Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 217
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Милото Лего Дупло е едро. То е за година и половина май

# 601
Милото Лего Дупло е едро. То е за година и половина май

Може не съм го гледала,но имам от баткото. Мисля да го накисна във вода и да го ползва. Тя не е от децата,които си играят сами. Иначе това което си качила,му видях клипчето и честно казано ме грабна☺

# 602
бери , страшно си е , тя веднъж изпусна една стъклена чашка, която уж придържах и всичко стана в стъкла под нея, а днес както беше права на стола с нея направо изстръпнах :/
Ради , Ади се буди към 7 и до 13 часа трябва да е заспала.Днес стана в 8ч по изключение и вкъщи побесня, качи се навсякъде, където можеше, падна 100 пъти, блъска по телевизора и т.н, накрая я изкарах с количката и предималко заспа.Но като цяло нямаме точен режим напоследък,заспива по различно време вечер, но сутрин горе долу все около 7 се буди.Сега като се заговорихме за отварянето на кошарата с Ради и викам ще и я отворя , тя през дупката св хвърля като луда , отделно от леглото презкача и влиза вътре, мъчи се и наобратно ....все повече се замислям за ниско монтесори легло.

# 603
ММ е любител на мезетата 😃 5 пъти в живота си да е правил яйца иначе 🤣 японските ножове няма да ги оцени, ще се ориентирам в клас тип Тефал по-скоро 😃
Днес поръчах легло на Ави, ще е готово края на януари, нямам търпение 🤗
И Ава ми носи чашата за вода няколко пъти, да ми се изправят косите 🙄 а преди два дни както ме гледаше спокойно от кулата по едно време си беше прехвърлила единия крак от страната на преградата, готова да полети 🤯🤯 добре че я видях преди да се приземи на плочките, само бели са ѝ в главата.
Откакто е на една дрямка се е будила в диапазон 7:30-9:30 😃 аз съня съм го оставила на самотек, майка ми каза, че миналата седмица спяла по 2:30-3 часа на обяд и заспивала вечер в 10. Аз като я будех след час и половина сън заспиваше в 9:30 с мъка. За това откакто сме се прибрали я оставям да спи колкото поиска и вечер заспива около 10 без драми. И да ни похваля, вече категорично махнахме люшкането, заспива си след малко въртене, докато аз лежа до нея 🥳

# 604
Ей, много време ще го изработват тпва легло....ама сигурно са пълни с поръчки хората.Иначе браво за заспиването ,все така да си е .Значи повечето дечица тук си вървят дивички

# 605
Ама вие какво се оплаквате, че няма какво да купите. А мене питате ли ме? Имам кукли достатъчен брой, количката за кукли е здрава, защото каката не и обръщаше внимание, стол за хранене на кукли, имам 2 кракомобила, тротинетка, конструктор, сортери, рингове, колички, плюшени играчки, магаре и топка за скачане и каквото още ви хрумне от големите. Въпроса е, че сестра ми има големите играчки също и се опитва да ми ги пробута, защото са здрави, а на нея вече не и трябват. Тя е с 2 момчета и има повече колички и от мен. Онази вечер ми донесоха легота от батковците, защото каката си играе много с тях. Баланс колело нямам и не искам, за мен е напълно излишно. Каката караше нормално колело с помощни колелца на 2г. Взехме и сега къща за кукли, за Коледа ще е дървена кухня, значи и това ще имам. Обмислям идеята и за магазин, но него вече наистина не виждам къде ще го сложа. На баткото ще му взема гифт карта за плейстейшъна и готово. Обаче малката ми е пълен Х какво да и взема. И това не стига ами Коледа празнуваме при мойте родители, подаръците ще са там под елхата, обаче няма смисъл да мъкна кухнята на 200км, затова трябва и за елхата вкъщи да измисля нещо. Досега винаги е имало и вкъщи подарък под елхата, но е било нещо съвсем дребно, което се събира в коледен чорап. Че и подаръци за племенниците ми и племенничката трябва да измисля. И за да ми е още по голям кеф, големия ми племеник се казва Николай и е роден на 26.12., а малкия има именден на Ивановден, рождения му ден беше на 3.11. Абе пълен ужас ми са тези празници.

