Термин юни 2024

• 44 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
И аз се включвам. 7+3 по ПРМ, а онзи ден на прегледа АГ каза че отговаря на 6+1. Нямало страшно, има си пулс. Имам детенце на годинка и един мисед след него та още се радваме внимателно. Ще споделяме по-нататък с близките.
Изчетох ви с удоволствие и ще се радвам да се подкрепяме до финал.
За кафето, аз пия по 2 на ден, по-слабички от преди си ги правя.

# 151
Добро утро и добре дошли на всички "нови" 😇 Имаме още седмица, за да донапълним темичката с още бъдещи мами.

Относно кафето,аз си пия едно сутрин с мляко, а следобед ако много ми се допие си правя капучино като то реално е предимно мляко и малко кафе. По-важно ми е,че отказах цигарите.Кафето не смятам,че е такъв проблем стига да е в рамките на нормалното.

# 152
Добро утро и добре дошли на всички "нови" 😇 Имаме още седмица, за да донапълним темичката с още бъдещи мами.

Относно кафето,аз си пия едно сутрин с мляко, а следобед ако много ми се допие си правя капучино като то реално е предимно мляко и малко кафе. По-важно ми е,че отказах цигарите.Кафето не смятам,че е такъв проблем стига да е в рамките на нормалното.

Аз за съжаление съм точно обратното . За кафе мога и да не се сетя , обаче тия цигарии ..айкос де ама то е все тая . Колкото и да не ги мисля , да се разсейвам и тнт без нито една ме хващат лудите . Преди да разбера пушех по кътия/кутия и малко на ден .. сега само по няколко цигари и се надявам да ги спра до няколко дни Pensive

# 153

Аз за съжаление съм точно обратното . За кафе мога и да не се сетя , обаче тия цигарии ..айкос де ама то е все тая . Колкото и да не ги мисля , да се разсейвам и тнт без нито една ме хващат лудите . Преди да разбера пушех по кътия/кутия и малко на ден .. сега само по няколко цигари и се надявам да ги спра до няколко дни Pensive

Пожелавам ти го.Чувството - да правиш възможно най- доброто за детето си още на този етап, е просто невероятно. Още преди да си го видял даже, си давал най-доброто от себе си. Това е моята мотивация. А като изключим бременността си има и редица дръги ползи.Кафето например отново ми е вкусно и усещам вкусът му, както и лека по лека и вкусът на храната ми става по-наситен. И още и още... Стискам ти палци скоро да се отървеш🙂

# 154

Пожелавам ти го.Чувството - да правиш възможно най- доброто за детето си още на този етап, е просто невероятно. Още преди да си го видял даже, си давал най-доброто от себе си. Това е моята мотивация. А като изключим бременността си има и редица дръги ползи.Кафето например отново ми е вкусно и усещам вкусът му, както и лека по лека и вкусът на храната ми става по-наситен. И още и още... Стискам ти палци скоро да се отървеш🙂

Много благодаря . Аз като цяло всеки ден се опитвам . Днес примерно все още не съм пушила и ще стискам до победата Satisfied . Благодаря за мотивацията Heart Exl

# 155
Аз също пуших, но по настояване на мъжа ми ги спрях преди 10 месеца. И сега съм му благодарна за това. Да, беше Айкос, но пак щях да се обвинявам и разкъсвам. Сега се чувствам доволна от взетото решение. Не е обаче гаранция, че след време не бих ги почнала. Липсва ми навика, харесваше ми да пуша. В началото си взимах от време на време вейп, но и той е една химия.
За кафето - правя си капучино вкъщи с много мляко. Намалих го от много силно на силно. После постепенно ще намаля на регулар. В офиса си правех чисто, но днес минах на 3в1. Може би ще взема да си правя от вкъщи.

# 156
Аз пак да кажа за всички нови момичета - имаме си вайбър група, в която през деня си приказваме глупости 😁 Ако някой има желание да се присъедини може да ми пише Simple Smile

# 157
Аз някак се справих с цигарите (айкос и аз). Деня в който видях някаква втора черта и не и повярвах много имахме гости и си пуших както обикновено и на следващия ден след кръвния - просто ги спрях. Допушва ми се много, но гледам с друго да се разсейвам. Много исках да ми става гадно от тях, че да ми е по-лесно, амаа за момента от нищо не ми се гади, така че трябва на воля да го карам. Grinning

# 158
Аз някак се справих с цигарите (айкос и аз). Деня в който видях някаква втора черта и не и повярвах много имахме гости и си пуших както обикновено и на следващия ден след кръвния - просто ги спрях. Допушва ми се много, но гледам с друго да се разсейвам. Много исках да ми става гадно от тях, че да ми е по-лесно, амаа за момента от нищо не ми се гади, така че трябва на воля да го карам. Grinning

Аз обожавам наргиле и мислех, че ще ми е трудно да не пуша, но той организмът си знае работата - толкова често ми се гади, че абсурд да ми се допуши. Grinning

# 159
Здравейте!

Аз вчера видях двете чертички! В интерес на истината бях много изненада. Правим опити само от един месец и не очаквах да се случат толкова бързо нещата, ноо... Simple Smile)) 
Прочетох първите страници от коментарите ви и видях,че всички сте си пуснали изследвания в лаборатория, а аз не го направих. Календара ми изчислява,че съм в 5г.с.  Имам час за гинеколог за 26ти (четвъртък). Нужно ли е да имам ЧГХ и да му ги занеса? И като цяло кога е най-добре да се отиде за пръв път на преглед? Има ли определена седмица или след двете чертички веднага се търчи натам Simple Smile))

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 13:31 от Unbreakable_flower

# 160
Unbreakable_flower, няма нужда пускаш ЧХГ.
Обикновено до 10 дни от закъснението вече се вижда на ехограф. Аз отидох на 9тия ден за доказване на бременност и след още 10 дни за пулс.
И аз сега спрях цигарите ама за съжаление без гадене, а на инат и все още си ги мисля понякога.
Момичета, тази сънливост постоянна имате ли я и кога ще се наспим и ще мине?

# 161
Аз нямам сънливост, а преди изобщо да забременея много ми се доспиваше на обяд. Вчера бях вкъщи и пак не успя да ми се доспи. Вечерта също легнах по-късно, но реално не ми се спеше. Отдавам го още на вълнението и емоцията.

# 162
Фрезия До 2-3 месеца ще мине неразположението .. надвявам се Simple Smile На мен ми е втора бременност, първата имах само сънливост, но си ходех без проблем на работа. Но сега е доста неприятно с това гадене.

# 163
Unbreakable_flower Трета бременност ми е и никога досега не съм пускала нито ЧХГ, нито прогестерон или други хормони. Доктора ми също не ми е искал, един и същи ме следи. С първото дете отидох скоро след теста. Вижда се мехурчето и общо взето това е. С второто поизчаках директно за сърчице. Сега мислех да отида по-рано, но си записах за 06.11, когато ще съм 8+3г.с. Така, че може би около 6г.с. не е лошо да отскочиш

Тази нощ 2 часа не съм спала от гадене. Пих вода с лимон, смуках бонбонки.Не знам защо му казват сутрешно гадене, при мен винаги е било вечер и нощем.

# 164
Кога започна да ви се гади?

Общи условия

Активация на акаунт