💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 187
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 065
Моника беше нелепа при гостуването в ‘На кафе’. Въпреки че Мартин малко ми падна в очите след вчера, беше дребнава и злобна. Тя наистина си е слаб играч и не го разбира. Вики е готина и лъчезарна и е по-умна.

Не ми се изясни точно каква е Вики, но ми правеше впечатление, че когато най-много мрънкаше на реката в началото, винаги имаше и синхрони с усмивка. Никога не е била сдухана като Румен например.
Румен отвися доста при изгубените,( където условията са по-тежки от реката) и на няколко пъти бе на косъм да влезе в играта, но все губеше . Нормално е да бъде сдухан

# 1 066
  • София
Малее, чак на Гала и стана неудобно по едно време.
Много тежки и груби думи на Моника към Мартин.
Въдух под налягане и какво ли още не.
Много сърдита беше Моника. И на два пъти използваше името на Емануела.

Вики поне бе по-весела и позитивна.

Жалко, че няма подкасти тази година.
С толкова пъстри участници и при мъжете и при жените е огромна греда.

# 1 067
Ако имат поне малко акъл ще изпратят Дани, защото Цвети има грошове, отделно Цвети е по-вероятно да се върне след игра отколкото Дани, защото със само жени няма да дадат силова игра. 2+2=4.

Тази сметка малко без кръчмар я правиш.Точно когато са само жени, може да дадат тежка битка.Не помниш ли Елизабет и не помня коя беше как мъкнаха едни каяци( за малко да напиша канута)Wink А когато има мъже и жени дават битки с делви, плочки и разни такива, за да са равностойни.

# 1 068
Дяволо, колкото продукцията помага на Мартин, толкова и на Румен който харесвам, но не мога да не призная, че и него го побутнаха, за да се махне от Чистилището. Да не говорим за бутането на цялото племе на Амазонките, където ако не им бяха подарили Гатьо, Цецо и Момчил още щяха да "гният" на реката.

Ама при Амазонките положението е друго - продукцията прави племе изцяло от жени, а после е почва серия със силови битки, където е ясно, че колкото и да са атлетични, не могат да преборят отбор от мъже (половината силови атлети). Така че предварително е било ясно, че ще си стоят на реката дълго време (жените носят повече на глад), докато биг-брадър-продуцент не реши да се намеси някак Simple Smile

# 1 069
То па щото Емануела е еталон.
Не е права Моника да използва личният живот на хората в собствена защита. Мартин я на падаше, онибдаше но не на бърка нищо от личният и живот.

# 1 070
  • София
Ако имат поне малко акъл ще изпратят Дани, защото Цвети има грошове, отделно Цвети е по-вероятно да се върне след игра отколкото Дани, защото със само жени няма да дадат силова игра. 2+2=4.

Тази сметка малко без кръчмар я правиш.Точно когато са само жени, може да дадат тежка битка.Не помниш ли Елизабет и не помня коя беше как мъкнаха едни каяци( за малко да напиша канута)Wink А когато има мъже и жени дават битки с делви, плочки и разни такива, за да са равностойни.

Имах предвид жени и мъж.
Ако има жени и мъж, ще дадат нормално трасе.

А на предната реплика, че забравих.

Спойлер са монтажите на продукцията. Така се прави монтажът, че спойлират по-прозорливите зрители. Все едно е сериал в който се сещаш кой ще умре и кой не или кой-кого ще предаде.
Явно не си ме разбрал.

# 1 071
Не съм съгласна, че Цецо не е играл добре играта и за това ще отпадне.
Засилиха го в изгубените, защото е много силен конкурент от чуждо, а не от неговото племе! И то явно поръчан от продукцията чрез Вики!

Може би не трябваше да се слага навсякъде и да вика Аз, Аз, Аз. Такива които много се изтъкват първи стават мишени И това е част от играта.

# 1 072
Малее, чак на Гала и стана неудобно по едно време.
Много тежки и груби думи на Моника към Мартин.
Въдух под налягане и какво ли още не.
Много сърдита беше Моника. И на два пъти използваше името на Емануела.
Скрит текст:
Вики поне бе по-весела и позитивна.

Жалко, че няма подкасти тази година.
С толкова пъстри участници и при мъжете и при жените е огромна греда.
Жалко, че не разбира, че в този "конфликт" винаги само тя ще е губещата и най-доброто за нейната психика е да забрави и да се абстрахира. Докато тя взима нещата твърде насериозно и се натоварва, на Мартин сигурно изобщо не му пука и отдавна е забравил за нея. Което не значи, че в първия момент, в който се сети за нея, не може отново да я захапе.

# 1 073
  • София
Тегаво се получи с Цецо.Направо демонстрация на ниско ниво,нагледно-образно,без излишно завоалиране.
Когото и да пратят,Цецо е пътник.Аз бих метнала Цветка,ако не за друго,да си изгори грошовете.
Довечера ще разберем дали проклятието на резиденцията е по-силно от предимството,спечелено от Момчи.
Аз бих паднала веднага,за да си изживея дните в резиденцията на макс.Имам си Момчил и Теди-пращам ги да елиминация и крак връз крак после.Simple Smile
Много ме дразнят тези момиченца и безкрайните подаръци от продукцията.Само заради Момчи и Гатьо ги гледам.
Моето племе е синьото-там винаги е сложно.Дали някога те ще се докопат до залози на кастинг-битка?

# 1 074

Имах предвид жени и мъж.
Ако има жени и мъж, ще дадат нормално трасе.

Точно когато има жени и мъже не дават нормални трасета, за да имат жените шанс да спечелят.

# 1 075

Много ме дразнят тези момиченца и безкрайните подаръци от продукцията.

Тези момиченца отвисяха месец на реката без да мрънкат, а мъжовете на втория ден ореваха орталъка как не яли, не спали, и не знам си какво не правили Smirk

# 1 076
Момиченцата също мрънкаха, а от друга страна мъжете "горят" повече калории и по принцип са по-малко издръжливи за сметка на по-големите си сила, ловкост и бързина.

# 1 077
  • Sunshine state
То няма някой, който да не мрънка на реката, нали трябва да се наблегне на това колко е гадно (а то е), така че кой мрънкал повече е малко излишен спор в случая.

# 1 078
Според мен Никол е гола вода в социалната игра. Всички кръжат около нея понеже е дъщеря на Дунев и е лъчезарна. Симпатично момиче е, но определено не е за игрите. И се представя разочароващо за гимнастичка

# 1 079
  • Буркина Фасо
Дяволо, колкото продукцията помага на Мартин, толкова и на Румен който харесвам, но не мога да не призная, че и него го побутнаха, за да се махне от Чистилището. Да не говорим за бутането на цялото племе на Амазонките, където ако не им бяха подарили Гатьо, Цецо и Момчил още щяха да "гният" на реката.

Ама при Амазонките положението е друго - продукцията прави племе изцяло от жени, а после е почва серия със силови битки, където е ясно, че колкото и да са атлетични, не могат да преборят отбор от мъже (половината силови атлети). Така че предварително е било ясно, че ще си стоят на реката дълго време (жените носят повече на глад), докато биг-брадър-продуцент не реши да се намеси някак Simple Smile
не само силови, а и на комбинирани битки жените не могат да бият мъжете. виж, когато има единични битки с висене, баланс ...там ще са по-добри, но комбинирани ли са - тц. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт