Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 720
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 870
Чувала съм в Надкаста да говорят, че има екотой и покрай Поли са се извоювали някакви елементарни хигиенни условия във връзка цикъл. Била вдигнала някакъв скандал. Това го гледах по-отдавна и препредавам на хърво метене какво помня, подробностите съм забравила. В Чакалкаста в скорошен епизод с Фейгин Чакала каза, че са миришели ужасно изващите от реката, а Фейгин каза, че не е усещала миризмата. Неделчо разказваше, че се къпал в реката, но другите не  защото им било студено. Но последното се бие с някакво изказвате, което имам спомен да съм чувала как не им давали да влизат в реката, но тук вече може и да ми се меша последното.

# 871
Не помня досега да е имало човек, който е болен в игрите и затова да не е играл.
Оооо трябва да хвърлиш по едно око на първи сезон. 😉 А и на Мани бинтованият глезен в трети. Джаф сменена от Мирелка в четвърти.😁 ...и.т.н.

# 872
Скрит текст:
Аз напълно допускам, че ги държат гладни. Точно както е описал Diavolo по един банан  преди битка и ако са повече от 5 дни на реката- с по някоя консерва. Самият факт, че им дадоха за награда една малка пица на 8 човека , си е красноречив. То това е направо изтезание- само да те раздразни и да ти се отвори апетитът. Вчера Мастагарков съвсем межди другото каза , че е с температура и повръщане , а те даже и на битка го изпратиха. Кой знае какви стомашни  проблеми си докарват , но остава извън кадър.
А джанките ограничени или на корем?

# 873
Аз мисля, че и баня ползват... дамите в цикъл, цял месец на реката щяха да са ги налазили вече и лешоядите от бургаското зуу 🙄😊
Мен ми прави впечатление, че косите им са доста чисти и русите жени почти нямат израснали корени. Аз съм руса и на 3 седмици трябва да слагам боя.

Не само това, при мъжете също се забелязва, че брадите им се оформени и изобщо не растат. На нормален мъж в тази възраст за 7-10 дни ще е като мечка в главата и тялото.

# 874
Хора, забелязвате ли, че вече лека по-лека ни пренасят в историята, че Момчил мами на битки. Вчера и Мастагарков го спомена.
Спомняте ли си листа, който имахме като снимка в началото на сезона, в който Ралица обвинява, че 25 победи на Момчил са толкова защото е мамил. Споменават се Мартин и Мастагарков.
Явно наистина сюжетната линия ще води до това да обвиняват Момчил в измама.

# 875
В един епизод забелязах че подмишниците са перфектно обръснати дори и на участниците от Изгубените. Определено им позволяват някаква елементарна хигиена.

# 876
Някой спойлер за тази вечер … ще спечелят ли Гладиаторите залога или Мишо преминава към сините ?!

# 877
В един епизод забелязах че подмишниците са перфектно обръснати дори и на участниците от Изгубените. Определено им позволяват някаква елементарна хигиена.

Всички ходят на лазер. Това не е доказателство.

# 878
Не разбирам какво печели продукцията като крие кога и колко ядат участниците. На никой зрител не му е приятно да гледа, мислейки как тези хора си свиват от глад и джанките им предизвикват киселини. Вероятно има немалко хора, които искат да участват, но гледайки и слушайки постоянно за глада там, не кандидатстват изобщо. Условията са достатъчно кофти, че племената да се карат и мотивират за резиденцията и без фактора глад.

# 879
  • BG-DE
Ами може и затова да го правят, да ограничат бройката на желаещите от 10 000 на 5 000 😂
Докато има толкова хора готови за 15-на слава да се подложат на всичко ще има и желаещи да им го причиняват.

# 880
По отношение на яденето не е ли възможно да им дават по НЕЩО от рода на протеин на прах/шейк/, както на трениращите и разни други подобни "храни", които да ги поддържат или тая бедна продукция няма пари за такива екстри и е по-лесно 2-3 сухара Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 881
  • Варна
Мда, кисели джанки и само някой червей бил протеина (Крум се изказа така) Въпросът е какви ги дири червея в киселото...

# 882
От много време се чудя, ще ме прощавате може и да дъм изпуснала, защо само гладиатори и амазонки залагат в събота? До сега старейниши не съм видяла?!

# 883
Племето, което се е спасило от елиминации е на кастинг битка.
От много време се чудя, ще ме прощавате може и да дъм изпуснала, защо само гладиатори и амазонки залагат в събота? До сега старейниши не съм видяла?!

# 884
Докато няма конкуренция според мен ще си го причиняват кандидатите. Просто идеята на формата наистина е много добра според мен. Три племена т.е. отборна част, а в същото време индивидуалните качества те водят напред . Игрите,които са предизвикателство за спортисти и не само. Елиминациите - шанса сам да си отговорен за отпадането или продължаването си. И стремежа да си най- добрият измежду най- добри в невероятно трудни и комплексни игри... Амааа в БГ го обърнаха на микс между Сървайвър, Биг Брадър, Море от любов, Съдебен спор и Искренно и лично.😬 Както някой по- напред беше писал дано следващ сезон се върнат към основите иначе нивото ще слиза и слиза надолу докато не стигне до пълният крах.😪

Сори, грешната тема.😁

Общи условия

Активация на акаунт