казвам “не,не” и тя ме имигрира с пръст и повтаря не. Нашият бамбуков комплект много се захаби и затова го махнах. Все пак е дърво и завъжда доста бактерии. Като я храня аз я храня с обикновена метална лъжичка.
Напоследък тя има проблем и не се храни в стола си. Иска да обикаля и да и давам да яде,но от утре съм решила да въведа отново ред и да се храни в стола. Дано успея нещата да се случат по бързо!☺😃
П.С Плами е само с четири зъба,а петият е на път от 10 дни уж😃

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 19:34 от Милото

# 481
Момичета, Сами пак си разкъса превръзката и сега го превързах на ново, но ми направи впечатление, че ръката в горната част е подута леко.  Дали е нормално, предположих, че е защото е обездвижена.

Меджик, какво направи Божко с тия зъби Joy направо ме разби.  Поне ви остават само 4 и приключи мъката.
Сами е с 12 и ми се вижда точка при един кучешки, но май не е пробил, не дава да го пипна , а Яна с 9 зъба.

Само се чудят каква тъпотия да направят цял ден, само се заклещват някъде и реват, че не могат да излязат Rolling Eyes

# 482
  • Варна
Сигурно е нормално да е подуто, все пак е рана... не че разбирам де, ама та ми звучи хаха

Ради, ние нямаме такава, така че не знам. Ако те дразни, я смени

Милото, и Габи днес обикаля и идва да й давам кремче в устата... накрая седна в един леген и там искаше да яде.. лудница просто

# 483
Днес ходих в джъмбо, там, както каза Вещичка има мопове ,но аз харесах един комплект с вертикална прахосмукачка от хиполенд и сигурно него ще взема.
Ади има 9 зъба , като 10тия до ден два ще в пробил на 100 процента.
Мисс, Божко яде ли сирене, кашкавал все още? Ако е така може спокойно да му даваш това плюс кис.мляко и плодове .Сигурна съм , че ще прояде пак.А може да видиш дали някъде има пекарна с някакви соленки домашни.Аз онзи ден открих една сравнително близо до нас и малката много ги хареса.
На Ади повечето тъпотии са ,че се катери на места , на които не е подходящо.До предималко се катери по една ветеринарна количка , от която падна поне 5 пъти ,но продължи да се опитва.

# 484
Ние след смяната на времето се върнахме на стария режим
Будене 7/7:30 първа дрямка към 10:30 и втора към 15:30/16 часа тоест скоро май няма да минем на една така като гледам

# 485
Ексбери, не наранената част от ръката. А горната.

След такова нещо дали, ще ни пращат на раздвижване някакво? Трябва да питам лекаря. Ама явно гълтам бастуна, като отида и забравям какво трябва да питам.

Сигурно е нормално да е подуто, все пак е рана... не че разбирам де, ама та ми звучи хаха

Ради, ние нямаме такава, така че не знам. Ако те дразни, я смени

Милото, и Габи днес обикаля и идва да й давам кремче в устата... накрая седна в един леген и там искаше да яде.. лудница просто

# 486
Орехче, на 10 тия отказ каквата и да е храната слагам сирене за да го залъжа, но вече не действа. Може да изяде цяла буца сирене без проблем, кашкавал също, не се спира с тях. А и БОРОВИНКИ обожава.
Открила съм страхотно бутер тесто и му правя кроасанчета и пръчици със сирене разбира се. Пекарни нямаме или поне не са това което трябва Grinning

Ради нашия режим е тощно такъв. Дамо че сутрин спи 1 час. Следобяд 40мин.
Ако и утре стане в 5:30 не знам вече какво да правя.
С този режим е много крив следобяд. Сутрин става с усмивка, след първата дрямка усмихнат и следобед един час и нагоре е мън мън мън мън... Едвам изтрайвам, запушвам му устата с кашкавал Grinning

