Лакове за нокти - 166

• 51 112
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Мда, имах и аз дълъг период в който почти не се лакирах - имам време за това само вечер и ми беше писнало да трия сутринта понеже са се отпечатали чаршафите... Добре че тук някъде из темите ми препоръчаха Сеш, та почнах пак. Родих се направо.
Досадно е че го има само онлайн, но не е болка за умиране, при положение че ме върши такава добра работа.

# 466
И аз вечер само се лакирам и на сутринта имам отпечатъци от чаршафите. Уж изсъхва всичко е точно, а винаги имам следи 😠. Бързосъхнещи лакове и пак часове минават докато изсъхне. Даже напоследък си мисля да си купя лампа и гел лак, но пък така 2 часа ще ми отиват само в маникюр и ще полудея.
Не съм пробвала още Сеш, защото е само онлайн и забранявам за него. Преди като го препоръчахте нямаше наличност в онлайн магазините и така си го и забравих. Ще видя да го поръчам от някъде.

# 467
Само на мен ли с ГР бързосъхнещия след 1/2 час не оставя следи..

# 468
  • София
И на мен също не ми остават следи с ГР, Катрис или капките на Есенс, максимум до 40 минути изчаквам, преди да си върша работата, както обикновено.

# 469
Само аз ли съм с впечатлението, че топа на Есенс сваля слой от цвета на лака?

# 470
  • на дъното
Здравейте 🙂
Дълги години използвах капките на Есенс ,но от скоро открих на Импала и съм много доволна също.Разлилата е че не оставя мазен филм накрая и нанасям след лак и след топ лака😉

# 471
  • София
A откъде поръчвате топа на Сеш?
За бързо съхнене - аз ползвам бързосъхнещия топ на СНБ. Сунарно около час ми отнема цялото лакиране и съхнене и нямам проблем с лака на сутринта.

# 472
От Мейкъп обикновено, от време на време го и намалят, макар че не мисля че някога ще го видя пак да пада до едноцифрена цена както до преди година-две...
Не е на цената на дрогерийните лакове и топове, но за мен си струва всяка стотинка защото без него не бих се лакирала почти никога.

# 473
Да, от makeup.bg, а след като го пробваш и ти хареса може направо от тук - купувала съм и излиза едноцифрена сума за бутилка Simple Smile
https://www.saloncare.eu/%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%8E%D1 … %BB-se-83040.html

# 474
  • София
Здравейте 🙂
Дълги години използвах капките на Есенс ,но от скоро открих на Импала и съм много доволна също.Разлилата е че не оставя мазен филм накрая и нанасям след лак и след топ лака😉

На мен ми удърви четката. Смених, реших, че е дефектна - и с новата така.
Имаш ли ядове с четката?

# 475
  • БГ
Здравейте,
кое ви е любимото червено за сезона Simple Smile АКо може да споделите марка и номерче Simple Smile

# 476
Да, от makeup.bg, а след като го пробваш и ти хареса може направо от тук - купувала съм и излиза едноцифрена сума за бутилка Simple Smile
https://www.saloncare.eu/%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%8E%D1 … %BB-se-83040.html
А как се държи като започне да намалява количеството в голямата бутилка? На нормалната като остане по-малко и започва да се сгъстява прогресивно, иначе и аз заглеждах този вариант с големия пълнител но само това ме спира. Макар че пък като знам по колко време ми изкарват и 14те милилитра, пак и те си заслужават, аз с това голямо шише ще карам с години сигурно...

# 477
Ахаха, Дайсче и на мен така. Даже си помислих, че ми е дефектна четката, сменях с друга и пак греда. А, то нъл са капки, трябва да се капят или пръскат. Самите капки втвърдяват четката и в случая не са го доизмислили, трябвало да е капкомер поне, а не четка.

# 478
natka, моята голяма не съм я почнала още, че имах над 10бр от малките бутилки.
Не би трябвало да има проблем, защото само отливаш и затваряш т.е не стои отворен дълго време както когато се лакираш. От друга страна аз съм си взела Seche restore и при нужда капвам по 4-5 капки като стигна 1/2 от бутилката. Чела съм тук, че и друг разредител става, но аз не съм ползвала.

# 479
  • Варна
Opi LED Marquee

Общи условия

Активация на акаунт