Отговори
# 435
  • Mediterraneo
Ютуб вървят 2 епизода назад с качването, не ми е оферта. Аз искам да го гледам в деня след излъчването му Simple Smile

# 436
Е, това е. Явно заради авторските права е така. За мен е оферта, защото съм гледал само еп.1. Но ще се хвана да догледам.

Успях да гледам и "Бригада нов дом" за първи път, преди съм хващал само откъслечни сцени, как влизат в нов ремонтират дом и ахват от изненада.  Някакви абсолютни мързеливци и тотални мърлячи.. които бяха отрупали стаите с боклуци, нямаше дори къде да се стъпи... и Бригадата им изнесе всичко и после ремонтира. Вместо мъжът в семейството да изнесе всичко това ден преди да започне ремонтът. Това не беше нуждаещо се семейство, и мъжът работи, тираджия е, и жената си има магазин за цветя, има някакво заболяване, вероятно е с ТЕЛК, взима и помощи, взима и детски, дадоха всякакви електроуреди, които не всяко семейство има... климатици, микровълнова... Гледат 3 кучета и 6 котки.. Те ако са "нуждаещи се", значи половин България може да каже същото. Просто се възползваха от безплатния ремонт.

# 437
  • София
Да се отчета и аз с какво гледам и какво ми е мнението за старта на пролетния ТВ сезон.

Изненади няма като цяло, като за отбелязване е, че в крайна сметка се реших да гледам Алфа и не съжалявам. Добър старт, хареса ми и ще следя сезона с интерес. Главната причина да го започна е излъчването му веднъж седмично.

Сезон 3 на Съни Бийч ми допадна като цяло, без в никакъв случай да е нещо специално. С малко, но е над чертата... Но трябва още сериозно надграждане, за да се върне нивото от сезон 1. Или ако не могат (най-вероятно), то поне нивото да е по-добро от това в слабия сезон 2. Основната ми критика е, че твърде много преписаха от Последният ергенски запой. Излишно!

Харесва ми сезон 2 на Вина, като там ще е най-добре да приключат всичко с края на този сезон, защото вече се забелязват първите признаци на разводненост и изчерпване на идеи. И все пак сериалът си държи едно високо ниво за родните стандарти. Доволен съм и следя с интерес.

Слаб старт на новия сезон на Стани богат, но не заради Ники Кънчев, а заради слабите и безинтересни участници.
Ники Кънчев радва с воденето си, с пламъка и устрема с който се хвърли. Личи си, колко много обича това шоу.

Добър старт на сезон 5 на Един за друг. Доволен съм. Има няколко много интересни двойки, а сезонът поне засега е много позитивен. Мария Игнатова буквално лепна за формата. Връчвам и наградата за най-добър нов водещ за този сезон. 😊

Хареса ми и старта на сезон 6 на Хелс Кичън, въпреки че в темата за риалитото като цяло негативизма преобладава (за разлика от темата за Един за друг например). Не смятам, че каста е слаб и тепърва ще се разгръщат образите. Има някои много добри попадения. Стискам палци на жените като цяло. Те правят шоуто засега.

И да продължа с харесването. Сезон 3 на Ергенът е добър. Има няколко много интересни моми, а ергенът ми импонира с поведението си много повече отколкото Виктор и Евгени.

Разбира се рано е още за по-сериозни анализи и оценки. След няколко седмици, мнението ми може да се промени коренно, но да се надяваме, че ще остане положително.

Цялостно съм доволен от старта на пролетния ТВ сезон на двете основни телевизии у нас. 😊

# 438
  • Другата България
"Алфа" наистина май ще се окаже попадение.

# 439
  • София
Как смятате, ще има ли нов сезон на Игри на волята тази есен? 😮

Защото се завръща Биг брадър, който винаги е бил флагмана на НОВА. Много, много любопитно...
Дали няма да решат да пратят ИВ в отпуска за една година и после да избухнат с Ол Старса през 2025 година?
Но пък рейтингите все още са високи и ще е странно изведнъж да го спрат, дори и само за една година. Но трябва да се отбележи и че сезон 5 имаше спад в сравнение със сезон 4. И може и да се страхуват тази тенденция да не се задълбочи и прогресира, защото за първи път кривата не отчете растеж, а всъщност падна малко надолу.