# 487
То и моя става в толкова ама давам да суче и заспива пак . Но сега се замислих както писах оня ден падна от количката дали му повлия това ,защото много бързо му се доспива и нещо взех да си притеснявам 😒 за какво трябва да следя? След обяд заспа в 15:55 и се събуди в 17:05 и вече започва да му се спи ,не знам може и нищо да няма ама вече ми влезе мухата. Други симптоми няма ,освен ,че е кисел и все мрънка ,но това го отдавам на пробиващите зъби ,вече са се показали ама май е много чувствителен,защото 2 седмици преди да избият спира да яде и някъде още 2 след като избият също
Забравих да питам и за обувки. Имаме найк,адедас едни зимни боти от sinsay и разни други,но са все с по един-два пръста големи и не ще да ходи с тях само с адидаските ходи ,но те не са с твърда подметка и са само за сухо време ходи и с едни не знам как да ги нарека бях ги качила от кауфланд като обувчици ,но с чорап (дано ме разбрахте) с тях ходи защото са му по мярка и прилепнали за крачето ,бях поръчала едни от obuvki.bg, но не йм отговарят номерата,поръчах 21 номер дойдоха някви огромни и дори не ми позволиха да ги доближа поне до крачето му да проверя колко са големи и направо върнах и като казвам ходи имам предвид с уокъра или за ръка сам не може още

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 20:15 от Radii :)

# 488
Чета ви от доста време, но докато се наканя да пиша по всички теми, със сигурност забравих доста от тях. Та по спомен:
Милото на Zara дрехите си отговарят на размера.
Miss Ag, Божко е първенец по всичко! Рая има 7 зъба 😅.

Radii, вземи му “боси” леки и меки обувки. Ще му е много по-лесно и ще е по-стабилен.

Относно приборите: Като я храня аз ползвам малка метална лъжичка от нашите или една нейна силиконова. Силиконовата лъжичка е за самостоятелно хранене, много е дълбока и течните неща не се изливат.
Тя също яде добре с нея, но не бих казала че се храни сама. Да, има желание да се храни сама, но то бързо преминава в игра и мазане. Имаме и лъжичка/виличка на Doddl, удобни са, но още не може сама да си набожда и загребва.
От двата вида-силиконовата й е по-удобна.

# 489
Nici на коя марка можеш да ми препоръчаш какво мислите за тези ,но май не си отговарят на номерата,защото преди месец му бях поръчала на КК и бяха големи

# 490
Най-достъпни са на DD-степ, и са доста добре направени, а и много здрави! На К&К конкретно тези ми харесват също, обаче май не са много здрави, казвам го по отзиви, които съм чела.

# 491
Какво значи "боси обувки "

# 492
Уж са по мекички. И създават усещане, че е босо детето.

Аз се ориентирах към Колев и Колев, за Яна, босите. Защото ми е по удобно, купувам ги от майка ми.  Тук всички други магазини са с китайски скапани детски обувки. За това, като реша да взимам обувки трябва да поръчвам от интернет и да връщам, ако не стават, а въобще не ми се занимава. Мойте са от лятото с Колев и колев, летни, после есенни, сега ще взимам зимни. Общо взето, нямат време да ги скъсат, бързо им расте крачето. Имам найк и адидас, които според мен е много твърда подметката и не са им удобни, явно са за проходили деца. За това пак се ориентирах към Колев и Колев.
Яна снощи я сложих за нощен сън спа един час, след което се събуди и будува до 1:30ч....

Какво значи "боси обувки "

# 493
Лизи казваш бързо йм расте крачето ама тоя моя каточели един размер си седи от цяла вечност

# 494
Влизам да плача.
Същия режим. Става един път на вечер и сутрин се събужда към 7-7:30 два месеца.
Същия режим, спи цяла вечер 5 дена. Става 7:30.
Същия режим става един път на вечер и се събужда в 5- 5:30 3ти ден ... Ще ме убие това ставане.. Защо защоооо Cry
Абволютно нищо не съм променяла, вече не знам и какво... Няма шанс за една дрямка.

Общи условия

Активация на акаунт