Термин юни 2024

• 44 051
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
VaniaK И аз съм по абсолютно същия начин! Свекърва ми каза, че щяло да е момче щом ми се яде повече солено. Аз вчера като нападнах един праз лук с едно бурканче доматена салца, като звяр бях Grinning А този калкулатор е китайски и е с доста висока точност. Ние в групата на голямата ми дъщеря го разнищихме и се оказа в голям процент от случаите верен. Единия грешен съм аз- по него тя трябва да е момче. А второто ми дете си излиза момиченце. Казват, че ако е момиче, погрозняваш по време на бременността- не мога да преценя, но си гледам снимки и не виждам нещо особено да е било. Появяваха ми се само едни леки по-тъмни кръгове около очите, които после постепенно изчезват.

Кики29 Какво е това със содата, не съм го чувала?

Леко ми е тръгнал тумбак да ви се похваля Grinning И понеже предните пъти все си виках " Абе какво ще си купувам дрехи за бременни за толкова малко време" и имах само 2-3 чифта панталони, този път съм решила да се поглезя. между другото днес има 25% намаление на бельо, гащи, сутиени, клинове в HM и са включени и МАМА серията. Съдейки по предни години, следващите дни ще има все по 25 процента на различни артикули, а в понеделник е Cyber Monday и пускат по-голямо.

# 526
И аз имам усещане за момче, но някак си се виждам повече майка на момиченце. А и мъжко име ще е трудно, а имам любимо за момиче. Дано не е вярно това със сладкото и соленото. Иначе ми се хапва и кисело, но не много кисело. Аз и преди си обичах, но примерно тия дни адски много ми се яде помело и днес ще си купя поне 3 🤣🤣🤣

# 527
Слагаш две лъжички сода на дъното на чаша и наливаш върху нея урина. Ако кипне, бебето ще е момче, ако нищо не стане - бебето ще е момиче. Знам, че звучи странно, но ми е любопитно дали някой е пробвал 😅😅 аз още не съм, но сериозно съм се замислила.

VaniaK И аз съм по абсолютно същия начин! Свекърва ми каза, че щяло да е момче щом ми се яде повече солено. Аз вчера като нападнах един праз лук с едно бурканче доматена салца, като звяр бях Grinning А този калкулатор е китайски и е с доста висока точност. Ние в групата на голямата ми дъщеря го разнищихме и се оказа в голям процент от случаите верен. Единия грешен съм аз- по него тя трябва да е момче. А второто ми дете си излиза момиченце. Казват, че ако е момиче, погрозняваш по време на бременността- не мога да преценя, но си гледам снимки и не виждам нещо особено да е било. Появяваха ми се само едни леки по-тъмни кръгове около очите, които после постепенно изчезват.

Кики29 Какво е това със содата, не съм го чувала?

Леко ми е тръгнал тумбак да ви се похваля Grinning И понеже предните пъти все си виках " Абе какво ще си купувам дрехи за бременни за толкова малко време" и имах само 2-3 чифта панталони, този път съм решила да се поглезя. между другото днес има 25% намаление на бельо, гащи, сутиени, клинове в HM и са включени и МАМА серията. Съдейки по предни години, следващите дни ще има все по 25 процента на различни артикули, а в понеделник е Cyber Monday и пускат по-голямо.

# 528
Има ли значение каква е урината 🤣🤣🤣 Ох, само глупости, има ли поне някаква бабина статистика дали е вярно 🤣🤣🤣

# 529
Ами в някой сайт пишеше, че се познавало с точност 80% и няма значение кога е уринита. Но като напишеш в Гугъл познаване на пола и ти излизат тези методи от едно време, като са гадаели 😅

Има ли значение каква е урината 🤣🤣🤣 Ох, само глупости, има ли поне някаква бабина статистика дали е вярно 🤣🤣🤣

# 530
Нямам сода 🤣🤣

# 531

VaniaK Беж до магазина Grinning Grinning Grinning Не мога да си представя вариант, в който содата не шупва честно, но ще пробвам.
 Бабина статистика звучи доста точно Grinning

# 532
В тоя студ - не излизам. Пиши като пробваш 🤣

# 533
  • София
Със сина ми е познал китайският календар,току що го сметнах 🙂 Сега ми дава пак момче.Ще видим.

LucyFord, аз май ще поизчакам до Коледа и после ще се впусна в пазаруването на бременелски дънки,макар че миналия път на първата фетална (бхс) вече бях с бременни дънки,ще видим докога ще изкарам.
И в Синсей гледам че има неща за бременни,и Лидл пускат.

# 534
Ами моята не шупна. На 28.11 се надявам да разбера дали метода е точен 😅

В тоя студ - не излизам. Пиши като пробваш 🤣

# 535
Пиши после пак, за да имаме данни за бабината статистика 🤣
Ако направя теста и аз, ще кажа.
За сега по китайския е момиче, но е рано да ни кажат пола. Следващия преглед ще ми е в 10-та седмица. Дали има шанс за пол тогава?

# 536
Аз питах в 10-та моя доктор и той ми каза, че има данни за момиче, но към онзи момент (10-та седмица) познаването било с малко по-голяма точност от хвърлянето на монета. Тоест, не разчитай ☺

Пиши после пак, за да имаме данни за бабината статистика 🤣
Ако направя теста и аз, ще кажа.
За сега по китайския е момиче, но е рано да ни кажат пола. Следващия преглед ще ми е в 10-та седмица. Дали има шанс за пол тогава?

# 537
Мале, хора, наистина не шупна Grinning Grinning Grinning

# 538
  • София
Мислех да не го правя,ама за статистиката - моята също не шупна 😁
Значи по китайския- момче, по бабешкия -момИче ,все един от двата ще ми бъде верен.

# 539
Аз пък попаднах на два различни варианта на китайския календар 😅

Аз предполагам, че на прегледа ми на 29.11 ще имам някаква информация за пола. Моя доктор каквото е казал, винаги е било така. В 4 месец с първото каза :" Това дете ще е манекенка". И наистина се роди 53см, 4кг и до днешен е слабичка и висока. Така, че след информацията, че всичко си върви добре, за пола нямам търпение.

Общи условия

Активация на акаунт