Лакове за нокти - 166

• 51 018
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Аз съм с маникюр ала Олгарита и приятелката и'. Олгарита, мерси за идеята!🤗🙂
Скрит текст:
С по-тъмна подложка исках да е, но не си намерих навреме тъмнозеления СНБ...😂 То и златистото трябваше да е СНБ Зорница, но пак не го намерих...🙈😝
Аз съм болна, навръх 25-ти бях с 39 градуса температура, вчера също, но успях да сложа малко Коледа💚🌲⭐️ на нокти:

Декорацията на дясната ръка ми харесва сякяш повече. Малко се поизгуби ефектът на безименния пръст след декорациите...
Така беше, преди да сложа "ваденките", които даже натопих във вода и се чудех защо не залепват за ноктите...но се оказа, че не съм прочела, че всъщност са стикери.🤣🤣🤣 Но от болен човек толкова☺️ Оказаха се от най-хубавите стикери- тънички, не стоят с гаден релеф (като ваденки, ноктите стоят гладки на допир), лесно се залепиха и можех даже да ги намествам (но това последното може и от потапянето във водата да е било😅)...

Скрит текст:

Участниците (наскоро сякаш някой търсеше прозрачно-бял лак, та този ГР е такъв- номерът е 01 и мисля, че е същият цвят препоръчан от Георгиева и отговаря на ГР Wow 01🙂):

Зеленото китайче е страшно блещукащо на живо!💚 Имам от серията и червено, златисто - все са чудни /но миризливи и малко бавносъхнещи, обаче си заслужават/.😉
Джулс, честито!😍 В нашето ДМ го няма и не мисля, че ще се разхождам по други магазини да го търся...здраве да е!
кой лак нямаш ти ? 😂😂
О, има доста такива.😃 Как да няма😁
Иначе лакът на Ел мисля, че е същият като този, страшно труден за снимане и пак на живо е още по-хубав- червено желе с черни и червени брокатчета, сякаш има и малко сребристи, които се оцветяват от желето в червено...❤🖤

Скрит текст:

# 736
  • На изток от Ада
Разбира се че има доста лак поове дето нямаш сигурно!

От мен define good
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 18:16 от nasito8988

# 737
На магазинска светлина всъщност си личи прилично ефектът с броката по безимените пръсти:

Скрит текст:

Невяна, случайно това готино зелено нещо на снимките ти да е одеяло с ръкави на Аглика като това😁, много ми прилича?🙃

Наси, то никоя от нас няма всички лакове
😁 Но това не пречи все да нямаме "подходящият цвят"...🤭

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 01:08 от dolce miele

# 738
  • На изток от Ада
Аз вече ще ви тормозя с лаковете ноктите ми не са ок, и не виждам но колкото мога

И трябва да дам обет че няма да купувам. Само лимитко... Трябва да подаря. Добре че ММ не мъмори

# 739
Долче, лака на she кой номер е? 💚

# 740
Преслава, номерът е 419.💚
Препоръчвам ги тези  "Perfect nail seal"!❤ То не пишело нито стикери, нито водни ваденки...Нещо средно между двете са...е, и във вода явно няма нужда да се потапят, както направих аз.😅😉 Купувайте смело!🙂

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 22:58 от dolce miele

# 741
Препоръчвам ги тези  "Perfect nail seal"!❤ То не пишело нито стикери, нито водни ваденки...Нещо средно между двете са...е, и във вода явно няма нужда да се потапят, както направих аз.😅😉 Купувайте смело!🙂

[/quote]

От кой магазин могат да се закупят?

# 742

Общи условия

Активация на акаунт