Студенти в Нидерландия - 19

• 73 500
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Apfelstrudel, за какви дати през март си купила билети?
Аз тъкмо се притесних за цената, която ти си дала, че и аз искам през март да отида. Потърсих - и ето:

# 556
  • София
Тя говореше за билети от Варна.
Прави ми впечатление, че ако се купува много по-рано, билетите са скъпи. Два месеца по-рано е ок.
На мен/нас полетите на wizz не са ни удобни като часове. Много е рано от София и също от Айндховен, защото от Амстердам да се стигне за полет в 9ч. сутринта си е предизвикателство.

ЧНГ! За много години! Здраве на всички и успехи на децата ни в студентстването по чуждите земи!

# 557
Честита Нова година! Здраве, щастие, късмет и успех на всички!

# 558
Apfelstrudel, за какви дати през март си купила билети?
Аз тъкмо се притесних за цената, която ти си дала, че и аз искам през март да отида. Потърсих - и ето:

Ето ти моите:

С дискаунт са 350🥺. Или аз съм тъпа, или уиз системата не ме харесва, та ми дава такива цени.

# 559
На конктетни дати ли искате да пътувате? Ако не са фиксирани, опция е края на февруари - началото на март - цените на Уиз за Варна са евтини. Ако държите да е крав на март - началото на април - вижте отиване на 27март с Уиз, а връщане 4 или 7 април през София и взимане на икономичния полет на БГ Еър до Варна ( ще се поспести нещичко).

# 560
Аз ползвам правилото - 90 дни преди полет. Тогава цените са уж добри.
Честита да ви е Новата година , родители и студенти в Нидерландия ! Нека е спорна , мирна и успешна за всички.
Моето пиле утре рано ще излети. И животът ми се връща в начална спирка " очакване". Не знам кога пак, но съм в режим на очакване винаги когато ги няма. Виждам, че има желание да се прибере и да натисне педала на своите си проекти.  Брат му вече се прибра натам. Разбирам ги, животът им е далече далече от тук. Моля се само да са живи и здрави, всички.

# 561
  • София
Честита Нова година! Да е здрава и успешна за всички ни!
Днес за членове на Wizz club има 24 % отстъпка за полети до средата на март. За около 20 лева в една посока има, от София.
За Варна - направо не разбирам защо са толкова по-скъпи. Но може да се дебне. Ето - например днес.

# 562
  • софия
Конкретните дати са с тези цени  защото Католическия Великден тази година е на 31.03  , а Уиз знае това.

# 563
Честита Нова година! Да е здрава и успешна за всички ни!
Днес за членове на Wizz club има 24 % отстъпка за полети до средата на март. За около 20 лева в една посока има, от София.
За Варна - направо не разбирам защо са толкова по-скъпи. Но може да се дебне. Ето - например днес.

Може да ходят от Холандия на море във Варна Simple Smile

# 564
  • Sofia
Честита Нова Година на всички!!! Сбъднати мечти и здрави и реализирани деца! 🥂💫🌟✨
Аз пак съм заклещена на летище, този път с пилците, висим пети час и не знам кога ще се приберем. Това по темата с билетите и летищата😆  Новата година започва на печалба, все така да върви!😁

# 565
А моите не могат да се придвижат от Брюксел до Бреда. Валяло дъжд, влаковете отменени.  Никога повече Шарли Роа, никога.

# 566
  • дядовата ръкавичка
Няма ли flixbus, G.D.?

# 567
Честита да ни 2024! Красиви мисли, благост и здраве желая на всички, и повече време с децата!
Моето още си е тук, но топката в гърлото си я усещам вече. Дните отлитат по-бързо от обикновените, но това Ви е познато.
Днес си купих билет от wizz за Великден, за да съм с него и цената беше супер, та...споделям за който има подобни планове.

# 568

Явно не. В 17 часа е дошъл влак и ги е взел.  Иде ми да си посипя главата с пепел, защото аз ги навих за това летище. Тръгнаха сутринта от нас, чак вечерта след 18 часА си бяха у тях. Така ми е писнало това айндовенско летище с неговите абсурдни цени... ама така ще е .

# 569
  • Габрово
За такива преживявания винаги съветвам децата да гледат откъм положителната страна Simple Smile Без силни емоции няма да останат спомени... Пожелавам прекрасна, успешна година на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт