Лакове за нокти - 166

• 50 775
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
От ефектите лакове на Trend it up купих сребърния, тюркоазения и 3бр от черния - много ме впечатли и вероятно това ще е Коледния ми лак Heart Eyes

# 691
  • Варна
Мимоза, тюркоазеният доближава ли се до ready, fete, go? Нали го имаш това Опи, или се бъркам? Ако може снимка на двата един до друг Blush

# 692
  • Ст Загора

# 693
този красавец ще бъде лакът ми за празничната нощ

Скрит текст:
в дм е 8 лв., в лили - 10 лв.

# 694
Мимоза, тюркоазеният доближава ли се до ready, fete, go? Нали го имаш това Опи, или се бъркам? Ако може снимка на двата един до друг Blush
Извинявам се за късния отговор - опаковам подаръци 🤩
За мен не си приличат особено, но прецени сама. Тренд-а е по-брокатен, по - син и с по- едри частици, а Опито си е холо и е повече в зелената гама. Достатъчно различни, за да имаш и двата Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Тук със светкавица

# 695
  • Ст Загора
Скрит текст:
този красавец ще бъде лакът ми за празничната нощ

Скрит текст:
в дм е 8 лв., в лили - 10 лв.
Мн е интересен на лампа е по розов. Аз имах и -15 % за РД в Дм

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 14:32 от bubanka

# 696
21 cosmetics 113, Trend it up easy and speedy 270 + BEL mini 244

# 697
  • София
И аз искам червен Trend it up, ма нямаааа. Поне в ДМ на Красно село. Сетих се и аз...Мрън Grinning

# 698
  • БГ
И аз искам червен Trend it up, ма нямаааа. Поне в ДМ на Красно село. Сетих се и аз...Мрън Grinning
Аз го имам не е нищо особено. На пърфект S32 е къде къде по хубав ...

# 699
Джулс, няма смисъл да търсиш. В онлайн магазина им се вижда, че го няма наличен в нито един от физическите им.

# 700
  • София
Благодаря, момичета. Ама аз имам Перфект s32, ма съм го забравила Joy
Мерси за подсещането

# 701
Благодаря, момичета. Ама аз имам Перфект s32, ма съм го забравила Joy
Мерси за подсещането
Дам....оказа се, че и аз го имам - добре, че ме посещате от време на време да погледна 😂
Много е хубав, но съм го пробвала само с подложка. Самостоятелно не съм виждала как стои.
Готова съм с Коледните линцери 😃
Утре нокти вдъно, гозби, питка....и дано остане ред за маникюр.
Черпя виртуално - малкия син е именник на Коледа, а до тогава може и да не останат 🤭
Скрит текст:

# 702
Ако ви е много зор, пише, че в моя филиал на ДМ всички цветове са налични. От червения са най-малко. Мога да купя и пратя, ако смятате, че си струва.

# 703
  • Варна
Мимоза, благодаря за сравнението! Подозирах, че са доста различни, но нали не съм виждала Опи-то наживо. То ми е единствената лакова мечта в момента GrinningHeart Eyes
Преслава, супер ти се е получила комбинацията!
И за мен червения пясък на дм не е нещо уау, но ще го пробвам и с топ, може би ще ми хареса повече. Евентуално бих взела и златистия.

# 704

Пп Дизайна не ми харесва, претрупан стана.
Сребърния Тренд ит ъп е страхотен. Снимката не му хваща прелестта.
Купих и другите два - тюркоаз и кафяво - черния. Joy Джастев вика, че може да се спори за цвета, но така и не установихме с точност кафяв ли е, черен ли е. Утре на дневна светлина ще го гледам пак. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт