Термин юни 2024

• 43 975
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Аа, не!😂 тризнаци! ?! Не, не!

@vikonetka имах цикъл със старт на 23 септември. Честно казано, ако смятам от предната овулация има смисъл да съм 6-та или 7-ма, но цикълът ме обърква….
😳
Банда, аз съм малко объркана. 2 положителни теста 7 дни след секс. 5 дни преди цикъл пуснах ЧХГ и не разбирам резултата. По мои сметки съм 4-та г.седмица. Според резултата 6-та ? Аз ли не го разчитам или нещо не е наред.  😳
Със сигурност овулацията е била доста по-рано,такова високо ЧГХ няма как да излезе 5 дни преди цикъл,дори и да са близнаци😝

Извинявам се за тъпия въпрос, но при тризнаци дали би било възможно да е такъв резултата? Стана ми интересно, знам ,че при близнаци е повече от обикновено ,но ако са 3 ? 😁😇😍
Аа не знам😁

Ако последния МЦ е бил на 27 септември, май трябва да си в 4 г.с. 🤔 А пък такъв висок резултат за 4та седмица,  странно .
Ако лабораторията беше Рамус ,нямаше да се очудя да има някаква грешка ,но като гледам не е тя . Аз хич не ги разбирам попринцип тези стойности, но като чета тук и там ,оставам с впечатление, че това наистина е доста висока стойност 🙄

Наистина е доста висока стойност. Може би предния ти цикъл не е бил точно цикъл. Аз съм с последна менструация на 13.09 и от вчера чхг-то ми е 1136, по мои сметки тогава бях в 4+6, а днес влизам в 5 г.с.

# 106
И аз смятам, че последния ти цикъл не е бил цикъл и си доста по-напред.
Или резултата не е коректен.
С това ЧХГ със сигурност ще се види и на преглед, така че те съветвам направо да си запишеш час при лекар. Flowers Four Leaf Clover

# 107
Здравейте! След мисед аборт през април, отново съм бременна. Последна менструация 28 август. Днес бях на преглед и се видя плоден сак, отговарящ на гестационната седмица. Следващите 3 седмици ще е голям стрес, дано чуя дълго чаканото сърчице.

Здравей. Аз също претърпях мисед аборт през април, поради наличие на тромбофилия. Сега съм бременна в 7 г.с, чухме сърчицето, вие чухте ли го, всичко наред ли е ☺

# 108
Здравейте! След мисед аборт през април, отново съм бременна. Последна менструация 28 август. Днес бях на преглед и се видя плоден сак, отговарящ на гестационната седмица. Следващите 3 седмици ще е голям стрес, дано чуя дълго чаканото сърчице.

Здравей. Аз също претърпях мисед аборт през април, поради наличие на тромбофилия. Сега съм бременна в 7 г.с, чухме сърчицето, вие чухте ли го, всичко наред ли е ☺

Приемате ли нещо по-специално за тромбофилията?

# 109
[quote author=Teddyy1234 link=topic=1593019.msg47087959#msg47087959 date=1697700178]

[/quote]
Ще бъда на преглед другата седмица. Вярвам,че всичко ще бъде наред.Hug

# 110
Здравейте, за сега и аз влизам към тихичко чакащите да чуят пулс. Вчера бях на преглед и се вижда жълтъчно мехурче. Искам да попитам дали някой е изследвал прогестерон до момента и колко единици е? На мен ми назначиха веднага утрогестан и ми е интересно какви стойности варира при нас.

# 111
Здравейте, за сега и аз влизам към тихичко чакащите да чуят пулс. Вчера бях на преглед и се вижда жълтъчно мехурче. Искам да попитам дали някой е изследвал прогестерон до момента и колко единици е? На мен ми назначиха веднага утрогестан и ми е интересно какви стойности варира при нас.

Здравей , аз пуснах два кръвни . На 11.10 беше 92,18 , на 16.10 - 71,41 . Веднага звъннах на лекаря ми и ми изписа Дуфастон и нош па 3 по 1 таблетка . Днес съм на първи преглед и направо съм изтръпнала от ужас . Аз се водя 6г.с + 3 дни ако има някакво значение за стойностите .

# 112
Разбирам, явно си ми е доста по-ниско. Аз на 16.10 бях 57.5nmol/L, а на 18.10 бях с 53.5nmo/L

# 113
И аз съм с доста ниски нива- бях с 36.5nmo/L на 11.10, после 39.4nmo/L на 13.10 и от вчера с 52.2nmo/L.
На 13ти отидох на преглед и тъй като АГ не видя нищо, каза, че не смее да ми предпише никакъв прогестеронов препарат, защото не вижда дали бременността е на правилно място, но важното било, че се увеличава.

# 114
Момичета, аз имам и един според мен тъп въпрос, но ме тормози . Миналата седмица почти постоянно ме боляха гърдите и то доста.. от няколко дни обаче ме болят от време на време и не толова много .Нормално ли е болката да намалява .. дори да изчезва ?

# 115
Ами от това, което чета е нормално, освен ако изведнъж не изчезнат всички симптом (пак казвам - не съм специалист, така прочетох)
Ти други симптоми имаш ли, че аз за момента нямам?

# 116
Момичета, аз имам и един според мен тъп въпрос, но ме тормози . Миналата седмица почти постоянно ме боляха гърдите и то доста.. от няколко дни обаче ме болят от време на време и не толова много .Нормално ли е болката да намалява .. дори да изчезва ?
И при мен е така. Миналата седмица ме боляха сравнително повече, докато тази по-малко, но другите симптоми си ги имам и мисля, че е нещо съвсем нормално

# 117
Относно прогестерона, аз съм с 27.8 ng/ml и също се притеснявам дали не е нисък. Само да уточня, че това е друга мерна единица, не е nmol/l като на вашите изследвания. Не съм била до сега на преглед, защото ми казаха, че е много рано. Вече съм в 5+2 според приложението ми. Утре така или иначе съм на ендокринолог и ще попитам, дано са запознати.

# 118
Ами от това, което чета е нормално, освен ако изведнъж не изчезнат всички симптом (пак казвам - не съм специалист, така прочетох)
Ти други симптоми имаш ли, че аз за момента нямам?

Имам болки в яйчниците и страшна умора. Бях на лекар днес , каза , че това с гърдите е нормално .Видяхме сак и мехурче, но върви със седмица назад и ме вика на 03.11 отново за пулс

.
Относно прогестерона, аз съм с 27.8 ng/ml и също се притеснявам дали не е нисък. Само да уточня, че това е друга мерна единица, не е nmol/l като на вашите изследвания. Не съм била до сега на преглед, защото ми казаха, че е много рано. Вече съм в 5+2 според приложението ми. Утре така или иначе съм на ендокринолог и ще попитам, дано са запознати.

Днес моят лекар каза , че е добре стига да не е по-нисък от 22 nmol/l . Изписа ми дуфастон 3по1. Моят преди 4 дни беше 70 .

# 119
Здравейте момичета,записвам се тихичко при вас,понеже не ми е минал още първият преглед.
4-та бременност ми е,само една успешна,надявам се и тази да е такава❤Успех и лека бременност на всички 🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт