Отговори
# 405
Аз да попитам има ли ги някъде събрани епизодите на Къртицата - друго реалити, за което съм чела много.

Ето втория сезон като плейлиста

# 406
  • Бургас
Ехааа,Къртицата много го харесвах,това предаване!
Ще погледна линка, благодаря!https://

# 407
Скрит текст:
Аз да попитам има ли ги някъде събрани епизодите на Къртицата - друго реалити, за което съм чела много.

Ето втория сезон като плейлиста
Благодаря ти!
И аз оттам го гледам. Вече съм на 39. епизод. Има 2-3 "бъгави" епизода до момента (непълни или повтарящи едно и също), но във Vbox ги намерих цели. В Youtube има събран и първия сезон с минимални липси 😁, но и те могат да бъдат намерени.

# 408
E, който не е гледал навреме... на живо, така е, хаха. И Фермата така ще я издирват сегашните деца... ама след години, като пораснат.

# 409
  • София
Сезонът започна и да изкажа първи впечатления.

Един за друг - определено Мария е много по-добре от Радков и жена. Засега започва позитивно, има и няколко двойки, които ми харесват. Малко се натъжих колко куца общата култура.

Като две капки вода - мисля, че се очертава по-слаб сезон, не са много артистични участниците. Очаквам Зомбори да спечели, страхотен беше на първия концерт.

Ергенът - симпатичен е новият, поне е по-естествен. Мисля, че ще изгони скандалните веднага след отпадането на статитиките.

Денсинг Старс - не очаквах такъв силен старт, мислех, че Хелса ще отвее, но явно на хората им е липсвало предаването или просто скоро не е имало с танци. Много настроение имаше, личеше си, че много са се постарали някои от участниците. Радков е нетърпим, добре, че го скастриха по едно време. Алекс също води просташки, надявам се да се стегне втори епизод.

Вина - страхотен! Продължавам да гледам всеки епизод с интерес.

Ще гледам Дяволското гърло и Алфа, но може и да е след сезона, че не ми е сега времето за напрягащи сериали, но със сигурност ще ги изгледам.

Любовни афери - не го гледах, само мернах един поглед, 1:1 като едно, предаване, което дават по TLC. Няма да го гледам.

Аз обичам България - попадна ми вчера, но не му дадох шанс, твърде викат и се лигавят. В "Кой да знае" имаше мярка, изслушваха се, тук викат един през друг.

Стани богат - започна една идея по-слабичко, трябваше с някой силен участник да започне седмицата. Благотворителното издание ми допадна, имаше интересни въпроси. Ще наберат скорост.

Хелса - винаги гледам първите два епизода, за да се запозная с участниците, после ми е гадно изхвърлянето на храна и мята понякога по едно око. Останах с впечатление, че са по-слаби готвачи тази, година, но предполагам, че ще влязат още двама силни мъже и ще тръгне. Влади, Царина, Никол, Полина, Камелия си готвят, така че само трябва да подсилят и мъжете.

# 410
На анкетата не отговорих само на въпроса дали БТВ или НОВА предпочитам, защото и по двата канала има няколко неща, които гледам и неща, които няма да гледам (Капките, Бригада нов дом и др.). Не понасям “хумора” в предаванията на Халваджиян. Лигоьовци и празнодумци като Геро и Рачков ме отблъскват до краен предел. Затова и не гледам Маскиран певец, Капки, Господари и т.н. Денсинг старс ме отблъсква заради Краси Радков. Не спря да мели и да прекъсва журито, да се лигави и оригиналничи. После що предаването завърши с 90 мин закъснение.

С интерес гледам Хелс Китчън, Ергенът, Един за друг, Аз обичам България (засега). Български сериали - не.
Любовни афери - не го гледах, само мернах един поглед, 1:1 като едно, предаване, което дават по TLC. Няма да го гледам. .
Да, това е “Истински истории за изневяра”, италианската поредица на ТЛС, преведена на български. Историите са същите. Дори снощната история с обецата я бях гледал по ТЛС, ама в италинщанската версия (оригинал). Нищо ново от Краси Ванков. Все преводни форматни неща с непрофесионални актьори (като Съдби на кръстопът, София-ден и нощ, Помощ, 112…), само сменят имената с български и за по-евтино…. ги дават на непрофесионални актьори.

