Отговори
# 75
Нани , ти изгледа ли ХЖ ? Нали не беше готова затова питам.
О, филма си заслужава. Само който не го е гледал не знае какво е.
Тежък е социален. Разбих се от рев заради това Талантище Sob както и Емир Дорул.  
На Чачи Турция му е тясна. Винаги съм казвала и твърдяла че ако поиска може да го направи. Освен късмет трябва и социалност.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 22:40 от femmi2

# 76
Феми, Не съм..
Стиска ме за  гърлото всеки път, но съм изгледала доста откъси за да напиша това, доста сериозна летва....
Точно това се опитах да кажа, колко много талант има Чачо...
П.п и аз загледах Норма и Хуан, харесвам Марио Симаро, доста променен (май от алкохола), но все още много можещ и с идеална фигура Simple Smile
Не мога да скрия текста, пиша от телефона! Извинете ме...

# 77
  • I Love You 3000
Сещам се , за този филм ХЖ , четох като излизаше инфо за него и разбрах , че се е представил добре. Но наистина , в момента не се намирам в ментално състояние за тежки социални драми. Войни, Ковиди....Head Band Искам някакви ром-комки или здрав екшън с много качествен бой. Даже предпочитам повече филми за таланта , който показва Чачо. По един , два на година, стойностен и качествен с крайно различни образи изискващи много дълбочина. Има таланта , славата и възможността да си го позволи според мен.
Конвейрните продукции и дизита да ги оставят на нови прохождащи актьори , пък които си покаже таланта да пробива. Чачо се доказа с талант, така че преспокойно може да си позволи метода на Американските актьори. Избиха рибата в Марвел и Нетфликс , доказаха се и сега всеки тихо, спокойно без много зор по едно макс две филмчета на година.
 И пак не разбрах , как й е името на тази Дуда? Тя какво прави сега? Играе ли някъде или се свързва само с него? Не беше лоша в Ичердето за малкото важност, която имаше персонажа й, ама там по - добре му стоеше Дамлата. Ама не съм му на сърцето , че да му избирам аз жената , та наистина слабо ме касае с коя е. Щом бори мъката с работа - евала- друго не мога да кажа.

# 78
Привет!
Малка промяна от мен  тази сутрин. Wink
LovE,  името на Дуда е Дуйгу Сарашин.
По-известна е като приятелката,вече бивша на Чаатай Улусой.
Снима някакви второстепенни роли ,нищо особено.
Не знам дали си гледала "Delibal",но и той е много добър филм с участието на Чачо.
Ако все пак държиш на нещо по-леко ,с комедиен привкус,може да погледнеш "Йешилчам". Там той прави поредния експеримент с външния си вид и играе готина,леко комедийна на моменти роля.

# 79
 Папараците са уловили нащУ и Енгин бей .   Значи са в Турция  върналиса се от Париж.
Да измъкнеш нещо от Чаатай Улусой си е постижение. Не е пожелал да говори и се е прибарл вкъщи. Ех , не е  на кеф. Ходили са на ресторант.  Като се замисля какво да им говори на тъпите въпроси . Ще има пак за леля Едже .. или за милионите , които получава. Никой актьор няма да вдене за хонорара си . Money Можеше да го поразпитат за визитата в Париж и да разберем от извора ..
💫 Чаатай Улусой бе забелязан през нощта с мениджъра си Енгин Айканат да излизат от ресторант в Армутлу. Актьорът не пожела да отговаря на журналистически въпроси. Бързо се качи в колата и се прибра вкъщи.

Екстра си така с авчето:heart_eyes:
Как ще ми липсват тези секси ,сладко небрежни къдри като почне Гадар.
Може и преди да иде в армията да го покажат с тях.

Бившата си има прозвище - шаманката много и приляга. Каквато и да е ще си остане бившата на ЧУ с която имаше дълга връзка и така ще се говори за личността й.
Ако не беше връзката им никой нямаше да знае за съществуването й.
Безлична е , няма талант , като се озъби и усмихне направо ми призлява. Играе в пълнежи ,но е голяма късметлийка.  
От богато семейство не си дава зор да работи.
Чаго поддържа къщата,  яхтата и лукса. Казват че си поръчал нова по поръчка досега не са го изловили по море с придобивката.  
Права си че може да си позволи да снима по проект на година и повече.
Правил го е и това сега се разработи и явно му се играе и иска адреналин. Сценария го грабва. Не се страхува от работа ,няма какво да се лъжем че годинките си летят.  На Върха на кариерата си е и печели много и продуцентите се надпреварват да работи за тях. Желязото се кове докато е горещо! Сега е момента да се възползват с мениджъра му.  
Ние се радваме че ни радва на екран и че го виждаме често и наслаждаваме на таланта му.

