Неуместно отношение от лекар

• 3 553
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
  • София
За мен първо споделете името му, така се концентрираме върху него, а не върху лекарите като цяло,второ, напишете му отзив и опишете всичко това и трето подайте сигнал. Ако всички, които получават такова отношение правят това, много ще внимават всички как се държат.
 Но има нещо друго-за съжаление, условията за специализация и униженията,които търпят специализантите , кара все по-малко хора да искат да са лекари, това води до голямо търсене и ниско предлагане, тогава добрия лекар може да си позволи почти всичко, както са A1,Виваком и Топлофикация. Ако този лекар е единствен добър в областта ви, може и да е по-добре да го преглътнете, но аз не бих.

# 46
Какви унижения да търпят ?
Масово децата на лекари , стават такива .

# 47
Изключително недоволна съм от доктор Евгени Николаев- хирург. Запазих си час по здравна каса с направление от личен лекар за премахване на  атером на главата. Когато отидох, каза че няма как да ме направи и ме записа в друг кабинет , където каза че здравната каса не покрива и трябва да заплатя 350 лв за атером. При което ми предложи да ме хоспитализира в болница, за да не заплащам. Когато отидох в деня за операцията, която се прави амбулаторно искаше да ми правят кръвни изследвания, рентген и така нататък. Отказах хоспитализацията и лечението при него. Изключително некоректен, като след това веднага отидох при друг хирург, който отстрани атерома и каза, че не е възпален. Като заплатих само за прегледа. Внимавайте при кого ходите, защото има. много мошенници.

# 48
  • София
Имайте в предвид, че със НЗОК, всеки лекар е само изпълнител, той не може да ви пусне по здравна каса без пари, ако не изпълни условията на касата. Касата казва ние ще платим, но при тези и тези условия.
 Аз имам липом на бузата, имам същите опции, да ми се махне на частно или да ме хоспитализират по клинична пътека за 2-3 дена. Аз се чудя за този вариант не заради парите, а защото искам в окръжна болница да ме оперира определен човек. Но тъй като не е спешно, а само козметично, за сега се въздържам.

Общи условия

Активация на акаунт