Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 725
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
В един епизод забелязах че подмишниците са перфектно обръснати дори и на участниците от Изгубените. Определено им позволяват някаква елементарна хигиена.

Всички ходят на лазер. Това не е доказателство.
“Всички” JoyJoyJoy

Да. Всички. От жените със сигурност. Защо вие не ходите ли?
ние сме за оригинала Smiley

# 1 006

Всички ходят на лазер. Това не е доказателство.
“Всички” JoyJoyJoy
[/quote]

Да. Всички. От жените със сигурност. Защо вие не ходите ли?
[/quote]

Някои хора правят алергични реакции.

# 1 007
Някои хора са твърде светли за лазер, други нямат финансова възможност... но не е това темата. Няма конспирации относно окосмяването, а за непокътнатите корени на косите - на Pезиденцията могат да се боядисат, а ако не се храниш достатъчно, косата също не расте бързо.

Значи няма руса жена в топ 5, т.е. Дени и Виолета не стигат до там. Сега чакаме жокерче коя е дамата, която стига най-напред Grinning

# 1 008
  • European Union
Защо да няма жена в топ 5? Четирима плюс редакторката е топ 4. Петият не се знае.

# 1 009
Ако са били само четирима + редакторка, значи това не е бил топ 4, тъй като имаме полуфинал с петима и после финал с трима (финалът е потвърден като трибой, а няма интрига на полуфинал да отпадне само един). Значи евентуално е била някоя елиминационна битка към края, двама от тях са били примерно секунданти.

# 1 010

Имаше някакъв спойлер от жена, която ги е видяла да слизат от бусчето преди полуфинал и каза, че е имало четири мъже и една руса жена там. Не знам колко е верен, но има възможност и това да е Дени. Аз продължавам да си мисля, че няма начин на полуфинал да няма поне една жена, досега това не се е случвало.

Мисля, че знам точно конкретната ситуация, която вземате за спойлер и ако е тази за, която си мисля, русата жена е редакторка, не участничка 😂

Edel общо двамата да
Благодаря, Ковид! Заслужава си определено.

# 1 011
Ковид, знаеш ли дали продукцията е знаела за близките отношения между Румен и Оряшкова и коалиционното споразумение, или действително тримата са изпързаляли продукцията? Благодаря!

Би било смешно ако продукцията не са знаели, че тримата се познават... Не са някакви случайни и 3мата ,а и все пак се прави един преглед на социалните мрежи на всеки един участник. Не се сещам на въпросникса при регистрацията или като ти дават договора те карат да си напишеш фейсбука и Инстаграма.

# 1 012
Ковид, знаеш ли дали продукцията е знаела за близките отношения между Румен и Оряшкова и коалиционното споразумение, или действително тримата са изпързаляли продукцията? Благодаря!

Би било смешно ако продукцията не са знаели, че тримата се познават... Не са някакви случайни и 3мата ,а и все пак се прави един преглед на социалните мрежи на всеки един участник. Не се сещам на въпросникса при регистрацията или като ти дават договора те карат да си напишеш фейсбука и Инстаграма.
Като ти дават договора? Още във формата за кандидатстване те карат да си напишеш всички социални мрежи. Grin

# 1 013

Предполагах, благодаря че потвърди! 😏
Значи все пак тупането в гърдите на кроманьонеца е част от филмите, които сам си прожектира.

# 1 014

Че с какво Румен Радев, Мудева и Оряшкова са изпързаляли продукцията, защото се познават?! Миналата година участниците си бяха направили чат във Вайбър след кастингите и се уговаряха кой с кого да играе. Оряшкова и Румен Радев се познават от години и двамата се занимават с джудо, ако е са ги питали директно дали се познават един друг не смятам, че са казали “не”.

# 1 015
Всъщност Румен Радев твърди, че са надхитрили продукцията. Идва от негови думи, не е предположение.

# 1 016
Кога го е казал?

# 1 017
  • София
Някой има ли идея защо участниците от сезон 1 не мислят да ги канят в Ол старс?
Не знам, ама аз все очаквам Юлиян да се появи отнякъде. Доста кофти характер, ама пък беше супер комплексен играч. Удоволствие да го гледаш.

# 1 018
При Ивка. Със супер самодоволен вид.

# 1 019
Цитатът е изваден от техния (ИВ) подкаст:

Общи условия

Активация на акаунт