Термин юни 2024

• 44 093
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
LucyFord, davisgirl, еее ако се засечем ще е много хубаво 😁 моя преглед обаче е следобед от 16:15 та се съмнявам... Те май са в един кабинет д-р Кобаков и Мазнейкова.

Аз съм от 13.45 мисля. Между другото, август ходих на профилактика и Кобаков имаше една сестра с него или стажантка, не знам, обаче беше като извадена от сервитьорките на някой нощен клуб. Не само като визия, но и като държание. Той е толкова внимателен и възпитан, таз девойка е пълната му противоположност. Дано е само сестра. Доста ме натоварва това с докторите като цяло. Все трябва да имаш едно наум.

# 196
Аз при всички положения ще съм между 11 и 12, така че няма да успеем да се засечем. Sad
Както обяснявах, че не ми се гади, така от 2-3 дни ми се гади от всичко. Grinning Не е прекалено, успявам да се храня, но просто постоянно ми е зле. Grinning

# 197
Момичета, как се справяте да работите с това гадене. Аз едвам функционирам до следобяд. Тъпча се на често по малко, защото това замаскираше ама сега и това не помага вече. Личният лекар ще ми даде болничен, но аз имам ангажименти на работа и ми се иска да ги избутам някак си. Вечер пък все едно нищо ми няма и тогава започвам да се чудя дали всичко е наред, направо много мисли стават вече

# 198
При мен също вечер всичко е наред. То гаденето ми е от 2-3 дни, но се усетих, че всеки ден прибягвам до таратор и мисля, че той ми помага, както и газираната вода, но според мен си е нещо индивидуално. По принцип от преди винаги съм пила кола, когато поради някаква причина ми се гади, знам че помага, но сега пък заради кофеина не смея, защото си пия сутрешното кафе. Също така забелязах, че от сладкото ми става по-зле.
Иначе и аз си имам доста задължения на работа и никак не ми се иска отсега да се почвам с болничния.

# 199
При мен започна да отминава. Не ми е пречело на каквито и да било дейности.Сега се появи някаква безумна жажда и нощем изпивам по 1 литър вода.

# 200
Момичета, как се справяте да работите с това гадене. Аз едвам функционирам до следобяд. Тъпча се на често по малко, защото това замаскираше ама сега и това не помага вече. Личният лекар ще ми даде болничен, но аз имам ангажименти на работа и ми се иска да ги избутам някак си. Вечер пък все едно нищо ми няма и тогава започвам да се чудя дали всичко е наред, направо много мисли стават вече

При мен е цял ден . Сутрин от ставането започва да ми е зле . Пия много айрян ама помага за малко . Вечер ми е най-зле .. освен гаденето имам и брутално главоболие и не знам какво да правя вече .. Това чудо ми взима цялата енергия .. буквално съм като парцал.Frowning1

# 201
Може да пробвате с чай от джинджифил против гадене/стърже се парче колкото орех и се вари около 15 мин./ разбира се и той е временно решение, но хубавто при него е, че не се разваля и може да се пие през целия ден. За киселини може да се дъвче суров, стига да не ви е гадно.

# 202
Аз съм в майчинство. Живот и здраве ще сме с породени. Малката още преди обедния сън ми е спряла тока, а ако трябваше да работя, не ми се и мисли.
Също вечер се чувствам по-шен, може би защото не пропускам обедния сън 😂
И нощем пия литър вода и ставам през два часа до тоалетна. Може би ще си наложа по-нататък да я пия по-рано в деня, ама ще стигнем и дотам.
Казахте ли вече на близките ви? Ние с мъжа ми мълчим като комунисти. Днес започвам 8мя седмица. Другата седмица ако всичко е наред на прегледа ще кажа поне на майка ми, че нямам търпение вече.

# 203
  • София
Оххх и на мен започна да ми се гади от няколко дни, ама не сутрешно, а целодневно Grin Помага ми, ако на всеки час хапвам нещо (буквално по една хапка) и пия газирана вода, която се опитвам да си внуша, че ми помага Joy

# 204
Не сме казали абсолютно на никой, но то е много рано още. Поне да мине първия преглед. Обмислям идеи как да кажем на близките ни. За родителите не се сещам нищо. Не искам чаши и бутилки с надписи. Имаме две семейства, които са ни най-близките и те вече си имат малки бебчета. За тях имам идея.

# 205
Купих си едни бонбонки от SoPharmacy. Билкови за стомах, голяма работа вършат.

# 206
Момичета, помагайте...
Снощи при поредно ставане до тоалетна по малка нужда забелязах, че на салфетката има бледо кафеникав цвят, преди малко отново така. Нямам никакви болежки. По принцип този период от месеца ми е менструацията 25-30 не знам какво да правя... Чакам да се съмне за да отида до поликлиниката и се надявам да има адекватен дежурен АГ там. На някоя от вас дали се е случвало подобно нещо? 😔

# 207
В коя седмица си? Сега трябва да ти дойде ли? Кога е била последната дата на цикъла ти?

# 208
В коя седмица си? Сега трябва да ти дойде ли? Кога е била последната дата на цикъла ти?
В 8гс и 6 ден съм, последния ми менструация беше 27-30 август.Зацапването е супер бледо бежово /кафяво не мога да го определя, но се притеснявам, часът ми за преглед е на 3ти чак..

# 209
Според мен идете на спешен кабинет. Очевидно има някакво кървене. Не бих чакала до 3.11

Общи условия

Активация на акаунт