Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 877
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 600
Успокойте ме, че няма да е грешен спойлера за Радо. Че, като гледам стрина как реди , като звяр се напрягам

# 601
Успокойте ме, че няма да е грешен спойлера за Радо. Че, като гледам стрина как реди , като звяр се напрягам
Дундева изгаря тази вечер Simple Smile

# 602
Няма, няма. Някой нали постна снимка от промото в основната тема и само на Радо плочките били съборени.
Руменчо замина ли си, че съм назад.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 22:28 от Bilyana14.

# 603
Ама казаха ли, че някой си тръгва сега? Аз чух че е предпоследен шанс за някой, не последен.

# 604
Няма, няма. Някой нали поста снимка от промото в основната тема и само на Радо плочките били съборени.
Руменчо замина ли си, че съм назад.
Румен отпадна,  но тук освен плочки има и пъзел.  А и двамата са вече на него

# 605
Прецакали са ни със снимката от нова тв хаха виолетка си бутна всички плочки, а на снимката пак са й ги вдигнали, странно.... 😒

# 606
Тя отпада в игра на топчета, въпроса е, че не се знаеше кои.
Мисля, че е това играта, която е фатална за нея.

# 607
Каза Димо, че един се спасява, другите двама имат още една седмица изгубеняци. Та явно няма сега да отпада, уви.

Ох, дано Радо успее, че вече се съмнявам дали спойлерът не е бил за другата седмица.

# 608
Оф, дано клипа с Радо да е от тази седмица...

# 609
Видяхте ли, виолета реди пъзел, ама плочките и пак се изправиха някак си, докато го реди ... егаси излагацията.
От къв зор ще ги вдигат пак?!? Или са я пратили на пъзел, а после са й дали да си нареди плочките и да ги събори? Нещо не виждам логика, ако няма шмекврии.

# 610
Кой е наказан ? Кой отпада следващата седмица? Моля.

# 611
Кой изпраща утре на Чистилището Радо утре? Rolling Eyes

Не би трябвало да е Цвети, защото по спомени и тя, и Виолета достигаха до разпадането на Амазонките. Остава Калоян, защото и Крум продължава нататък май.

# 612
Кой ще пратят при Виолета?

Един ще изгонят на съвет, а другите двама ще играят? Знаем че Виолета е в племената, но и Цвети май е? Калоян има ли го на снимките от по натам?

# 613
  • Sofia
Кой е наказан ? Кой отпада следващата седмица? Моля.

Жена-амазонка.

# 614
  • Буркина Фасо
Кой изпраща утре на Чистилището Радо утре? Rolling Eyes

Не би трябвало да е Цвети, защото по спомени и тя, и Виолета достигаха до разпадането на Амазонките. Остава Калоян, защото и Крум продължава нататък май.
и Крум може да е. нали ще има още една битка на Чистилището. може да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт