Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 597
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 105
Май ще стане като както Рълев каза.Изпратиха Цвети при изгубените и ще се върне , за сметка на Радко, който се е оказа че не е от най-умните 🤷♀ Беше ми фаворит , докато не го чух да “разсъждава”

# 106
  • София
Май ще стане като както Рълев каза.Изпратиха Цвети при изгубените и ще се върне , за сметка на Радко, който се е оказа че не е от най-умните 🤷♀ Беше ми фаворит , докато не го чух да “разсъждава”
Те Гладиаторите са се учили от Гатьо на разсъждаване 😂

# 107
От промото съдя, че сините са на съвет утре, а така ми се искаше тези амазончовци да отидат.

# 108
От промото съдя, че сините са на съвет утре, а така ми се искаше тези амазончовци да отидат.
Защо така реши,в тая мисловна задача би трябвало старейшините да са по-добри

# 109
Нали Дени, е казала,  че нямат изпусната седмица без да са на съвет

# 110
Искам спойлер за двата сини стола без драскулки Grinning
Моята теория:
Рълев и Момчил са ясни.
Втори син - може да е Мартин, но може и престоят му в Изгубените да не е бил достатъчно значим, защото екип така и не получи. Ако второто е вярно, то това е Денислава.
Трети и четвърти син:
a) Столът с лилаво петънце е Мартин => Мастагарков и Дунев
б) Столът с лилаво петънце е Денислава => Мартин е единият, а вторият е Мастагарков или Дунев. Виктория само на усет я изкарвам от сметките, няма друга причина.

Брей, това племе да вкара четирима в топ 5, а е постоянно на съвети.
Има и някакъв шанс столът с лилаво петно да е Виолета (стартира от Старейшини, но отиде в Изгубени и си смени екипа), ама някак си не мисля, че с тоя сприхав характер ще оцелее чак дотам.

# 111
Нали Дени, е казала,  че нямат изпусната седмица без да са на съвет
Това го каза в един от синхроните, че откакто е там не са пропуснали съвет. Явно утре остават последни Мартин срещу Момчил. Поне така показаха.

# 112
Уж и на лайв в инстаграм го е казала.  Така четох тук де

# 113
Миналия сезон имахте чорапгейт сега стана столгейт 🤣🤣🤣

# 114
  • BG-DE
И според мен Старейшините отиват на съвет. В последните кадри от промото, когато Ралица си казваше дежурната рецитация, дадоха едновременно и двете племена и Ситнилска много доволно се усмихваше, от което съдя, че те са спечелили.

# 115
Защо така реши,в тая мисловна задача би трябвало старейшините да са по-добри
Ами след като Димо каза, че са спечелили, следващият кадър беше на сините.

Чудя се обаче дали и тук Момчи не е намерил някакъв хитър начин да помни, както го дадоха да се почуква по главата. Може да е слагал някакви цветни памучета в ушите си, не знам ... Thinking Малкият на Ковид да каже като най-запознат.

# 116
Вместо запис да питам: РР кога си заминава?😂
След днешния епизод рязко ми мина в черния списък.

# 117
На промото амазонки бяха ухилени до уши. И ГатЮ, и Теди, и Румен, че май и Момчи. Докато Дунев беше начумерен. На последния кадър от играта, Румен и Марто бяха с еднакви плочки, само Момчи беше с последна друга.

# 118
А аз да попитам отново - Рълев нали печели?

Защото вече ми е любимец номер едно даже пред Момчил Simple Smile

# 119
  • Sofia
Вместо запис да питам: РР кога си заминава?😂
След днешния епизод рязко ми мина в черния списък.
Присъединявам се към питането. Simple Smile С разликата, че хич не ми е бил любимец, дразни ме от първия ден.

Общи условия

Активация на акаунт