Пъзели 59

• 28 817
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да, но има много много приличащи си цветчета от всеки цвят - сигурна съм, че е доста труден.

# 136
  • гр. София
Този с Дестинациите ми харесва на мен Simple Smile

Аз не съм трила от Любими в Озон. Какви трудности е имало преди?

# 137
Аз не съм трила от Любими в Озон. Какви трудности е имало преди?
Като изтриеш нещо и те пращаше най-горе на страницата и забравяш докъде си стигнал. И аз се зарадвах, че най-сетне го оправиха.

# 138
  • София, България
Специални благодарности на Евето за Дамския брънч.
Аз наредих един Равенсбургер, който получих като подарък от Приказливка, но чак сега му дойде времето. Има ли желаещи освен Сали да го наредят? Пъзелът е хубав и лесен.

Приказливка, благодаря ти за невероятния жест, който направи тогава и ни зарадва с една купчина пъзели!

# 139
Получих пъзели, този в средата е готин, със златни елементи ).

# 140
The pub garden, Falcon - много лесен и приятен

# 141
  • Варна
Аз пък си заплюх ей този от една дама във фейса Simple Smile

# 142
  • София
Хайче, как щях да те изпреваря днес, ама не можах да си харесам друг от нея Simple Smile

Наредих Roovi-то, реших, че няма да повторя марката. Не са крайно лоши, но би следвало да струват по-малко от Castorland примерно.
Скрит текст:
За пръв път ми се случи това и в допълннеие на другите кусури - аз съм пас с марката, поне засега:

После ММ го ремонтира до това

Крайният продукт е този, хубави са цветовете, просто снимката ми е смотана.

И да се похваля с новия си рекорд за 500 части - 1:12 ч. Много, много благодаря за възможността на Happy и на разбраният човек Алекс (специално да му благодариш, че ми го отстъпи!) Heart

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 22:58 от ToniShu

# 143
  • гр. София
Тони, твоят мъж трябва да има ново име Правещият чудеса или друго подобно индианско име Simple Smile Много добре го е поправил Simple Smile

Снощи отворих Кученцето Нора, само го погледнах. Днес започнах да търся части от рамката и се замислих защо не предлагат пъзелите с фабрично отделена рамка в пликче Simple Smile

# 144

Pinnochio, 1000 части
D-toys

Влюбена съм в този Пинокио! Страшно ми хареса. След трудно наредената рамка, нататък беше удоволствие. Това е от пъзелите, които изискват цялото ти внимание. Не се реди лесно нито денем нито нощем, но ако се съсредоточиш има доста детайли, които ти подсказват откъде е парченцето. Разбира се на няколко пъти имах възможността да сложа и на грешното място, но това ме държеше в кондиция до края Simple Smile
За качеството си признавам, че подходих скептично, въпреки че бях проучила мнения в Амазон. Сега мога да кажа, че съм приятно изненадана. Частичките са добре изрязани и пресовани. Сглобката е хлабава, но на мен това не ми пречи.

# 145
Ами заслужаваше си търпението;)

# 146
Почнах да редя вече, но голямо наваксване със снимките. И това коте висеше от мнооого отдавна

Purrfect Peace
500 части
Ravensburger

# 147
vox, респект за Пинокио, личи му, че никак не е лесен.

Аз наредих един Gibsons от 500 парчета съвместно с ММ. Изключително лесен, реди се без никакво усилие. Забавлявах се много с картинките Simple Smile Не помня кой беше показвал другия подобен, от същата художничка, но 1000 парчета.

# 148
Аз ги имам и двата, мисля да го пробвам на скоростно редене този. Имам тук още два равенса и след това се надявам малко да разнообразя откъм марки Joy

# 149
Идеален е за скоростно редене.

Общи условия

Активация на акаунт