Термин юни 2024

• 44 072
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
davisgirl Може да се засечем някой път Wink Иначе и аз така с първото- следих се при Кобаков, тръгнах да раждам нормално в Тина Киркова с избор на екип при Киров-светилото, който се издъни и набързо се върнах и родих с Кобаков, който даже беше още стажант. Та избирай внимателно. Не казвам, че св.София беше перфектно, но от медицинска гледна точка, всичко е чудесно.

# 181
Здравейте и от мен! Включвам се и аз в темата за юнски бебчета Heart
Пожелавам на всички ни лека бременност и пухкав финал Heart Flowers Four Leaf Clover Hands Pray
Как се справяте с постоянното гадене? Четох, че се появява най-изразително между 8 и 12 г.с., а при мен е още от 6 г.с. Знам, че всичко е индивидуално, но все пак тези, които са в същата ситуация, моля споделят ако са намерили лек за това. Благодаря!

# 182
  • София
Пожелавам на всички ни лека бременност и пухкав финал Heart Flowers Four Leaf Clover Hands Pray
Как се справяте с постоянното гадене? Четох, че се появява най-изразително между 8 и 12 г.с., а при мен е още от 6 г.с. Знам, че всичко е индивидуално, но все пак тези, които са в същата ситуация, моля споделят ако са намерили лек за това. Благодаря!

Здравей Simple Smile На мен лично срещу гаденето ми помага много айряна и газираната вода.  При мен освен постоянно гадене има и повръщане ...

# 183
Vikinetka, благодаря, ще пробвам. Значи аз хич не съм за оплакване Confused
Дано бързо да мине този период!!!

# 184
  • София
Vikinetka, благодаря, ще пробвам. Значи аз хич не съм за оплакване Confused
Дано бързо да мине този период!!!

Той ще мине ,но ще дойдат киселините .
😭😭😭 С предната бременност имах ужасни киселини...

# 185

Хапвам плод, вода с лимон, някакви бонбонки, чай. Забелязала съм, че когато дълго време не консумирам нищо, започва да ми се гади 😄

# 186
Кога започна да ви се гади?
При мен гаденето е най-силно в 7г.с

# 187
Здравейте, и аз се включвам в темата. Още не съм била на лекар чак на 06.11., но все пак ще се запиша. Би трябвало да съм в 5+6г.с., но ще видим скоро как е положението. Втора бременност ми е и за сега нямам почти никакви симптоми освен че ми се вие свят от време на време и леки болежки в корема и яйчниците. Предния път ми се гадеше само и се оправях с хапване на нещо каквото и да е. Ще се следя в МБАЛ Св. София при Илияна Мазнейкова и предния път бях при нея и съм доволна.

# 188
joannama Заформяме се отбор в св.София. Аз съм при Кобаков, една друга девойка е при Лекова. И аз съм на 06.11 на преглед 🤗

# 189
Ех значи, Лекова ме вика на 6ти или 13ти, мислех на 13ти да отида, но чак леко ме блазните и аз да се появя на 6ти. Grinning

# 190

Хапвам плод, вода с лимон, някакви бонбонки, чай. Забелязала съм, че когато дълго време не консумирам нищо, започва да ми се гади 😄

То това важи за всяко гадене (при пътуване например). На мен понякога ми става лошо като пътувам (само като шофирам не) и кръстницата ми казваше, че трябва да хапна нещо преди да пътувам, за да не ми става лошо. Та и при бременност може би от части може да се избегне с хапване лошото. На мен за сега грам не ми е лошо, но сутрин хапвам още преди да съм успяла да огладнея. На обяд също, но пък и съм в ранни седмици. Ще видим как ще съм напред 😃

# 191
davisgirl Ти в коя седмица си?

# 192
6 +, но според едното приложение +6, според другото +1, според ехографа +5 Grinning Там някъде.

# 193
6 +, но според едното приложение +6, според другото +1, според ехографа +5 Grinning Там някъде.

И аз съм 6+5. Значи на 6-ти трябва да сме,да речем, 8+3. Трябва вече всичко да се види и да се чуе мисля. Аз не съм ходила досега и честно казано вече нямам търпение, а то има 10 дни още 😅

# 194
LucyFord, davisgirl, еее ако се засечем ще е много хубаво 😁 моя преглед обаче е следобед от 16:15 та се съмнявам... Те май са в един кабинет д-р Кобаков и Мазнейкова.

Общи условия

Активация на акаунт