Отговори
# 105

За жалост партита и сериали са отменени заради траура в Турция и бомбандировките в ивицата Газа. Взривили са болница . Ох сърцето ми се къса:broken_heart:
От гилдията призовата да се преустановят атаките и Войната да спре.

💫📸 Хазал Кая и Бурак Дениз публикуват призив от медицинския персонал на ивицата Газа с молба за помощ към ранените по време на варварските бомбардировки
Скрит текст:

Гала премиерата на сериала на Netflix "Yaratılan" и прощалното парти за актьорския състав на сериала "Полунощ в Пера Палас" бяха отменени заради военните действия между Израел и Палестина и обявения траур в Турция.

Значи са свършили снимките на ''Пера Палас''

Красива Бенсула и грим Heart Eyes за списание L'Officiel:

Ще го цитирам от Общата тема паднЪх от смях .Joy Така си е това съвършенство на природата не може да се Имитира !  Таланта , Харизмата и красотата  , класата или я притежаваш или Йок ! Чачи го притежава в изобилие и много се труди за да стигне дотук .
Ичерде има всякакви римейкове не могат да стигнат Оригинала , той е ненадминат и брадърс Йелмаз.  По бтв са закупили и румънският римейк. Гледах в началото спазваха сценария и сцените  по нататък ми секна желанието  нещо го развалиха.. Главният , който играе Сарп не е лош старае се човека.

Леле,Феми,виж как се опитват да имитират нашето зверче!
Ама то може ли да се имитира това чудо,бе?
Някакъв грозник подстригали и хайде на Чачи да прилича
Хм,не може,олмаз!!

Арабският актьор в ролята на Сарп,
в арабската версия на сериала "Вътре"

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 15:57 от femmi2

# 106
"Войната да спре" - докато има терористи като Хамаз и Хизбула никаква война няма да спре.
Хазал и Бурак ги обичам, но фанатичната религия създава убийци като горните организации.
Освен това хич не е ясно дали терористите не са взривили болницата сами с цел да предизвикат световно съчувствие. Палестиците са жертви на собствените си терористични организации и лидери. Държат заложници стотици деца, жени и старци от Израел, вадят на предна линия своите деца и изобщо не им пука за никого.
Така че, за да спре войната Хамаз, Хизбула и други подобни,  трябва да се унищожат.
Турците са такива лицемери и въртят задници както им изнася. Израел е призовал всички свои граждани да напуснат страната, защото живота и здравето им са застрашени от мюсюлмански фанатици подкрепящи терористите.

# 107
Така е  докато има такива терористични организации с промити мозъци няма как да спре войната.

кафенце с цигара класика!

https://www.dizidoktoru.com/dizi/adini-feriha-koydum-un-ispanyol … lecek-h39413.html

Ще бъде заснета испанската версия на "Нарекох я Фериха".

Панаирът на съдържание MIPCOM продължава в Кан. Нови съобщения идват и от панаира. Според Variety, Medyapım и The Mediapro Studio, които се обединиха, за да продуцират испанско съдържание за световния пазар, ще съпродуцират испанската версия на Adını Feriha Koydum .

Madd Entertainment ще отговаря и за международното разпространение на тази нова серия. Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy и Vahide Perçin бяха в актьорския състав, където изпълнената с любов борба на младо момиче, заобиколено от препятствия, беше пренесена на екрана.

Фатих Аксой, председател на борда на директорите на Medyapım, каза: „Ние сме много щастливи, че подписахме съвместно предприятие с водеща продуцентска компания като Mediapro. Нашата първа съвместна продукция в Испания, I Named Her Feriha, надявам се, че и двете ще бъдат много успешни в Испания и по целия свят''

Обичам теленовели и актьори. Да изберат химични и можещи да взривят екрана, като нашите хора . Съмнява ме знае ли човек . Нашите келеши на 20г. завладяха света:flushed: и до ден днешен ги обичат хората и ги искат отново заедно.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 19:10 от femmi2

# 108
Здравейте момичета,  

Иска ми се да го видя с къса коса, на мен няма да ми липсват къдриците, но май вече не ми харесва с дълга брада... само леко набола 😀

# 109
Ще ми липсват къдрите ,но пак ще си ги пусне. И той така се харесва и с кеф позира.
Късо оформен е готин. Каква визия мислите че ще е в Гадар нещо тип Емир и Сарп. 🔥🔥🤯 в тяло ще е стегнат и оформен.
И аз го предпочитам с набола брада или тази като в Шивача.

