💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 767
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 130
Еми Мартин го върнаха, нали
Ама Цецо няма да го върнат
Ето това дразни

# 2 131
  • Другата България
Ще ме накарате да връщам снощния епизод и да търся какво толкова е правил Момчил, че да предизвика такива бурни дискусии и такава любов, пардон, “любов“ в онзичиетоименебивадасеспоменаваслошо.BlushBlushBlush
Еми Мартин го върнаха, нали
Ама Цецо няма да го върнат
Ето това дразни
Мартин не само че го върнаха, ами и до ТОП 10 ще го добутат, в това надали някой се съмнява. Но пък и той не се представя никак зле, това също не може да се отрече.

# 2 132
Момчил не трябваше да участва в разговора с Ралица. Просто трябва да си мълчи. Какво ще му направи? Заговориш ли системата ти отива по дяволите, защото се включват други центрове в мозъка, които разрушават краткосрочната памет. Заради това сбърка- освен това вкараха още три цвята в разговора. Помниш вербално с първите букви на цветовете и изведнъж се вкарва визуална компонента, която при човека преобладава с 80%. Това значи " не ме разсейвай".

# 2 133
  • При семейството си
Цецо задължително да го викнат в All Star сезона, дължат му го!
Виктория как я вкараха още в този сезон, след като бутаха Михаела.
Е, те го изгониха така позорно, заради това, че е негодувал срещу продукцията, едва ли ще го поканят още веднъж.
А все пак разбра ли се в какво точно са се изразявали негодуванията му…защото, подозирам, че за повечето е имал основания
Той от Фифо ли беше подготвян?

# 2 134
Момчил не трябваше да участва в разговора с Ралица. Просто трябва да си мълчи. Какво ще му направи? Заговориш ли системата ти отива по дяволите, защото се включват други центрове в мозъка, които разрушават краткосрочната памет. Заради това сбърка- освен това вкараха още три цвята в разговора. Помниш вербално с първите букви на цветовете и изведнъж се вкарва визуална компонента, която при човека преобладава с 80%. Това значи " не ме разсейвай".

че той рунда където сгреши беше след като го пита тия въпроси, за какво да се бърка с тия цветове ??? Все едно в рундовете преди това не се говори изцяло с цветове или не мислиш изцяло за цветове. Нищо общо нямаше това, че сгреши с Ралица, а тупкането беше толкова дразнещо, че си заслужи майтапа на Ралица, изглеждаше нелеп.
Малко да падне на земята.

# 2 135
  • София
Някой спомена, че е изненадан от номинацията на Рълев, но Крум го обясни. Той е по-опасен от Радо и за тях е по-добре него да го няма. Не го изправят срещу Дани, а се надяват срещу Старейшина или Амазонка, която да го острани.
То пък защото при Старейшините и Амазонките е пълно с хора, които могат да го отстранят. Grinning

# 2 136
Ако някой ми се тупка пред мен така както Момчил, гарантирано никакви цветове няма да запомня, защото ще се превивам от смях Joy

Много нечестна игра иначе, защото най-малкото на случаен принцип трябваше да изравнят бройката между двете племена.

# 2 137
Скрит текст:
[/quote]
че той рунда където сгреши беше след като го пита тия въпроси, за какво да се бърка с тия цветове ??? Все едно в рундовете преди това не се говори изцяло с цветове или не мислиш изцяло за цветове. Нищо общо нямаше това, че сгреши с Ралица, а тупкането беше толкова дразнещо, че си заслужи майтапа на Ралица, изглеждаше нелеп.
Малко да падне на земята.
[/quote]
Скривам, за да не правя чаршафи. Тик Так- това е наука. Като спорта, но се нарича наука. А психологията и невронните мрежи са специални области от науката. Не знам как точно си представяте, че работи мозъкът. Ще си позволя в скрит текст да покажа само един принцип, който има отношение към случая:
Скрит текст:
Известен пример за грундиране от областта на психологията е ефектът на Stroop. Основните елементи на експеримента са повторени по-долу, тъй като хората бяха помолени да прочетат цветовете на следващите откъси от текст .

