Отговори
# 675
Крал - кратко, точно и ясно! Sunglasses

https://twitter.com/butterfly_Turk/status/1715988290048815545?лt … x6QV_Eniig9g&s=19

Ако нещо се заформи в тандем ЧаРамо-това ще бъде моя сбъдната мечта! Heart
Ако включат и Серенай(ама надали),ще бъде моя сбъдната мечта.
Обаче да не подстригват Чачо,много готини къдрици има в момента

# 676
О не, аз имам "специално" отношение към нея и лоши спомени от Приливите Joy Ама лично мнение де, просто не си я харесвам нея грам. Grinning Ама едно Неслиханче или Демо хммм няма да е лошо, може и пак Афричка за разкош. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 677
О не, аз имам "специално" отношение към нея и лоши спомени от Приливите Joy Ама лично мнение де, просто не си я харесвам нея грам. Grinning Ама едно Неслиханче или Демо хммм няма да е лошо, може и пак Афричка за разкош. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не е въпрос на харесване,и аз не я харесвам кой знае колко.
Но,играе като тигрица,не може да се отрече.
На мен пък Неслихан ми е много еднообразна и скучна

# 678
Има снимки в унито днес... и Мерт е там...
Аз малко не схващам за какво говорите, кой е Чачи и за какво иде реч? 😁

# 679
  • София

Чаатай Улусой, мисля, че в момента е най-скъпоплатения турски актьор. Има общ сериал с Афра. Бил е на купона в Мармарис.

# 680

Чаатай Улусой, мисля, че в момента е най-скъпоплатения турски актьор. Има общ сериал с Афра. Бил е на купона в Мармарис.

Охх... Чачи 😂😂 щом е така.. бих се зарадвала на един проект с Афра,Мерт и Чачи 😁 не ми трябват Серенай и Неслихан... тримата ще играят много добре 👌

# 681

Чаатай Улусой 
Скрит текст:
по-известен като Емир "Огледален свят",Яман "Кварталът на богатите", Сарп "Вътрешен човек"
и евентуално партньорство с Рамо! Ей, тогава рейтингите ще хвърчат, направо ще ни оставят с отворена уста и двамата. Рамо е млад, ама по нищо не отстъпва от големите имена, така че дано скоро да заговорим за нещо съвместно с тях. Може и нещичко на дигитална платформа.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 682
  • Яко в Матрицата...
Ако може без Серка между Рамо и Чачо! На моменти има проблясъци в играта й, но все още не е моята актриса Joy Да си ги оставят двамата, жени не им трябват 😂

Последният сериал на Чачо за Нетфликс, Terzi, е на ОГМ, така че той вече работи за този плазмодий… Но за завръщането си на ТВ екран е избрал кого … Япъма! Керем бей няма нищо общо с Онур 🤮 - човекът си гледа работата и не се меси на най-ниско ниво, оставя специалистите да се заемат. Иначе за какво им плаща? Да им пишат имената в началото и края на епизодите ли? 🤣

# 683
Настинал е отново като гледам.
По темата за Ча и Рамо имам уважение - мерси.

Има сет днес в унито :

Ферит сигурно с една ръка шофира ;д

# 684
  • Яко в Матрицата...
Диди, не искаш ли броманс между Рамо и Ча? Joy

# 685
Диди, не искаш ли броманс между Рамо и Ча? Joy

И да и не да кажем.Да защото уважавам Ча.Не защото не искам да слушам пак кой кого ще е създал.Иначе искам да ти кажа,че в Терзи с голям интерес го гледах от Ичерде насам не ме е грабвал,но там и Салих ме святва ,но от него не съм чакала друго де.Но ако стане нека е далеч от Келтош и Гюлса всичко ще преживея за партньорство като женки няма проблем....

Кая и Суна отивали да се женят тайно така се говори

Ни Кязъм ни Ферит не ги мисля а Абидиня направо пък хептен не го мисля "големия мъж".

# 686
  • Яко в Матрицата...
Споделям, Диди! Heart Рамо и Ча да са далеч от тия двамата Hands Pray

# 687
Да очакваме ли следваща сценарийна стъпка годеж Кязъм-Зерин?! Joy

# 688
  • Яко в Матрицата...
Да очакваме ли следваща сценарийна стъпка годеж Кязъм-Зерин?! Joy

🤣🤣🤣

# 689

Общи условия

Активация на акаунт