Ако има нов сезон на ИВ, то няма как да са по-малко от 5 епизода седмично, но как да си представим Биг брадър със само 2 излъчвания седмично? А възможно ли е всъщност да повторят формулата на Ергенът? С две излъчвания седмично? Защото това е единствения начин двете риалита да съжителстват успоредно в ефира на НОВА. 5+2. 🙂

# 440
  • София
А дали, ако има спад към интереса към Хелса, няма да го приключат по-рано и да излъчат ББ май и юни. Аз си мисля, че изчакват да видят рейтинги, да се разбере и бтв какво ще предложат за есента и тогава ще решават. Мисля, че каквото и да предложат бтв Нова ще ги отвее. ИВ и ББ са предпочитаните формати към днешна дата.

# 441
Биг Брадър 5 (последният нормален БИГ брадъра, не ВИП) го започнаха още в средата на август, мисля че около 17 август. Ако и сега направят така, ще приключи за 2 месеца да речем и октомври, ноември, та до края на декември могат да си излъчат Игри на волята, а могат и да ги преплетат с разни уикенд ексклузивни премиерни епизоди на Игри на волята и като свърши брадъра да ги подкарат. Ама това са си само хрумки. Нищо такова не са казвали. А и винаги могат да излъчват и двете предавания... Брадър от 19.55 до 21.00 или 21.30 всяка вечер (в събота дълъг лайв). Игри на волята от 21 или 21.30 до 23. ч. Те си знаят най-добре. Едва ли в НОВА ТВ имат решение за това. Сигурно проучват и конкуренцията. А "Фермата" е под въпрос.   Ако аз трябва да мъдря програмата, времето от 20 до 23 ч. делниците идеално бих го разделил между двете предавания, по час и половина за всяко. И е крайно време новините да свършват по-рано, та да пуснат сериали и всякакви риалитита от 19.45.

# 442
  • София
Diavolo, (не е спойлер),  в темата за спойлерите, тъкмо писаха, че са минали първите кастинги и ималл поканена инфлуенсърка директно за влизане. Няма да пиша името, да не спойлвам, но явно се подготвят активно за сезон.

# 443
  • София
В смисъл за Биг брадър ли? Или за ИВ? Май е за първото, по-логично е.
А нали имаше и статия пусната от diziler, че се очаква Брадура да започне през септември (diziler, забрави да започнат Август, това е мъртъв сезон).

# 444
Не помня къде четох и колко е вярно... Брадъра щял да започва на 13 септемри с нови продуценти и само 12 участници. А новата локация на ИВ била Турция. Вирусчето да каже, ако има инфо. 🤗
Аз покрай тази Къртица нищо не гледам... засега... от сезона, затова и не коментирам.

# 445
  • София
А нали имаше и статия пусната от diziler, че се очаква Брадура да започне през септември (diziler, забрави да започнат Август, това е мъртъв сезон).

Извинявай, за ИВ става въпрос. Минали са кастингите с тичането, вече са на втория. А инфлуенсърката е казала, че тренира усилено, за да се подготви вече. Не са коментирали пред съфорумката кога и къде ще е, но щом подписват договори, едва ли ще отпадне.

# 446
  • София
А, добре, успокои ме.
Ама щом ще има ИВ, то няма как да забият така чакания Биг брадър в ранни или късни часове.
Според мен вървим към 5 епизода ИВ в стандартното си време и само 2 епизода седмично за Биг брадър. Както правят БТВ с Ергенът. А и така ще пробват да видят дали публиката все още ще гледа този формат, дали не му се е наситила. Че видяхме Сървайвър (който биеше по рейтинг Биг брадър в пиковите си години) след дълга пауза се провали. И ако Буг брадър има успех, то вече ще действат по-смело при следващ сезон.

# 447
"Забравѝ, забравѝ", ама е факт, че предният сезон на Биг Брадър започна на 17  август. И се гледаше.
"Big Brother 5: 100% натурален", спечели Никита Джонсън, втори остана един Кирчо от Варна, който после беше депутат от ИТН (дето то вербуваха да се прехвърли в ПП)

# 448
100% ще има следващ сезона на Игри на Волята - точно кога, предполагам ще измислят начин да ги вмъкнат и двете.
Но за по-напред не знам

# 449
  • Другата България
И аз мисля, че ще има ИВ, предполагам ще започне по-рано тази година, особено ако се снима в Турция /там няма как да снимат август, всъщност има, но предвид градусите..../, и след ИВ ще е ББ. Мисля, че няма да излъчват двата формата паралелно.

Общи условия

Активация на акаунт