Отговори
# 90
Името на Чаатай Улусой стана известно на 15 октомври 2010 г. Преди 13 години, в петък вечер, нашият любим актьор, Чагатай Улусой, дебютира за първи път в конкурса „Най-добрият модел на Турция“ , успявайки да спечели тази титла, възхищавайки присъстващото жури със своята скромност, но и с елегантността си в движенията!Чаатай Улусой, който флиртуваше с моделството в продължение на две години преди тази поява, за да се издържа, получи две предложения тази вечер да участва в два различни сериала, предложения, за които той говори в интервю от февруари 2011 г. Офертата, която изглеждаше най-примамлива, беше сериалът" Адини Фериха Койдум", който дебютира на 14 януари 2011 г., с излизането на първия епизод! AFK му донесе актьорско признание и огромна база от фенове! Нали разбирате, че той дебютира в този сериал без специална актьорска подготовка! Вярно е, че по време на конкурса за най-добър модел Чаатай, заедно с други състезатели, тренира с известната Айла Алган, учителката по актьорско майсторство, която видя в него бъдещ актьор със специален потенциал, изключително многостранен и който научи всичко в движение. По време на AFK, Чаатай започва да взема уроци по актьорско майсторство  в Art School Academy .Той работи усилено, за да стигне там, където е сега!

https://www.instagram.com/reel/CybJr6SA6pi/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 91
За 13 г. кариера много постигна и издигна.  Създаде си имидж с труд  и постоянство и усет за проекти и роли.  Късмета и красотата също са от значение. Скромен ,земен. 
хората по света го Обожават. Heart Ако използваше и социалките щеше всичко да е точнУ.
Не знаем дали се сеща за това и тази дата. И преди съм коментирала, че ако беше продължил, като модел щеше да направи успешна кариера или и двете да съчетае.

Колегите с актуални проекти и реклами са отново напред в мбд.
Ние сме дръпнали с точките на 14 - та позиция. Хазалка е назад.

Едже Сукан и режисьора на Терзито - Джем Карджъ са присъствали на събитие не разбрах какво? На лелката съм и признала стила и тялото и младите могат да и завидят.

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 13:39 от femmi2

# 92

Скукаааааа..... тия от НФ се оспаха и заспаха.. ще се раздвижат сигурна съм!

Най новото творчество  с целувкииии .   Велик е ! Под номер 1 е тази в Терзито с Шифа . Там направо онемях. Знае той как да въздействааа .. забравя за камери с такава лекота  целува и развихря:fire:

Сериала на Айча Туран и Серкан окапа на 5 - ти епизод . Фокса им реши съдбата и цар рейтинг. Жалко , но това е .. Язък за труда на всички .  Като няма проект може и в Гадар да участва, ако се договорят . Феновете ще са доволни . За втори път след Протектор .

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 14:40 от femmi2

# 93
Добро утро,  Момичета
Има ли новини за сериала, съвсем нямам търпение....
Ще му свърши свободата на Чачо, постоянно ще има кадри от сета....
Прекрасен ден от мен Simple Smile 💐

# 94
Гюнайдън!
Дано има раздвижване от към инфо за Гадар.
От НФ  пуснали снимки от С2 и така рекламират финалния сезон.
Не разбирам защо не пуснат нещо актуално. Никой не е казал да издават края на историята.  
Постер няма ли да има?! Фотографа е добър винаги съм го хвалила. Знае как да снима и на какво да акцентира.

Много от колегите са в Кан на Мипкома дори такива на които изобщо не им е почнал сериала са там. Продуцентите рекламират и продават продукцията си.
Като стил ми хареса Онур Туна и знае как да позира.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 15:51 от femmi2

# 95
nanni, феновете на Чачо сме най-търпеливите хора на света!
Предимно чакаме! Grinning
Но пък чакането до сега винаги си е заслужавало! Дано да е така и този път!
Феми, помня,че преди началото на втори сезон започнаха да ни подгряват с откъси и снимки,а сега ...yok!
Може би още е рано.
Както казах,предимно чакаме. Wink

# 96
Точно затова мрънкаме преди почнаха от рано да ни подгряват, сега Йок! Не съм броила колко дни остават, но е време да пуснат нещичко.
Няма други толкова търпеливи и спокойни хора ,като Чачовите фенове.  
Винаги си е заслужавало и ни кара всеки път да онемяваме и гордеем и сега ще е така!
Ако някой друг постъпи, като него за РД никой да не отрази , снимки йок дали щяха да са му още фенове?
Все си мисля, че поглежда коментари дори да не реагира.
Сега покрай събитията с Израел много изрязват позиция ,нащУ мълчи. Това не значи, че не е съпричастен и не го преживява.
Света не отива на добре. Войни , терор ,болести , игри и политика. Тъжно е всичко това. Страдат невинни хора с жертви.

Нези , ако Мерт Алас е публикувал нещо интересно мятай насам.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 20:53 от femmi2

# 97
Нези,  обновила си се 🤩💐
Мдаа, наистина сме търпеливи,  но да си призная аз не се сърдя , че не ни отразява, той си е такъв дори не мога да кажа, че е темерут, останала съм с впечатление,  че лесно се работи с него, доста прилично е всичко което е било по световете, не съм чела за скандали, и проблеми....оставям на страна за проблема с "рибата"  не беше само той, просто беше един от многото в скандала.....
Единственото което се усети до сега, че крие ЛЖ, т. е има ли жена до себе си и да я заяви пред всички....за всичко това може да си има и причина....

