Лакове за нокти - 166

• 50 821
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
И аз искам червен Trend it up, ма нямаааа. Поне в ДМ на Красно село. Сетих се и аз...Мрън Grinning
Виж на Бъкстон, има го.

# 706
Аз го купих!
Добре че в интернет се вижда  къде го има, иначе нямаше да обикалям, имаше още 3 в същия магазин и още е по 1 бройка, според сайта им в нашия град.
Ефектен е, въпреки че червеното не е много моето нещо.

Снимка без топ и на лампа, и прецизността не ми е добра, но в 11ч. толкова, спи ми се вече.

Едит:
Ето го на дневна светлина и с 2 пласта топ. По-ефектен е на лампа , има златисти и розови блескулки. Без топ стои много релефно, и аз смятам, че с топ е по-красив.

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 10:13 от Amandine

# 707
Нов дизайн

Тия празници нещо декорациите ми куцат. Сега съм изцяло лъскава и ако не друго поне ще блещукам в тон с елхата.
Лаковете са Тренд ит ъп сребро и Пърфект S 105, светлосиньо с тъмносини и сребърни блескулки.

# 708
  • волно калдъръмче
Джасте, и предишният беше много хубав без ивичките за френския. Винаги се възхищавам на цветните ти комбинации и прецизността, с която си правиш ноктите. Вдъхновение си ми.

# 709
Алегриq, благодаря ти сърдечно за милите думи. Hug Kissing Heart

Светли празници, момичета. Бъдете живи и здрави и имайте едни уютни, спокойни и щастливи празнични дни. Heart

# 710
  • София
Ето го Перфекг S32 два пласта без подложка

Ако мога ще скокна до Бъкстон, пък ако го няма, може да тормозя Рошличката. Джасте чудни са и двата дизайна Heart
Светли и топли празници, момичета Heart Eyes

# 711
И аз с моите копчета след ремонта..

Весело посрещане на Коледа прекрасни момичета.Heart

# 712
  • В полите на Пирин планина
Avon White Gold:

https://www.instagram.com/p/C1PSNBwIogO/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

И аз се бях спретнала да ходя до ДМ за новите пясъчни, но порових одеве в колекцията си и установих, че имам повече от десет различни пясъчни лака и е безсмислено да добавям нови.

Та този горе е един сребрист пясък на Ейвън, който не съм слагала много отдавна, но е в съвсем добър вид за нанасяне.

Весели празници на всички!

# 713
  • Ст Загора
слажих розовото.
Най дясната аура е перла някой тук я похвали

# 714
Pierre Cardin 048 - хубава консистенция и четка, на живо е по-тъмен
Весели празници!!! ❤️

# 715
Светли и уютни празници, момичета! 🤎🖤🤎

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 18:17 от •mimoza•

# 716

Yves Rocher 23
Essence dazzling shell

Весели празници на всички! 🤗

# 717
  • Варна
Весели празници момичета.
От мен тъмнолилав маникюр.

# 718
Весели празници, момичета!🙂
Аз се надявам утре да успея да вместя едно лакиране. Не съм решила още с какъв коледен цвят...😅

# 719
Честита Коледа,момичета!
Здраве и топлина във всеки дом!

Аз съм до дъно и на заздравител,вчера счупих 2 нокъта...иии така.Ще сложа нещо телесно до довечера.

Общи условия

Активация на акаунт