За комедия и аз искам такива романтик и леки, но няма. Почти всичко турско е психо драми или исторически.  
Това лято ромкомите са слаби и окапаха.
След приказката с Алп и Айча Туран нищо не ме грабна. Там флуиди да искаш. Загаджиха се в реала много им се радвахме не устискаха дълго.
Ако искаш погледни сериала.
Сценария не е кой знае какво..
Иначе за екшън и пАтлаци Чукур - Ямата с Арас Булут.
Много сезони са як сериал много е хвален и харесван.
Дълъг е.
Режисьора на Чукур ще режисира и Гадар така че всичко ще е изпипано. Винаги е работил с най добрите и се учи от тях. Влече го и зад камерата.

Тия от НФ га ще пуснат нещо ново от С 3. Засилете рекламата.

💥Бирсен Алтунташ, попитана дали е вярно, че Мелис Сезен е станала партньорка на Чаатай Улусой, отговори, че все още не е избрана партньорка за актьора
Значи може да е тя или Йок ! Нищо още не е сигурно .  

Онур Сайлак е сигурен в каста . Радвам се с интерес искаме да видим това партньорство .

Хорааааа , вижте какво е писала Бирсен в статията за героя Левент в Гадар
Превръща се в брутален убиец . Въййййй , това ще е шашинг отвсякъдеееее:scream:
Ще гледаме Чачи, като брутален , безмилостен  убиец. Така ми превежда гугъл.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/cagatay-ulusoylu-gaddar-dizi … omba-aktor/33064/

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 15:42 от femmi2

# 80
Здравейте, дами!

Актьор бомба за телевизионния сериал „Gaddar“ с участието на Çağatay Ulusoy

Експлозивен актьор се присъедини към актьорския състав на телевизионния сериал на FOX "Gaddar", продуциран от Ay Yapım.

От Birsen Altuntaş
10 октомври 2023 г
Сериалът "Gaddar" се очаква с нетърпение. Hürer Ebeoğlu е сценарист на поредицата, подписана от Ay Yapım, която ще бъде режисирана от Sinan Öztürk, режисьорът на "Çukur" и "Üç Kuruş". Сериалът, в който се водят преговори за актьори, разказва историята на Левент, който се превръща в брутален убиец след завръщането си от военна служба. Един много амбициозен актьор се присъединява към актьорския състав на сериала, който също спира дъха с екшън сцените си.
Награждаваният режисьор и актьор Onur Saylak, чийто втори сезон на телевизионния сериал „Şahsiyet“ ще бъде излъчен по Gain, подписа споразумение с телевизионния сериал „Gaddar“. В сериала, където се говори, че ще бъде използвана песента на Еркин Корай "Gaddar",Onur Saylak от сериала “Müdür” ще се превъплъти в злодея, който попада в живота на Левент като бомба. Снимките ще започнат през следващите седмици.

# 81
Безмилостен убиец.Dizzy Face Все съм искала да го видим чок лош , това не ми е минавало през акъла . Да ги стреля брутално , айййй дано няма много кървища и такива сцени ... Турците и зрителите си падат по това . Екшън , бой , пАтлаци. От много време не сме се вълнували за рейт , но кълбото шепне да сме спокойни .  Ще як адреналин за всичкииии като си сипем и от елИксира Wine Glass  немам търпение да извади пАтлака и гледа лошоооо , като свъси веждиии . Ще се бори с това в себе си и ще се лута между добро и зло.

Ново от Хазалка Sunglasses

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 23:01 от femmi2

# 82
# 83
От ресторанта ли е снимката, кой го е щракнал така нескопосано?

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 20:14 от femmi2

# 84
Да,от ресторанта. Е,със сигурност не е позирал.

# 85
Личи си че не е позирал,  седнал си е небрежно .
Още е с къдрите под каскета се виждат

Ох ,профил ли е лице ли е очи ли са да ги опишеш.
Тези красиви лешникови очи и поглед ,които те подлудяват. 😳🔥🔥🔥🤎🤎

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 20:07 от femmi2

# 86
Добро утро!
И аз непрекъснато се питам как ще го възприемем като безмилостен убиец!
Наистина нямам търпение за това предизвикателство.
А до тогава:

# 87
Гюнайдън!
Преди да ида на разходка времето е хубаво и слънчево да се разпиша и измрънкам от платформата да се раздвижат. Постер няма ли , нов откъс да пуснат.

И аз това се питам и чудя ще намразим ли героят му в Гадар?
Няма съмнение че ще му влезе под кожата. Затова не спираме да му се възхищаваме и да трупа нови фенове заради таланта си ,израстването ,предизвикателствата пред себе си във всичко. За да се завърне на тв екран след платформите няма да е с нещо тъпо и клиширано. Ще е силно и въздействащо. 
Надявам се на стегнат сценарии и да не се пише на парче.

# 88
Феми,специално за теб Селин в Айлето

# 89
Мерси за Селинката. Супер е👌 Косата или е удължена или е пораснала много.

Да видим утре понеделнишки как ще сме в мбд. Нямам търпение да си върнем позициите напред.
Няма начин вече да не пуснат нещо ново за Терзито.

Общи условия

Активация на акаунт