С какво ви дразнят мъжете /тема №13/

• 39 089
  • 471
  •   1
Отговори
# 360
  • София
По този начин може да има дете от който си поиска. Да не е от който си поиска, но от много, много други.
Не знам, в моето обкръжение повечето мъже ползват презервативи със случайни жени. Нито се навиват толкова лесно да правят деца, нито са наивни да вярват на "взимам си хапчетата".
Малко е преекспонирано това с "намирам си един и забременявам".

# 361
The Catcher in the Rye, благодаря, че го написа преди мен, тамън щях да питам какво означава, че тя ако иска дете, ще го омагьоса и ще си го направи.
Това не са турските сериали и на мама омагьосаните синчета, "вързани" с бебе. Мъжете знаят как се правят бебета и съответно как да не се правят. Няма да свършва вътре, ще ползва презерватив. Мой приятел избягваше и фертилните дни на гаджето, беше й сметнал горе-долу средата на цикъла.

# 362
  • Пловдив
Айде де, не се пазят чак толкова.

# 363
Sunflower, имаш огромен късмет, че още нямате дете. Защото, повярвай ми, с едно малко дете, досега да си изпаднала в дупка. Преживяла съм това, което и ти, в доста по-голяма степен обаче и с малко дете. Няколко години стисках зъби и чаках нещата да се оправят. Е, не се оправиха, и отдавна сме щастливо разделени( детето се гледа споделено).
За щастие, сега си избрах мъж на другата крайност. Гледа ме като писано яйце и ме обича безкрайно. Но, предишната връзка ми нанесе много травми и комплекси, които и до днес не съм преодоляла. Мисли. Ако имаш нужда да поговориш с някого, пиши ми.

# 364
С претенциите си вкъщи да е перфектно чисто навсякъде, при положение че той нищо не прави. Там били останали някакви следи, тук не било чистено няколко дена... А там където е изчистено, или са поляти растенията, или каквото и друго да е свършено не го забелязва. Фокусира се само върху негативното. Че на всичкото отгоре държи сметка и не ми дава да се изкажа.

# 365
Тиган, точилка, друго средство за превъзпитаване нямаш ли? Ако нямаш, да ти подарим...

Да беше поискала трудовия си договор и трудовата характеристика – да е подробно разписано какво се очаква от теб като свършена работа, качество, срокове, заплащане, отпуски, всичко както си му е редът.
Ако липсва трудов договор обаче – пътя. Неговият или твоят...

# 366
То лошото е че май не малко български мъже са така. Много жени са се оплаквали (и лично на мен, мои познати), че мъжете им не правят нищо вкъщи. Или нещо с 300 зора ще се направи. Вярно, моя поне готвеше първата година, ама само до там. И то така, че или пресоляваше, или прелютяваше... Всеки път говорехме за това и пак се повтаряше същото. Нищо, важното е желанието и старанието. Но да имаш претенции за нещо в което не участваш.... Поне за десет мои познати/роднини ще се сетя сега, че са се оплакали от това, че мъжете им нищо не правят, а пък имат претенции.

# 367
Е, като има претенции, връчваш му парцала и прахосмукачката и излизаш да пиеш кафе.
Аман от готованци, че и нахални.

# 368
Вкъщи имаме едно желязно правило – който не харесва (как другият е свършил нещо), си го прави сам. Обикновено прекратява всякакви претенции отсреща.

# 369
Е аз му казах, и съм му казвала многократно; "Като ти можеш по-добре от мен, направи го тогава". Дърпа се, не иска, и само се караме. Сега ще се местим в ново жилище, твърди че там щял да помага. Не вярвам, честно казано.

# 370
  • София
То лошото е че май не малко български мъже са така. Много жени са се оплаквали (и лично на мен, мои познати), че мъжете им не правят нищо вкъщи. Или нещо с 300 зора ще се направи. Вярно, моя поне готвеше първата година, ама само до там.
Това е така, но повечето нямат и особено претенции, няма да тръгнат да пробват повърхностите с пръст или да гледат кое как е изпълнено. Това си е тормоз.

# 371
  • София
Че има такива мъже съм съгласна. Но повечето не са такива.

# 372
Темата е "с какво ни дразнят мъжете" и сега се сетих, че като бях веднъж на гости на една моя приятелка, беше вечерта, и мъжът й беше на работа. Това беше преди около 7-8 години. Мъжът й се прибира и казва на жена си: "Сипи, бе, сипи малко на момичето да хапне". Аз казвам: "Благодаря, но след малко се прибирам, ще има скара вкъщи". Онзи пак: "Аре бе, сипи на момичето да яде нещо..". Е, ок, разбирам гостоприемството, но самото отношение към жена му ме смути. На мен самата ми стана неприятно. Тя само ме погледна и се усмихна. Тъкмо беше в майчинство с второ дете.

# 373
С претенциите си вкъщи да е перфектно чисто навсякъде, при положение че той нищо не прави. Там били останали някакви следи, тук не било чистено няколко дена... А там където е изчистено, или са поляти растенията, или каквото и друго да е свършено не го забелязва. Фокусира се само върху негативното. Че на всичкото отгоре държи сметка и не ми дава да се изкажа.
Даваш ли го под наем?
В момента  хормоните ми  са обявили стачка и има масови безредици. Joy
Вместо да тормозя ММ, ще издевателствам над твоя. Нали все е мъж. Heart Eyes
И за да съм по темата.
Много ме дразни, че ММ заспива на всеки филм вечер. Пускай филм, пускай филм. Пускам и заспива. То аз повече го проверявам дали спи, отколкото гледам филма. Той пък се изучил и успява да ме заблуди понякога.

# 374
Е той моя същото го прави, заспива на филми. Вярно, изморен е вечер. Баща ми е същия (да не говорим че отива към възраст вече).

Общи условия

Активация на акаунт