Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 764
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Роля,говори по сценарии.Все пак е на работа и щом я приемате като надменна,явно добре си върши работата!
Ааа, тя си е самовлюбена и арогантна. Достатъчно е да си я спомни човек в Черешката на тортата (гледах специално епизода, че го недолюбвам предаването, точно щото беше отвратила доста хора)

# 826
В следващите седмици Виолета няма да спира да се дразни и да ядосва всички Гладиатори. Още повече ще е намразена от феновете за решенията ѝ по време на съветите. Wink

# 827
  • BG-DE
Не искам Гатьо да си ход-и-и😭😭😭

# 828
Спойлнете още малко де. Ще прецаква момчетата ли? Как като ще е една срещу много?

# 829
Спойлнете още малко де. Ще прецаква момчетата ли? Как като ще е една срещу много?
Има си Мудева и Теодора в комплект + Цвети евентуално Wink

# 830
Хораааааа , не я понасям тази Мудева ... ще откача 😁
Ще започна да чета само тук, без да гледам и като напишете, че е изчезнала тогава ще включа телевизора... то това не се издържа

# 831
  • BG-DE
То сега като ми махнат Гатьо и аз май така ще направя 🥴

# 832
Вярно бе, бях ги забравил Joy

# 833
  • София
Теодора в стори каза, че към днешна дата Мудева ѝ е най-близка от всички участници. Ето как става. Жалко.

# 834
  • BG-DE
Току-що Теодора напусна списъка ми с любими играчи 😂😂😂

# 835
Жалко за Гатьо...не е по-зле от Мастагарков

# 836
Спайдър Гатьо по тавана 😂

# 837
Хораааааа , не я понасям тази Мудева ... ще откача 😁
Ще започна да чета само тук, без да гледам и като напишете, че е изчезнала тогава ще включа телевизора... то това не се издържа
отвратителна е Weary превъртам веднага като се покаже и си отвори устата.
Продукциятаааа, губите пари от реклами с тия некачествени играчи и с тия №$гърски номера. Благодловена да е интерактивната ТВ с възможност за превъртане.

# 838
Мудева не си ли тръгва веднага след обединението ?

# 839
Мастагарков пак гледаше

Общи условия

Активация на акаунт