Лакове за нокти - 166

• 50 820
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Daisy_d, млечно бяло, полупрозрачни има на Голдън Роуз от WoW серията номер 1. Много е хубав и на два пласта покрива идеално. Тук е на 3, но и два е чуден.

# 661
  • София
Споделям, че в парфюмерия Тити в Люлин днес са заредили активния заздравител на Перфект, цената е изненадващо ниска - 3.80 лв.

# 662
llums lasting shine 41

Скрит текст:

# 663
  • София
Споделям, че в парфюмерия Тити в Люлин днес са заредили активния заздравител на Перфект, цената е изненадващо ниска - 3.80 лв.
Къде е тази парфюмерия?

# 664
Днес се шокирах малко в Лили- откога лаковете на Бел са станали по 3,35 лв?🤔🤔 И някои други лакове (на Голдън роуз) ми се видяха поскъпнали...Нищо не взех, но аз по навик влязох в Лили и първо се залепих да разгледам лаковете😁, а после купих нещата, за които всъщност влязох...Познато ви звучи, нали?😅😜

# 665
# 666
  • Варна
Пристигнаха ми лакчетата Barry M Grinning
Този сет със сенките беше на добра цена, много приятни розови нюанси

За Diamond luxe очаквах да са по-скоро само едноцветни частичките, а всъщност всички от серията, без бронзовия, имат шарени фини брокатчета.

Limited edition са страхотни цветове, и са крелита и двата, както се надявах. Смятам, че ще стоят супер Simple Smile

# 667
  • Измир
Тук имам една приятелка, която също като нас е запалена по лакове. Вчера ми изпрати своя маникюр с елхичка (гел лак) и решихме, че ще бъде интересно аз да си направя подобен с обикновен лак. Ето това се получи
Лява и дясна ръка.
Зеления лак е Sinful colors Fab-Yule-Ous
A това са ноктите на приятелката (гел)

# 668
  • В полите на Пирин планина
Тина, много красиви!
От къде ги поръча?

# 669
  • Ст Загора
Тина мн са хубави.
Олга рита, мн добре ви се е получило и на двете

# 670
Тина, честити придобивки! Тези блещукащите лакове особено много ми харесаха, ще чакам да покажеш на нокти!🙂
Олгарита, и двата маникюра са чудесни. Останаха ми очите в зелените лакове.💚

# 671
  • Варна
Наистина са много хубави, благодаря, момичета! От официалния им сайт https://barrym.com , с доставка до Англия и после с превозвач до тук.
Имаше намаление покрай черния петък, освен това ми хвана и един код. Периодично пускат промоции или кодове за лаковете.
П.п. първо ще пробвам един розов, по-нататък диамантените. Simple Smile

# 672
Pull&bear rose gold,и лепенки

# 673
  • БГ
Здравейте,
някой има ли новия лак на Есенс? Много ми напомня на един Пърфект.., чудя му се ощя Simple Smile

# 674
  • Ст Загора
Здравейте,
някой има ли новия лак на Есенс? Много ми напомня на един Пърфект.., чудя му се ощя Simple Smile

аз

Общи условия

Активация на акаунт