Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 747
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 975
Момчи по столове и още някой спойлер трябва да със сребърен медал тази година.
Цецо, милинкият, го отстрани стрина Вила, а до преди изгонването му беше се показал като най-силен и комплексен от участниците. Жалко, въпреки че социално игра агресивно и не се хареса на "термитите". След него остават Рълев и Момчи като комплексност и сила. За жалост не мисля, че ще го върнат колкото и да мрънкаме и за него и Гатьо, който от най-хулен стана любимец на публиката. От жените единствените читави за финал са Денислава, стрина Вила и Виктория, другите за нищо не стават , освен за бушони из племената. Оряшкова на мен ми напомня на Пух и Ники - само груба сила, за друго не я бива.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 14:33 от karmilla

# 976
  • Sofia
Бива я, бива я! Мълчи и клати кахърно глава.. и се справя отлично. 😊

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 14:31 от Crystal_Noir

# 977
Ако играеха на мълчанка да е финалист на първо място, ма пусто има и други компоненти Grinning

# 978
Аз мисля, че и баня ползват... дамите в цикъл, цял месец на реката щяха да са ги налазили вече и лешоядите от бургаското зуу 🙄😊

Посредством приятелка, знам от участничка, че на реката имали един бидон с вода за да се подмиват по време на цикъл. Това си е пълна подигравка!!!

Не ми се вярва да си го е измислила участничката. Ако ще си измисля нещо поне да е малко по-нормално от “един бидон застояла вода”…

# 979
В един епизод забелязах че подмишниците са перфектно обръснати дори и на участниците от Изгубените. Определено им позволяват някаква елементарна хигиена.

Всички ходят на лазер. Това не е доказателство.
“Всички” JoyJoyJoy
Бъдете съвременни,мислете модерно!

# 980
Относно бръснене и тем подобни Вени беше казала, че на елиминационната имала косми  и Чакала потвърди за другите, но не се виждали на камерата. Оплака се и от пигентно петно над устата, което Чакалчето нарече мустачки, но я разбирам жената, защото след лазер се добир с такова и стои като мустак,ма нямам. Не излизам на лънце ввече и това е. Също Вени каза, че освен стомашни проблеми имала и проблеми със зъбите на излизане, същото каза и Жоро -появил му се е кариес от липсата на хигиена. Сега дали ги говорят такива заради договори не знам, но едва ли биха го и споменали, ако  наистина не се е случвало с риск да ги закачи продукцията. Като цяло няколко човека казват, че липва хигиена на реката и си триели зъбите с въглен,ако има, пък дали ги храняъ е друга бира. И аз не вярвам, а не искам, да са на пълен глад и поне купа с ориз на ден, като в сървайвър, да им дават според мен ще е ок. Но всички масово се оплакват от стомашни промлеми и зъбни такива след дълъ гпрестой на реката. Казват, че е от джанките и киселинноста им. Иначе не е невъзможно да се изкарат 20+ дни само на плод, правила съм лечебно гладуване, но съм и припадала на 19ят ден и ходех активно вечер по партита и вижданки с приятели, но после се захраних както си му е реда и не маах орехите, леки и нутела.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 15:19 от karmilla

# 981
  • Варна
Ама докат карах на плод, не вдигах по 50 кг и не тичах като изоглавена. Впрочем, дядо почина на 92 г с всичките зъби в устата, без да са лекувани и ни веднъж не е ползвал четка и паста - той се миеше със сода на пръста (а в по стари времена казваше сол) - това по повод кариесите вследствие липсата на хигиена.

# 982
Някой знае ли какво ще се случи с Радо и Мишо, докъде стигат?

# 983
Аз за това написах, че не вярвам да са дори и само на банан. Изкарах 21 дни, защото си го поставила са цел и без да вдигам тежко, а само от излизане до късно и "кардио" по партита и говоря за наистина скачане до 6 сутринта, а не чалготеки или карусел на 19ти ден припатках в един подлез и припаднах. Не ги виждам как се справят на тия тежи битки само на банан и витамини. И няма лошо, не е гот да ги тероризират, но поне да кажат там са на дажба 1 път дневно консерва/купа ориз или каквото им дават.Иначе ок, нека с вонят и не се къпят щом така продукцията е преценила, било то и на публиката да не и се струва не ок.
Содата е компонент към патса за зъби, било то, че я хулят как сваля емайла и дядо ти е имал достъп до нея, те нямат. Не съм специалист и не мога да кажа за 15тина дни((сумарно) може ли да се появят кариеси, но може би зависи от организъм. Аз кариеси почти нямам(за 33г. имам 2 пломби и едната е за кариес), за сметка на това имам приятели и познати с много слаби зъби, които всяка година ходят за пломби.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 15:38 от karmilla

# 984
  • София
А коя е тази Вени, за която говорите?
Аз мисля, че се подценява Дунев, според мен човекът има доста компоненти, в които е добър. Не е най-силовия играч, но е доста добре физически - според мен, битката която играха Гатьо и Милен, щеше да е много подходяща за него.

# 985
Според моите сведения Момчи е там. 👍 Само не знам дали е втори или трети. Дано се окажат верни! Ковид, дай едно рамо, Моля! Simple Smile

Ами според мен единия стол жълто със синьо е Момчил,тоест той е 50 % старейшина 50% амазонка(горе долу по равно е изкарал в двете племена преди сливането) Стискам палци да е така,въпреки че доста се изписа тук,че отпада поради контузия… И той самият намекна в Инстаграм,че най- трудният му момент тепърва предстой

# 986
А коя е тази Вени, за която говорите?
Аз мисля, че се подценява Дунев, според мен човекът има доста компоненти, в които е добър. Не е най-силовия играч, но е доста добре физически - според мен, битката която играха Гатьо и Милен, щеше да е много подходяща за него.
Велислава от предходния сезон. Mоя грешка Вели, не Вени, но съм я прекръстила и сега и риза трябва да и купя Grinning
Може и да са гласили битката зе наго и да е имало грешно изчисление от страна на продукцията.

# 987
Синият стол с жълтото петно - за кого е?

# 988
# 989
  • Sofia
Имам усещането, че Момчил е прототипът на Фифо! Ковид, моля те. 😊

Общи условия

Активация на акаунт