Ще забележите, че несъответствието на цветовете на думите отнема повече време, което се свежда до "ефекта на грундиране", когато виждате написана дума несъответстваща с информацията, която сте помолени да препредадете. Думите които имат по-малко сблъсък с цветовете,  улеснява тяхното разчитане.
Въпреки, че този пример е доста опростен, той служи за представяне как грундирането може да повлияе на възприемането на информацията, представена на даден индивид. Ако даден стимул противоречи на съществуващото разбиране за дадена схема, ще отнеме повече време.
Има дори цяла наука "Психология на потребителското поведение", с помощта на която могат да ви накарат да мислите, забелязвате и купувате например червени коли. Ама то тези методи ще кажете на вас не ви действат. Само си погледнете тениската и има ли на нея лого. Някой го е сложил в главата ви това лого, за да пожелаете да го купите и носите. Ето това е психологията в маркетинга. Извинете, ако не ви е интересно.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 17:32 от victoria vassileva

# 2 138
  • София
Две-три серии пропуснах и всичко ми се обърка.Вече не знам кой кой е и къде е? Сега доглеждам снощната серия, как си харчат парите за отмъщение. А Виолета започвам да си мисля ,че я пазят , да не изгори прекалено рано и ще я пуснат към края. Никол никакъв смисъл да е там или където и да е в състезанието.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 17:43 от Тайна

# 2 139
Битката от промото показва, че днес на елиминация ще са 4-ма мъже. Интересно кой измежду Дунев, Мастагарков и Мартин ще е от сините. Мартин обаче не го виждам с 25 килограмова жилетка Simple Smile

# 2 140
  • Другата България
На същото мнение съм.
Играта си беше класическа, целта беше именно да се постави Момчил на мястото му. Репликите на Ралица от рода на : “Мозъкът на формата“ и “Богът на пъзелите“ си подсказваха още в началото, че Момчил ще загуби. Като по учебник беше поведението на водещата, и да, определено го разсея съвсем целенасочено.

Мудев - победител, оле, оле, оле!
Извинявам се, за момент забравих, че за него нищо лошо не трябва да се пише и говори.

# 2 141
Битката от промото показва, че днес на елиминация ще са 4-ма мъже. Интересно кой измежду Дунев, Мастагарков и Мартин ще е от сините. Мартин обаче не го виждам с 25 килограмова жилетка Simple Smile

Дано Дунев вече го видим най- накрая на елиминация, стига с тоя семеен имунитет вече. Не знам как не се е усетил, че бая ще дотегнат на хората с тия номера и ще им излезне през носа всичко.

# 2 142
Хич не ми е забавна сюжетната линия с "да приземим Момчил на земята", момчето си се справя, използва техники от място, което е повлияло на израстването му. И РР да беше влезнал по нормалния ред в играта, ама, нали, не успя Simple Smile

Толкова жал ми стана за Цецо, а Никол, ако мисли, че има някакви шансове срещу Виолета ...

Интересно обаче всички се изпиха на този плаж, а Никол грее все едно е прекарала една ваканция на Амалфийското крайбрежие, барабар с пастата и сладоледа.

Колкото до Гладиаторите - ами Радо има ужасна социална игра, просто ужасна, от глупост се докараха до ръба.

# 2 143
  • София
Мишо има има абсолютно алфа поведение.
А и с този по-плътен и тежък глас. Като цяло вайба му е на харесвания бандит от улицата.
Докато Радо е брат му отличника във всичко и любимецът на родителите ама без момичета и много приятели.
Майтапя се разбира се, да не се засегне някой. Wink
Радо ми е абсолютен любимец. Много чисто дете. И много възпитано.

Да се върна обаче на съжденията си. Ако Михаил беше влязъл вместо Радо от втория ден, то Гатьо със сигурност нямаше да се държи така с него. И много бързо щеше да стане гладиатор, хаха.

И между другото Мишо умее да се изказва и борави с думите, докато на брат му е по-трудно.

Братята са страхотни и им стискам палци, а заедно с Рълев ще са всепомитаща тройка. Естествено продукцията 100% ще им обърка плановете, защото тя си има други любимци и те са сред сините и жълтите.

# 2 144
  • Другата България
А аз залагам, че няма да има никаква “всепомитаща тройка“, защото още тази вечер Радо/Мишо ще поеме към Чистилището, а когато/ако се завърне, няма да е в едно племе с брат си. Нито Виолета ще е с Дени. Единствените, които ще останат заедно по сценарий, са влюбените семейство Мудеви.

Общи условия

Активация на акаунт