# 411
  • София
Гледала съм италианския оригинал и е имало интересни истории, докато това вчера ми изглеждаше тъпичко. Няма да му дам шанс.

# 412
Защо няма тема още за Дяволското?Доста хора го чакаме.Аз изгледах Порталът,хареса ми.В момента само Вина гледам.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 09:46 от Лещичка 💙💚

# 413
  • Mediterraneo
Има тема, разбира се Simple Smile Дописваме тази, докато почне сезона

https://www.bg-mamma.com/?topic=1118131.615

# 414

Български сериали - не.
Дай шанс на "Вина". Много добре е направен.
Напоследък БНТ се справят много добре със сериалите

# 415
И аз набързо да кажа нещо за нивия пролетен сезон!

Ергенът - абсурд да си го причиня. Изгледах 2-та епизода онлаин общо за има няма 30 - мин. Момъкът хубав, а момите - леш.

Любовни афери - ъъъ уж трябваше да са истински истории и хората от 1-во лице да разказват като в италианската версия, пък то актьори от "София ден и нощ". Няма да си го причиня.

Денсинг старс и всичко, което се излъчва по БТВ не го гледам.

Любимият ми Хелс Китчън. Много готини образи има тази година. Има добри готвачи в мъжкият отбор...Особено този от Червен бряг, където е говил за кралицата и прочие е уникален.
Относно хвърлянето на чинии и храна, виковете... Погледнете оригинала с Гордън Рамзи, шеф Ангелов с перци ги гали в нашият формат.

Чакам си аз Игри на Волята, защото някъде четох, че участниците тази година са подготвяни от най-добрите - Фифо и Гого, особено от вторият и се очаква да са мега добри.

Друго, което чакам е Биг Брадър - голям фен съм на формата.

# 416
  • София
Знам какво прави Рамзи, но не ми е мерило, даже още по-зле, защото е първообраз, все едно дали Ангелов или Рамзи ще хвърля храната, но не давам наклон кой какво да гледа, де. Казвам, че аз не мога. И в Мастършеф се случва да изхвърлят, ако не става за ядене, но е друг подходът. Включително и Ангелов като беше там, така че не приписвам на него някакви качества, образ си е това.

Аз не виждам особена разлика в по-голямата част от участниците в Ергенът и Хелса. Едно ниво са, разликата е в годините и в пола, но и в двете има простащина, същата работа като Биг брадър. И все пак се забавляваме. Личи си, че и продуцентите са едни и същи. 😁

# 417
И аз чакам Биг Брадър с нетърпение
Дай шанс на "Вина". Много добре е направен.
Напоследък БНТ се справят много добре със сериалите
Да, ще го направя. Изгледах първия сезон, но нещо му изгубих нишката накрая, точно защото се разсейвам и чета нещо в нета, та като изгубя връзката, после репликите са ми празни. В ютюб канала на БНТ качват епизодите, така че ще го изгледам наведнъж, може би. "Порталът" го гледах и много ми хареса. Ама онова.. "Войната на буквите" беше пълна скръб.
Любовни афери - ъъъ уж трябваше да са истински истории и хората от 1-во лице да разказват като в италианската версия, пък то актьори от "София ден и нощ". Няма да си го причиня.
Ами да, Hidalgo си разполагат с един огромен каталог от "актьори", извъртяха ги в "София-ден и нощ", "Съдби на кръстопът", "Помощ, 112", сега ще минат и оттук. Това са хора с други професии. А в "Любовни афери" дори нямат реплики, та е още по-лесно за тях и няма да слушаме нито диалекти, нито преиграни реплики и интонации.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 00:13 от diziler

# 418
  • София
Във втори сезон на Вина действието е малко по-бавно, но на мен си ми харесва. Много красиви гледки, разтоварваща история въпреки драматичния жанр и актьорите се справят от отлично до средно ниво. Няма такива, които да са трагедия и да се чудиш как може това да им е професията. 😁

# 419
  • Mediterraneo
diziler, не бъди предубеден към бг сериали. Хвърли едно око на Дяволското гърло! Дървото на живота е повече от добър също. Тези двата, плюс Вина, са сигурно най- добрите сериали от последните десетина години. Други не са ме грабвали толкова.

Общи условия

Активация на акаунт