Стига ми това, че снима и ще е на екран Simple Smile
За радост на всички нас!

# 98
Друго си е като " ухажваш " почитателите си.
Усмивка и благодаря ще ни сгрее и оправи деня. Не искаме много нали така?
Темерут е по характер , интроверт.
Не обича да се хвали от Париж да беше сложил пейзаж.

С лекота се работи с Чачи ,никой лоша дума не е казал. Сприятелява се има чувство за хумор.
Колежките ги предразполага.
Привилегия е да работиш с него ,защото има какво да научиш.
Много се радвам че и безпристрастни хора признават, че  е класен актьор.

Никога не е крил ако има някоя до себе си. Не обича публичност и не парадира с ЛЖ.
С бившата само по сватби на аркадаши и нищо друго.
Не искам да се променя насила, такъв сме си го избрали и в това му е чарът.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 22:46 от femmi2

# 99
nanni Hug
Моите наблюдения са,че Чаатай от един момент нататък,започва усилено да страни от това да се говори за него. Става много предпазлив. Явно с нещо е бил наранен или разбран неправилно. Каквато и да е причината,трябва да уважим това негово решение. В крайна сметка той ни дава това,от които имаме нужда,а именно играта му,по най-добрия начин. Останалото е "özel" живот както той каза преди премиерата на "Терзи".
Феми,Мерт Алас е много интересен за следване. А и напоследък е доста активен.
Последно е бил на концерт и парти на Мадона. Имало е и торта за РД на дъщеря и.

# 100
Нези,
Точно така, изведнъж се скри...., преди поне имаше нещо от време на време.....сега нищо.....
Затова казвам, че няма как да се скрие когато започне сериала 😉
Феми,
Никога никъде не застана с гадже и да я хване за ръка пред публика....това имам в предвид...
Имам въпрос за нещо, но пиша от тел.няма как да го скрия...
Отнася се до Къванч, знаете ли защо се бил оженил за Башак на инат...прочетох го някъде и ми стана интересно....за аркадаша Киво какво е имало...
Иначе знам, че Чачо много харесва и Аби Кенан ...

# 101
Това за Киво и Башак са глупости.
Сега като им предстои филма по НФ от 24 ноември с Берен Саат. Напоследък не ме вълнуват Кивовите проекти ,но романтик филма ще си го изгледам,защото си ги харесвам двамата още от ЗП.
Нямат проблем отново да работят в тандем и добре се познават. 

Ако имаш предвид за родителите му това е вярно, сега вече приемат Башак още повече че и дете имат.
Преди и аз не я харесвах ,но си личи любовта им и хармонията в семейството.
Отдавна не сме виждали аркадашите на събитие или релакс.
Не вярвам да са си прекратили приятелството, както някой твърдят.

За това, че Чачо  се покри изведнъж и преди не беше такъв сме го дъФкали..  Има ли причина и каква е той си знае. Спомнете си в мениджър ара, като гост актьор какво сподели искрено.
Така е в шоу бизнеса понякога те използват.

На такъв мъж му трябва нежна  мацка със стил и грация да не е кифла. Не е нужно да е известна и мис свят. На всички ни е любопитно защо се разделиха има ли изневяра и скандали?
Не сме им в къщата за да знаем.
Ако е искала семейство и той се е дърпал нормално да се разделят.
Голяма любов не е имало  така го усещам.. поне не от негова страна.
Раздялата се отразява добре и на двамата и от това са имали нужда да са свободни и щастливи.  

Мерт Алас е интересна творческа личност.
Познава знаменитости и партита посещава.
Радвам се че са близки аркадши двамата. НащУ промени средата по социален е.
Фотографа в Лос Анджелис живее отдавна. Не знам как се е издигнал и от нерде се познават с Чачо.
Ако някой знае подробности да сподели.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 10:35 от femmi2

# 102
Здравейте, момичета!
Знае ли се кога излиза трети сезон на шивача?
На един дъх изгледах първите два и нямам търпение за трети Sad

# 103
Здравей , Борислава!
Радвам се че Шивача ти харесва и си го изгледала на екс. Наистина е завладяващ дори с някой критики и забележки към сценария.
Ние тука си имаме слабост към секси главният герой. Blush
Съвсем скоро ще пуснат финалния сезон на 3 - ти ноември.
НФ ни зарадваха и за година излъчиха целия сериал. Това си е рядкост за други продукции.
Има си своята публика по света и е много успешен.

Ще се радваме ако се включиш с коментари в темата ако ти се пише разбира се.

# 104
Borislava,Феми вече ти е писала. На 3.11 излиза третия сезон на "Терзи ".
И ние тук нямаме търпение!
Аз вече започнах да си го припомням,този път с бълг.субтитри и скоро пак  ще споделя впечатления, този път от двата сезона.
А междувременно чакаме появата на нашия любимец по телевизията,нещо ,което не е правил след "Icerde ". В очакване сме на един много различен Чаатай.

Общи условия

Активация на акаунт