Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 869
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 645
Чета,че Рълев е сигурен победител , тогава как да разбирам тази реплика на Ковид, или просто се избъзика с мен Smirk Не е минал и месеца още ...

Мисля, че  Ковид имаше предвид РР.
Репликата му беше по повод коментара ми за Рълев като победител,не съм споменавала Румен.
Така или иначе все ми е тая кой ще е , Рълев е много добър.  Миналия сезон бях съкрушена заради Жорката, ама го преживях 🙂 .  Като се сетя и той какъв хейт отнесе 🤕

за жалост иронията трудно се предава с писане Wink

Бях сигурна, че е ирония предвид особения стил на Ковид Simple Smile 
А и потвърди победителя ( по неговия си начин:) още в самото начало, не знам кой още не е разбрал.

# 646
Не разбрах с какво съм заслужила да ме иронизират , но добре. Значи всичко е ясно

# 647
  • BG-DE
Преди малко в "На кафе" имаше интервю с РР и след като свърши Ю. Константинов се изпусна, че съвсем скоро в студиото ще им гостуват двамата с Мудева 🙂 значи и тя скоро излиза.

# 648
Преди малко в "На кафе" имаше интервю с РР и след като свърши Ю. Константинов се изпусна, че съвсем скоро в студиото ще им гостуват двамата с Мудева 🙂 значи и тя скоро излиза.

Има още време за Мудева. Тя отпада в началото на август.. сега още сме средата на юли от към снимки Simple Smile

# 649
Аз не виждам как ще изкарат още една седмица. Ако Ива си тръгне и ГатЮ в петък. Те остават четири на пет, на пет (ако приемем, че един гладиатор заминава към чистилище днес ) . То ще са чудни игри.🤪 Другата седмица Мишо трябва да попадне при старейшини, ама то не остана кой да отпада в петък !? Те всички други са по снимките. Освен Ива или Никол да се задържат до другата седмица и някак си да са на елиминации. Ама не виждам как ще стане това.

# 650
Изгледах новия подкаст с Радев и не мисля че каза нещо важно. Единствено сподели че е станал близък с Иван Рълев.

# 651
Щом не е останало кой да отпада, значи няма да отпада. Ще ги пращат на наказалището.

# 652
Може наказанието на Ива да е да ходи при Изгубените.

Право в целта!!!!!
В такъв случай Радо ще прати ли някой в Чистилището ?!

# 653
Аз няма да се очудя ако няма елиминационна битка в петък. Ако приемем, че си тръгват трима тази седмица(Никол, Ситнилска и Ива), може и да пропуснат елиминация, а загубилия в петък да се “изгуби”.
Ако изгърмят четирима играчи в една седмица, няма ли да загубят снимачно време и така да се съкрати сезона?
А.. или ще вкарат някой “на готово” от кастинг битките като Викиту.

Изчерпахме спойлерите и сме само на догадки 😀

# 654
  • София
Ива отива на чистилището, но сама ли? Защото виждаме и другите Амазонки в лилави екипи.

# 655
Спойлерите, които имаме тук са взаимнозиключващи се и от там всеки се чуди какво става.
Имаме спойлер, че една от участничките, която е от Амазонките си тръгва по собствено желание. Ако го приемам за вярно вариантите са 2 - Мудева не издържа на напрежението и си тръгва, което ще оправдае думите на Юлиян днес в "На кафе", че много скоро двамата с РР ще са им на гости в "На кафе". Моето предположение е, че другата седмица в четвъртък ще са на гости Мудева и РР и след гостуването ще бъдат капитани в куиза.

Ива - там реалистичните варианти са два. Първият е тя да се окаже човекът, който не просто е знаел за телефона на Ситнилска, но е и участничката, която има роднина с въпросния телефонен номер и е разговаряла с него. След като бъде разкрита от срам и неудобство Ива сама решава да си тръгне, а и предвид, че РР напусна предаването заради нея и Ситнилска. Вторият вариант е да бъде изпратена на Чистилището като наказание, което обаче смятам, че ще е поредна гавра от страна на Продукцията, защото Ситнилска беше директно изгонена. Ако Ива е знаела и използвала телефона не виждам какво по-малко е направила от Ситнилска.

Като стана въпрос за Ситнилска  и прословутия телефон - в подкаста тя каза, че не е скрила телефона в подплати и тем подобни, а е бил в джоб в багажа й. От начина, по който тя го обясни излиза, че Продукцията не е претърсила багажа й както трябва. Гледах Чакалкаста, където на гости бяха Фифо и Лефтеров. Фифо каза, че си е взел в багажа малка ножичка за брата/коса, която е била в ненесер и му е била взета от продукцията, без да разбира защо. Каза, че в резиденцията е имало много ножици и не вижда причина да му вземат неговата.

# 656
Имаме ясни спойлери, че Гатю, Никол, и Ива си тръгват, кога Според мен няма особено значение. Ще видим на съвета на изгубените, ако има такъв, какво ще стане, ако Ива е изпратена на чистилището и се отказва, или се отказва още преди това, тогава най-вероятно ще запазят Никол за битката и тя ще отпадне. Гатю или тази или в другата седмица в петък е аут. Тъй като и Мудева е с Бордо екипа най-вероятно и тя пътува към чистилището, тъй че има Вариант Гатю, Ива, и Никол да отпаднат тази седмица, заради Спойлера, че отпада от Радо и Виолета, а Гатю в петък заради спойлера от инстаграм, че трябва да ходи на море 4-5 дни след Ситнилска му е поста, така че е логично. Заради това може толкова рано правят обединението по-рано още другата седмица поради толкова отпаднали играчи. Мудева се връща от чистилището. Отива при гладиатори и е първата изгонена и спойлерът от Нова излиза верен, или просто всички отпадат в рамките на 2 седмици, като е сигурно че са  тези играчи, и си имаме нормално обединение.

# 657
И Теди е с екип от чистилището, не само Мудева.

# 658
И Теди е с екип от чистилището, не само Мудева.
да, но понеже не отпада, не говорим за нея в момента, най-вероятно се връща и попада при Гладиатори.

# 659
Тя и Мудева не отпада. Не веднага. И двете ги виждаме при червените, заедно с Виолета и Цвети. Значи са прекарали известно време в чистилището и после влизат при гладиаторите. Дори Теди може да е отпаднала преди Мудева, поне преди нея се появява в ИГ. А миска едва ли много се е тутлявила преди да се покаже. Колко радостна беше как е отслабнала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт