💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 974
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Радо май хитрее, Дани е сигурен на номинация. Да видим Колаянчо как ще постъпи, постави се в кофти ситуация, в която и при двата варианта не минава между капките.

А Ралица има ли право да казва тези неща?забърква интригата допълнително, та съвсем да се изпокарат в племето
Тя го прави от четири години, сега ли ви направи впечатление?

# 1 576
Радо май хитрее, Дани е сигурен на номинация. Да видим Колаянчо как ще постъпи, постави се в кофти ситуация, в която и при двата варианта не минава между капките.

А Ралица има ли право да казва тези неща?забърква интригата допълнително, та съвсем да се изпокарат в племето
Тя го прави от четири години, сега ли ви направи впечатление?
За първи път гледам предаването Simple Smile

# 1 577
  • София
Има много въпроси към мен относно анкетата (почти ви изчетох, останаха 1, 2 страници само).

Не забравяйте, че същата анкета я имаше онзи ден, но с обратното питане. Кои играчи са ви променили мнението, но от отрицателно към положително.
Там са Виолета, Гатьо, Мартин, Никол, Крум, Дани и т.н.
Поне 3, 4 такива коментара срещнах.

В тази анкета са все харесвани типажи през първата седмица/две.

# 1 578
На Ралица и е наредено така да казва от Продукцията.Тя не си решава сама какво да говори.Дани и Гатьо имат голямо его на Гладиатори и си мислят ,че са хванали господ за шлифера и голямата работа вече.Самостоятелно нищо не струват.Добре ,че останалите в племето ги дърпат.

# 1 579
Ай, пущайте Ганьо да играИ, че ми писна от Ралица гадателката и кой си объркал гласа!
То беше ясно, че Крум и сие ще стрелят по Рълев, щот може повече от тях!

# 1 580
Ралица като никога, каквото и да каже няма значение. Тя не разкрива нищо, което вече да не е ясно. Единственото, което прави този съвет е да срине Калоян под санитарния минимум.

# 1 581
Ралица досега всичко знаеше, пък пропуснала разговора с Радо!

# 1 582
  • Варна
Крум доволен се подхилква

# 1 583
Калата ,много лошо прецака Рълев.Но Рълев ще ги спука.

# 1 584
  • София
Калоян е толкова мъж, колкото аз съм лейди.

# 1 585
Все пак, Калоян постъпи по-правилно като остана със старите си и си призна грешка, необмисляне..

Рълев ще се върне.

# 1 586
Мишо вчера дойде и реши че ще коли и беси. Държи сметка и на Калоян.

# 1 587
Калоян коя мъжка дума престъпи, че нещо много ми станаха?

# 1 588
О, втори изгубен на хоризонта след Румен, който почва да ме дразни. Мишо много взе да се големее, много рязко и грубо се държи.

# 1 589
Сега ще се зарадвам Рълев да се върне Grinning

Общи условия

Активация на акаунт