С какво ви дразнят мъжете /тема №13/

• 33 520
  • 363
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Уфф, много тъпо поведение. Години, негодини, в крайна сметка децата трябва да се правят от родители, които са ги искали.

За мен е учудващо, че сте на етап "подпитване", а вече сте се венчали.

Относно забележката, че си била под ръка - не го гледай като лична обида. Мъжете по принцип се женят, когато са готови за това, а не когато срещнат голямата си любов. Такава им е природата- практична.
Другото са женски инсинуации, за да се чувстват избрани и боготворени.

# 316
Ами подпитването беше преди, сега вече са директни въпроси. Отговорите винаги са едни и същи. Яд ме е само, че когато говорехме за това преди сватбата, ми казваше, че държи сватбата да мине, и аз си виках - ееее човекът иска всичко да е както си му е реда, а то си било огромен червен флаг. Нищо, тя грешката си е моя, че съм се вързала, сега си сърбам попарата, но то нищо не е вечно така или иначе.

# 317
Не се отчайвай, мисли как да действаш. Щом нямате деца, а и както казаха по-горе, аз мислех и аз да го кажа, децата няма да оправят отношенията. Да не кажа даже, ме може и да ги влошат. Бременността не е най-лекия период за една жена, пък и за двойка.  После като се роди и бебето и няма да е хич лесно, ама ако преди бебето не се подкрепяте и уважавате, после…
Те са нерви, безсъние, неспокойство, хормони..
става още по-трудно и тогава обикновено крета връзката колкото заради детето..

# 318
Само ми е чудно, защо се е оженил.
Е, и ме е яд за часовника. Joy

# 319
😀 аз щях да чакам да видя дали ще ми подари нещо и тогава щях да подаря аз моя подарък.

# 320
Часовника е май единственото "смарт" нещо в цялата ситуация.

# 321
А аз щях да му кажа " Виж какъв часовник си купих за годишната ни" 😁

# 322
Часовника е май единственото "смарт" нещо в цялата ситуация.
Dart

Относно забележката, че си била под ръка - не го гледай като лична обида. Мъжете по принцип се женят, когато са готови за това, а не когато срещнат голямата си любов. Такава им е природата- практична.
Другото са женски инсинуации, за да се чувстват избрани и боготворени.
Наистина ли? И след сватбата се научават да обичат булката или как? Въпросът ми е сериозен и ще се радвам да прочета отговори от първо лице. Може пък така да помогнем на Sunflower.

# 323
Обяснението е много просто - в неговия филм вече те е "вързал". Дали с брак и/или с дете, в неговата реалност ти си "спечелена, вързана за него" и няма защо повече да полага усилия да прикрива истинската си същност. Това, което виждаш сега, това е той, а не маската преди това. Тоя сега, харесва ли ти? Би ли се влюбила в него?
Мъжете много разчитата на това, пе когато една жена е вложила много време и ресурс в една връзка, то тя ще си натиска парцалите, за да оправдае "инвестицията си". Не падай в тоя капан.

# 324
Не, не бих със сигурност. Яд ме е, че се вързах на очевиден лъжец, и на сладки приказки, защото в началото наистина се заяви като точно това, което исках.
Аз бях приключила много лоша връзка, имах много, много трудности, бях крехка, и той просто тогава се появи, и аз го видях като не знам, като манна небесна (пълна тъпотия). От сегашната позиция аз много добре осъзнавам, че съм допуснала огромна грешка, омъжвайки се, и давайки от себе си. Въпросът е, дали си струва да стоя, и да се опитвам да променя нещо, или да си тръгна, и никога да не се върна повече… наистина съм доста объркана.

# 325
  • Пловдив
А в интимен план как са нещата? И там ли сте на ниво "съквартиранти" ?

# 326
Най-сладкодумните в началото са най-далече от реалните действия.
Обеца на ухото и преди да наденеш халката гледаш дали приказките отговарят на реалността.

# 327
Хората не се променят!!!! Никога!!! Може да поиграят малко някоя роля, ама за малко и после пак ще стане същото,а ти ще паднеш в другия капан "а, ето, той може да се държи добре, значи аз нещо не оравя както трябва, когато се държи зле." Не! Повярвай ми! Това е манипулация!

# 328
  • Somewhere beyond the moon and stars
С цялото ми уважение, но между женени хора е абсурдно да си говорите с намеци, недомлъвки и предположения по важните въпроси.
Седнете, пък си изговорете всичко докрай, без квалификации обаче - иска ли деца или не, защо, в какъв срок, как си представя семейството; защо ви е пропуснал годишнината, така ли ще е занапред, не може ли да се споразумеете да празнувате по определен начин…
Вместо да гадаеш какво си мисли твоят мъж и да се ядосваш, по-добре го попитай.

# 329
Ама какво споразумение? То трябва да ти дойде от вътре за празнуване, жест и т.н. А за да ти дойде, трябват чувства. Как са семействата около вас? Те празнуват ли, как се държат мъжете с жените си?

Общи условия

Активация на акаунт