С какво ви дразнят мъжете /тема №13/

• 33 276
  • 363
  •   1
Отговори
# 75
"оле виж го онзи какъв е готин и как уважава жена си и не се заглежда като простак"

# 76
  • Plovdiv
Боже ще му разваля деня ако почне с такива коментари. Много набързо ще разбере колко хубави мъже има около нас

# 77
Не случайно народа е казал: Каквото повикало,такова се обадило.
Направете два три пъти същото като тях,и ще видите реакция.

# 78
  • София
То лесно ще му отвърне с каквото повикало, ама на мен ми е по-интресно какво стои зад това поведение... пълно неуважение към нея? Незачитането й като жена? Избиване на комплекси? Опит да й покаже колко тя не е привлекателна? Липса на елементарна емоционална интелигентност? Обикновена примитивност?

# 79
Тези въпроси ,само жената може да ги изясни с мъжа си .И да си направи съответните изводи.

# 80
То лесно ще му отвърне с каквото повикало, ама на мен ми е по-интресно какво стои зад това поведение... пълно неуважение към нея? Незачитането й като жена? Избиване на комплекси? Опит да й покаже колко тя не е привлекателна? Липса на елементарна емоционална интелигентност? Обикновена примитивност?
Всичко изброено, обобщено в 2 думи: Бай Ганьо.

# 81
  • София
За натякването коя колко хубава била, съм съгласна.
Обаче и тя явно изкъсо следи къде гледа той... Всъщност ако му откаже някой път да излязат заедно точно по тази причина, може и да се усети.

# 82
Боже ще му разваля деня ако почне с такива коментари. Много набързо ще разбере колко хубави мъже има около нас

Аз направо хващам някой приятел и излизаме заедно на кино и вечеря ако се държи така.

А и не бих търпяла такъв мъж дълго :/ защо си го причинявате, момичета?

# 83
Е.то е ясно, че трябва да се разкарват такива веднага като го усети. Аз най-мразя женкари и дърти коцкари, толкова са противни с лигавите клишета и влажен поглед, че направо ти идва да повърнеш... Не знам как изобщо им се връзват. Гнусна работа.

# 84
Обаче и тя явно изкъсо следи къде гледа той... Всъщност ако му откаже някой път да излязат заедно точно по тази причина, може и да се усети.

Убедена съм, че и кьорава да е потребителката, пак ще разбере какво и къде гледа мъжът й. При положение, че прави коментари коя какво тяло има, колко е хубава и т.н., мислите ли, че гледа "дискретно" и се налага потребителката да го следи изкъсо? Доста комплексарско поведение.

# 85
Чисто неуважение си е това. Няма какво друго да е, що се отнася до партньора. Подобно неуважение идва от нечитав човек, извинявам се, но няма как да е иначе. Такива мъже много ме дразнят, затова и гледам да избягвам комуникация.

# 86

Изобщо не. Просто с течение на времето се забелязва. И преди ми в говорел за тази и онази, но никога не съм обръщала внимание. Но когато стане честа практика, плюс “изпускането” на негови приятели пред мен какво е казал за някоя си… и просто се присещам, че преди за тази някоя си ми е казвал някакви неща, и си навръзвам нещата. Определено не ми харесва това му поведение, опитвам се да си изясня от къде идва, но когато задам ребром въпроса отсреща получавам само мълчание.
Ще преосмисля взаимоотношенията ни.

# 87
Подобно поведение е обидно към човека до теб. Можеш да го попиташ дали ще му е приятно ако се озърташ като загоряла по улицата и коментираш: леле този какво стегнато дупе има, този какъв е мускулест, мале, този какъв пакет има и т.н.

# 88
ММ един път се опита да ме подразни ,като ми каза да вземем домашна помощница ,но да е 18 годишна и аз му казах и брат ти ,че и градинар ни трябва 🤣🤣🤣🤣🤣,а нямаме градина. От тогава въобще не си е помислял дори да се шегува с такова нещо. А ако така ме обиди направо си тръгва от собствения си дом ,а в конкретния случай да ми каже е викнала съм я тая красавица да го видя какво ще прави . Честно нервирах се на твоя мъж ужасно много ,желая ти кураж и дано успееш да се пребориш с това нещо,но не позволявай да те подценява 🤗🤗

# 89
  • София
Аха...то така си тръгват мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт