Отговори
# 540
  • Другата България
Outcast, не се впечатлявай, пиши си на воля, темата печели от твоите мнения и включвания, който иска - те гледа, и слуша, а и те чете. Който не иска - да не го прави.
Аз много пъти съм казвала, че не е толкова важно КАК казваш каквото и да е, важно е КАКВО казваш.
Думите говорят за изричащия ги много повече от това, което е написал чисто смислово.

Какво е това ново реалити, което прилича почти като Survivor Thinking Изглежда интересно, че и награда 300 хиляди, много смело. Освен това от описанието звучи много стратегическо, дано има успех, сега ми стана интересно да погледна някой сезон от оригинала
На мен ми звучи доста интересно, дано успее да “бутне“ ББ, а и защо не ИВ.
Като рейтинг имам предвид.

Не схванах само кой ще го прави у нас?

# 541
  • София
Явно този нов формат, който тръгва по БТВ ще е този ''ВИП Сървайвър'' който плъзна като слух по родните жълти медии, които чули-недочули и айде там да има кликбейт сензацийка.

Бюджетът щял да бъде рекорден за наш, роден формат. Но както винаги много ще зависи от каста. Най-важното нещо са участниците. А и работата на редакторите.

За съжаление Сървайвър едва ли ще видим отново... Поне не и скоро. Но пък този нов формат изглежда много близо като концепция до Сървайвър. То не че и Игри на волята не са копи-пейст от Сървайвър.
Истината е, че всички тръгнаха от Сървайвър. Това е положението. И говоря цялостно в световен план, не само за България.

И да, официално, сбогом Ферма! 😢

# 542
  • София
Дяволче, нищо не каза, ще ходиш ли в подкаста на Ивайло? Grinning

# 543
Изгледах 1-ви епизод на австралийския, любопитството беше прекалено силно Grinning

Скрит текст:
Там започват 100 човека, а не 30, както ще бъде при нас. В началото се върти едно колело и който номер се падне, трябва да избере 6 човека да отидат на битка (включително себе си). Победителя взема на всички гривните и се спасява, останалите са заплашени от изгонване. И за да се спасят някой от останалите трябва да се откаже доброволно от участието си и да предаде гривната си на някого от застрашените. Лично на мен ми харесва този тип предавания да имат елемент на номиниране, но ако и това беше така предполагам прекалено много щеше да е като Survivor. Особено ако се разчита след всяка игра някой да се откаже, за да продължиш как ще проработи това с 30 човека. При 100 има доста повече възможност за отказване на играчи.

Първата игра не беше особено сложна, Survivor тип игра, даже направо копирана

A million dollar island е оригинала, не е същото, в което участва Люси. Предаването е доста ново

# 544
  • София
Тактично отказах поканата на Ивайло от Фермата.

# 545
Ивайло е пичага. И понеже им казва доста истини... масата не го харесва. А между другото, той също е юзър тук, пише в темата "Един за друг" и там масово го нападат, че някои го и обиждат. Но никой не е виновен за това кой от риалити участниците или водещите се регистрират тук. Като Иван от Фермата...

# 546
  • Другата България
И с право. Не те виждах там.
Сега Ивайло с кой ник е тук, ако е той де, че не ми се вярва.

# 547
Много ми хареса един от коментарите във връзка с поканата от Ивайло - "звездите са звезди, защото са високо"! 🤗

Мери, никът е "Здравейте, симпатяги"... или нещо подобно.

diziler, по-добре коментирай предавания, а не правописа на потребителите... както и ние не коментираме твоя. Wink

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 17:49 от Bilyana14.

# 548
  • София
Идеята на тази тема е да е позитивна, без забележки. Надявам се да се запази това.

За Ивайло и да е с другия ник няма как да каже, защото пишеше преди да го изгонят, което не е позволено по договор. Така че предлагам да не задълбаваме.

Гледах Ивайло и Христина в На кафе, разказаха забавни истории, той си е романтичен мъж.

Outcast, надявам се да коментираш новото предаване, а защо не да се пробваш. Звучи ми като за теб. 😉

# 549
  • España
Много ми хареса един от коментарите във връзка с поканата от Ивайло - "звездите са звезди, защото са високо"! 🤗

😉🤗

Само да кажа , че гледам с удоволствие Ауткаста . Анализите , които прави са поднесени много смислено и емпатично !

# 550
  • Другата България
Идеята на тази тема е да е позитивна, без забележки. Надявам се да се запази това.

За Ивайло и да е с другия ник няма как да каже, защото пишеше преди да го изгонят, което не е позволено по договор. Така че предлагам да не задълбаваме.

Гледах Ивайло и Христина в На кафе, разказаха забавни истории, той си е романтичен мъж.

Outcast, надявам се да коментираш новото предаване, а защо не да се пробваш. Звучи ми като за теб. 😉
И аз се надявам да не се отказва и да коментира.
За участието също, защо не? Доколкото разбрах, и за него няма да е задължителна само физическа сила. Но звучи доста обнадеждаващо.
За Ивайло - не знам кой друг ник визираш, ако е оня с президента аз никога не съм смятала, че това е той. А за този както казах, не вярвам, вероятно е жена му. Но нито гледам формата, нито чета в темата, респективно - не пиша.

# 551
Бюджетът щял да бъде рекорден за наш, роден формат.
„ ще се борят за СВОЯ ДЯЛ от наградата от 300 000 лева“ , тоест наградата явно няма да е само за един човек.
На линка пише "ще предложи на участниците впечатляващ награден фонд в размер на 300 000 лева." Във видео анонса ""30 непознати в битка за 300 хиляди лева. Искаш ли да бъдеш един от тях"? Това може да се тълкува по различни начини.
А самата автореклама мисля ,че е озвучена от Апостол Пенчев.

# 552
  • София
И в Един за друг не е твърда наградата, колкото си изкараш, толкова. Сега гледам, че в холандската версия на Million dollar island първият е взел 120000 евро, вторият и третият 10000 евро и съответно 40000 евро. Не печели пари само първият, което е хубаво.

# 553
  • Другата България
Интересен колаж.

Денислава последно с Мартин ли е, или не?

# 554
ОСТРОВЪТ НА СТОТЕ ГРИВНИ ще се казва въпросното риалити на БТВ от септември
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/svetoven-fenomen-v-prikljuc … efira-na-btv.html
Не разбирам защо го правят, в предвид, че рекламите не са чак толкова много повече...
Рекламните блокове са винаги до 12 мин. на час чиста реклама. Авторекламата може да е неограничен брой минути.  Така че 2 блока по 6 мин. са платените реклами и на двете национални телевизии в прайм тайма. Плюс някоя друга автореклама стават и до 8 мин, особено при Нова.

"Световен феномен" викат, направо ще падна Laughing  Това нещо има по 1 сезон в 2-3 държави само. Даже NBC през 2022 са спрели продукцията още преди да почнат да снимат и са се отказали от формата.

Сега, аз съм пристрастен защото не гледам основния БТВ канал от 15 години сигурно, но отново ми се струва, че тръгват с голямата кошница, а ще ги очаква провал. А относно формата, изглежда като поредния клонинг на Сървайвър, с някои врътки. Ще видим де, нашата страна има афинитет към някои не толкова популярни шоута по света, ала Игри на Волята, които ги дават само в Колумбия и Мексико, но се превърна в тотален хит в нашата Татковина.

Общи условия

Активация на акаунт