Термин юни 2024

• 44 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Намирам една китайска таблица, това ли гледате? По нея ми излиза вярно за дъщеря ми - момиче. Бебето и него го дава да е момиче. Ще видим 😅

# 541
Каква е тази таблица? Аз намерих калкулатор. Въвеждаш и сам ти изчислява.

# 542
И аз се нареждам за информация, какъв е тоя китайски календар? 😀

# 543
  • София
Ето този гледах аз

# 544
И аз тази таблица намерих. Къде е календара 😁

# 545
Според този календар ми излиза момче. Според тези два калкулатора - момиче
https://9meseca.bg/kalkulator-za-pola-na-bebeto
https://bremennost.bg/kalkulator-za-pola-na-bebeto-spored-rojden … a-roditelite.html

# 546
Тази таблица не ми харесва. Пада се момче. Искам другаде да пробвам 😂

П.П на другите два линка и при мен се пада момиче. Предпочитам да се доверя на тях 😀

# 547
И на мен таблицата не ми хареса. Защо я публикувахте? 🤣🤣🤣

# 548
По календара - момче.

По линковете с калкулатори, както и содата - момиче.

Залагам, че все един от методите ще познае 😅 поне се позабавлявахме.

# 549
По календара първото излиза момиче,а е момче.
Сега излиза момче и се надявам тайничко на обратното😁

# 550
По таблицата и двете ми деца са момичета, каквато е реалността. Линка от 9месеца ги дава и двете МОМчета, а другия дава голямата, че е трябвало да е момче.
Обаче таблицата дава, че и сега ще е момиче, дано все пак има някаква грешка, много ми се иска, както казват момичетата ми, "Да си имаме един "скъпи" за игрите" Grinning

# 551
При мен таблицата позна и за двете деца 😃 Сега за бебето ми изчислява момиче,каквото е и моето усещане. На мен като цяло ми е много интересно дали ще позная.Като се замисля обаче,последните дни много започнаха да ми се въртят усещания и за момче. Аз като цяло имам вече и от двете,така че каквото дойде 😃

Иначе да се оплача,че още преди бременността пуснах едно шкембенце, което така си и остана 🙄 И сега чакам да се заформи вече корем,че да не ми избожда така очите 😃 Накратко казано,чакам си прикритието 😃

Да питам аз, имате ли дни, в които абсолютно не се чувствате бременни? Дори да ми се повдига, си усещам корема много странно.Никакви усещания ниско долу, нито напрежение, абе 0.. все едно бебе няма. Чак ми е плашещо.

# 552
Цял ден да забравя няма как, но моменти - да. Обаче като хапна и малко дори, корема ми така се надува, все едно съм 4-5 месец. Направо не мога да се сгъна. Копчето на дънките не го закопчавам вече, защото ми стяга. Само като се возя в кола ми става лошо. До сега не съм повръщала, но този щръкнал корем ме побърква. То верно, че си имах и по принцип, но сега просто е ужас.

# 553
То аз не забравям, просто не се чувствам бременна 😃 Обичайно си имам една особена "тежест",абе усещам си се точно бременна,но имам и такива откачени дни 😃 И аз не съм успяла наистима да повърна,но имах дни, в които от сутрин до вечер ми се гадеше. Нетърпимо беше,но започна да поотминава. (10г.с)

# 554
Аз от утре съм в 8 г.с и се надявам да се размина с гаденето и повръщането. Става ми лошо като съм гладна. Гледам да има винаги банани вкъщи. И добре, че не повръщам на работа, защото щяха веднага да ме разкрият, а аз още не искам. На никой не сме казали още. Искам да знам, че бременността се развива нормално и всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт