Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 782
  • 1 431
  •   2
Отговори
# 960
В един епизод забелязах че подмишниците са перфектно обръснати дори и на участниците от Изгубените. Определено им позволяват някаква елементарна хигиена.

Всички ходят на лазер. Това не е доказателство.
“Всички” JoyJoyJoy

# 961
Аз понеже съм пропуснала въпросния спойлер със столовете, някой може ли да ми го препрати?

# 962
Аз понеже съм пропуснала въпросния спойлер със столовете, някой може ли да ми го препрати?
Заповядай 😁:

# 963
Отказалият се участник не беше ли малкият Рълев? То и другата близначка един вид се отказа, като поиска да гласуват за нея.

# 964
Реално и Елена също искаше да гласуват срещу нея, така че и това може да се брои.

# 965
Отказалият се участник не беше ли малкият Рълев? То и другата близначка един вид се отказа, като поиска да гласуват за нея.
То доброволно отказване, тип "искам да си ходя вече, чао ви" нали не може? (без глоби)
Трябва наистина да става дума за някакъв автосаботаж за да отпадне.

# 966
Ясно... както винаги, новите са бушони. Явно ще си къткаме и Дунев до безкрая.
Този е такава скатавка ще стигне до финалната десетка без един път да е ходил на елиминации.
И през реката минаха един път, колкото да не е без хич. Ей тъй от кумова срама. Така си изкара сезона легнал на една кълка в Резиденцията. Rage

Баси връзкарите, баси чудото! Trollface

# 967
Някакъв шанс третото изцяло синьо столче да е Вики? Иначе този сезон ще е най-отрицателен за жените без нито една в топ 5, а ако слуховете са верни, това е сезонът, в който се опитаха да направят жена победител.

# 968
  • Варна
Ами да не се лъжем, форматът е такъв, че само това може да се случи - да "направят" жена победител

# 969
  • BG-DE
Не ми се вярва, Вики, колкото и да я бутат от продукцията, не ми е направила впечатление на особено силен играч.

# 970
  • Sofia
Не подценявайте Дунев, хитра лисица е той! Ще седи, колкото се е договорил. А гледайки мазната му физиономия, дълго ще е. "Колкото повече, толкова повече", беше казало едно малко сладко мече. Та и Дунев на този принцип. 😂

# 971
Поне Момчи да е във финалната тройка. Много гадно му резнаха играта. Ако е в тройката, едно палче е достатъчно Simple Smile вие си знаете от кого ги очаквам Hands Pray И предварително благодаря.

Нека са на финал Момчи и Рълев. Поне да ги видя един срещу друг на битка. То и битката може да е предрешена, но поне Момчил ще е на финал.

# 972
  • Sofia
Според моите сведения Момчи е там. 👍 Само не знам дали е втори или трети. Дано се окажат верни! Ковид, дай едно рамо, Моля! Simple Smile

# 973
# 974
Дано! И все още тая надежди за Цецо!

Иначе защо потъна вдън земя? Ни интервю, ни дявол.

Общи условия

Активация на акаунт