# 606
И ние имаме всичко сякаш, нямо само кухня, но не съм убедена дали ни трябва. Само магнитна дъска и книжка с бутони със звуците на животните съм измислила. При нас каката има рожден ден на 09.12., та първо за този ивент трябва да се подготвя. Толкова е презадоволена и тя и стаята й пълна с всевъзможни неща, че не знам 🙄

# 607
Аз други играчки освен колички се отказах да купувам,защото така си седят 0лев интерес от нещо по-различно с 4 гуми. За това ще му купим състезателна писта а баба му ще му вземе самосвал каза 🤣🤣 та да цял паркинг,вече има към 30тина от най-малки до електрическа

# 608
Идвам с две идеи... Играчка и място.
Когато вали ние прекарване времето си в библиотеката, за щастие е близо до вкъщи. Не знам е БГ има ли такава опция. Обожавам това място. Тихо, топло, без сополи и крясъци като в детския кът Grinning ( не че не ходим и там)

И играчката...

Редактирам: видях цената на влака в БГ и меко казано съм потресена. Нов е 66£ тук, аз повечето играчки на Божко ги вземам втора употреба и минават стриктна дезинфекция... Буквално нямат следи от ползване. Влака го взех за 15£... Не мога да повярвам още каква цена видях... Няма да давам май други идеи за играчки Animal See No Evil

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 17:25 от Miss AG

# 609
Страхотна идея за библиотеката , но наистина не знам тук дали има такива с детски кътове , някой ако знае за София може да ме светне.
Макар че ние сигурно ще се озовем на някой рафт 😀😀😀
Аз минавам да споделя за ей тия солетки, които намерих в кварталния магазин

Редактирам се , днес си прехапа езика ,падайки оттук и цял ден продължава.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 17:57 от Орехче

# 610
Орехче, Божидар събаря цели рафтове книги... Тичам след него защото ми е неудобно, ако мине някоя жена, само ми казва да се успокоя, че няма нииикакъв проблем... Имат и две масички за рисуване, с две кутии моливи и химикали. Много ми е хубаво там, много... Попринцип имат часове за четене на приказки за най малките.. Но Божко освен да им се смее (понеже английския е много забавен за него) друго няма да направи Grinning

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 18:47 от Miss AG

# 611
Във Варна със сигурност няма такава библиотека. А ако съборим нещо или детето започне да тича сигурно ще си отнесем луд скандал и ще ме изхвърлят. Преди ходех в градската библиотека и ми бяха направили забележка,че слизам по стълбите набегом. И то не пречех на никого, защото бях в коридора. Вече не ходя откакто си взех електронна книга.

# 612
Lego-то е велика играчка!
Miss AG, много добри идеи даваш!
Аз не смятам да купувам нищо конкретно, иска ми се някаква количка да й купя, защото много се забавлява с колите.
Искам да й взема помощна кула Монтесори, ще оглеждам нещо на добра цена.

Сутрин става  най-често между 7-8 часа, заспива около 12:30-13 часа.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 23:01 от NI_CI

# 613
Здравейте ,моя Вики участва в конкурс и което детенце събере повече харесваня ще спечели . Ще прикача линк към снимката ако някой реши да ни помогне 🤗 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=875273313967454&id=100044543794705

# 614
Много е сладък Ради, успех на конкурса.

Аз съм малко притеснена, не знам има ли повод ама...
Всеки път когато попитам  Божидар "къде те боли" и се хваща за главата на едно и също място. Дали е защото най често си удря някъде главичката? Много се притесних снощи.
И зъбките го боляха, беше като бесен питбул пак, става 6-7 пъти снощи. 3 пъти мляко, сега мен ме боли главата, но не е важно....
Как да проверя наистина ли го боли? Ако бяхме е България, като се знам досега да съм го завела на лекар - just in case Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт