Лакове за нокти - 166

• 50 815
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Наси, пробвала ли си го вече?
От мен любимият ми коледен лак - СНБ Марина ❤️

# 676
  • Ст Загора
Не съм но мога да го цапна . Нещо сякаш ми се изгуби из нас

# 677
новите ми лакове от днес, много ми харесват и трите

Скрит текст:
trend it up 730

golden rose 31

golden rose 46

харесвам тъмни лакове с перлени финиши

# 678
  • БГ
Не съм но мога да го цапна . Нещо сякаш ми се изгуби из нас
Наси, прилича ли на този?

# 679
  • Ст Загора
One , да но Есънс е златисто. Няма сини отблясъци.
Върни се назад има снимка

# 680
Честити придобивки, Тина.
Днес и аз се сдобих с два лака - сребърен и златен Тренд ит ъп ай лов ефект. От ДМ на Тракия, Варна. Червен, йок. Но имаше сребърния, златния, нещо като тъмно розов(в бутилчето малко ми циганееше) , тюркоаз и тъмно кафяв с разноцветни блескулки(доста приятен). Последните два също ми хванаха окото, но викам първо да пробвам, а после, ако останат, ще купя и другите. Grinning

# 681
  • Ст Загора
Днес и аз се сдобих с два лака - сребърен и златен Тренд ит ъп ай лов ефект. От ДМ на Тракия, Варна. Червен, йок. Но имаше сребърния, златния, нещо като тъмно розов(в бутилчето малко ми циганееше) , тюркоаз и тъмно кафяв с разноцветни блескулки(доста приятен). Последните два също ми хванаха окото, но викам първо да пробвам, а после, ако останат, ще купя и другите. Grinning
няма кафяв. Син черен червен сребрист златен и розов

# 682
Минавам да кажа,че активния заздравител на Перфект ,който коментирахме ми излезе наличен в Лили и тук https://miraonline.bg/index.php?route=product/product&manufactur … 9&product_id=2941

# 683
Я, няма. С очите си го видях. И не, не беше черен. За съжаление ще съм извън града и не мога да го снимам. Пп И тюркоазен има. Не, син, тюркоаз.

# 684
  • Ст Загора
Я, няма. С очите си го видях. И не, не беше черен. За съжаление ще съм извън града и не мога да го снимам. Пп И тюркоазен има. Не, син, тюркоаз.
хубаво съгласявам се. Нещо ново ако е . От очи до очи ... Купих ги всички аз

# 685
  • Варна
Този дето го коментирате се води черен по принцип, но вярно на светлината в магазините изглежда кафяв. 1-2 момичета го показаха тук, но не можах да преценя как стои и се въздържах да го купувам.

# 686
Не е черен, нито по принцип, нито наяве, главата си залагам. Кафяв е, тъмнокафяв, но кафяв, с разноцветни блескулки. Който иска да вярва. Пп Говорим за бутилка, не за проба на нокът.
В бутилката е кафяв, ама кафяв. И на нокът ще е. Пп Трябваше да снимам.

# 687
  • Ст Загора
Лака го имам .. Даже всичките... С
Кафяв черен.... Няма значение

# 688
Ей това е важното, да ги имаме. Hands Plus1 Grinning

# 689
  • Варна
Barry M Eden rose и W7 120 Rose gold

Общи условия

Активация на акаунт