# 110
Аз си представям в началото да изглежда горе-долу така

А после така

Със сигурност след това ще си пусне пак косата. Казвал е,че много си я харесва.
И аз го предпочитам с леко набола брада или без.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 10:23 от NeZ_9

# 111
На втората снимка е трепач. Уауууу! 😳🔥🔥🔥👌  без брада не ми е тамън не му подхожда на фейса, като гол охлюв 🐌  

Табики че си харесва косата и на руси кичури е чок секси.  Някой такива смешки писаха, че му оредявала и нам кво си..  сега си умират от яд че не се провали с Терзито, както предричаха.  

Докато не се размърдат от НФ ще мрънкаме.. Кога ще пуснат нещо ново?!
Двата сезона на Терзито се справиха перфе с рекламата.

Нези с пратката какво се случва при теб ли е вече ?
За НГ може да му я изпратиш пак или като почне Гадар със сигурност ще има някой в офиса.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 14:11 от femmi2

# 112

ФЕМИ* така си представям Чаго
в новия сериал,без къдри и кадъни,
с присвити очи и поглед търсещ
поредната жертва за убиване,
безмилостен и жесток до садизъм
и във всеки епозод поне 20 убити,
заклани и изкормени..
и съм сигурна че ще видим всичко това
защото комшиите харесват такива сцени,
налагат цензура и глоба само на еротиката..
ако пуснат и Дуда да го дразни на сета.. е тогава вече
ми е бедна фантазията какво ще последва
Misc Gun Joy

Kiss

# 113
Ааа,Феми,какъв гол охлюв? Супер си е !

Не съм проверявала за пратката, защото сега не съм в София.  Ако ми я върнат и отида да я взема,направо ще я пусна пак. Иначе няма да се занимавам

# 114
Задавих сЪ от смях:joy: и изплюх водата.
Комшиите си падат по това  такива ужаси няма да снимат или ще ?  
Изобщо не ни трябват кадъни ни в сериал ,ни в реал.
Той си е самодостатъчен и си химичи и с мъже.
Ко пуснат Дудето да дразни Звяра тогава ще и тегли куршума, колкото и да е спокоен.
Всички ни ще дразни  и аз ще искам да я убия Joy Има нов  проект още не е почнал.
Не знам каква ще го играе шЪ плаши хората:crocodile:

Еротик сцените ще липсват заради цензурата.
Поне ще видим по НФ в Терзито, Джентълмена и надявам се в Кюбрата.
Никой не може да го имитира как ги подпира до стените и страстно целува,  реже и съблича рокли. С поглед те съблича и изгаря🔥Брутален, невероятен. Който го надмине в това да ми се обади кой е този смелчага.  
Софиии🍷 сега какво.. няма ли да ни огрее в екшъна по червено боди

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 14:36 от femmi2

# 115
Здравейте момичета,
Очакването взе да ме изнервя, хайде да се появиииии, някаква информация понееее

Феми, НЧ е Уаууу

Този мъж остарява като катедрала, 🤩

# 116

ФЕМИ* на тази фотка ми заприлича на тираджия
и тази роля ша му отива, кара по пътищата различна стока
на ръба на закона, преследват го бандити и ченгета
качва стопаджийки за разнообразие и подържане на форма..
за червеното боди не знам..може би трябва
да го сменим с черно, нали са в траур..

Скрит текст:

# 117
Нема значение цвета важното е да ни огрее и да ни го разкъса с поглед и пръстче. Stuck Out Tongue Winking Eye

И тираджия нема да го върнем ще ни вземе на стоп Stuck Out Tongue Winking Eye
С пехливана ще се озорим ще го преживеем..

Салих Бадемджи в интервю за работата си с Чаатай Улусой

" Единственият недостатък, като работиш с Чаатай са  постоянните разговори за храна. Аз също съм такъв обичам да ям. Двамата  се подкрепяме по този въпрос".

Какво ядене е падало на сета..
Представям си ги на масата или как готвят и си хапват.  
Още ли любимото ястие на Чачи  е зелен фасул и пълнен падлажан  🍆 има турско наименование.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 12:24 от femmi2

# 118
/https://instagram.com/stories/cagatayulusoy_fan__account/3218102 … =MTc4MmM1YmI2Ng==
Салих разказва за единствения "отрицателен"  аспект  от работата с Чаатай.
Той разказва как и двамата с Чаатай обичат да ядат и постоянно си говорят къде и какво може да хапнат и какви ресторанти има на близо,че Чаатай обичат сам да приготвя храна си,защото е ценител.
Жената,(не знам коя е) също сподели спомен с Чаатай, в който той и още някакви колеги и приятели изяли огромно количество месо и суши. Салих каза,че затова и Чаатай често наддава на килограми,и ,че и на него много му се налага да внимава с килограмите.
Grinning

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 08:44 от NeZ_9

# 119

Специално за Чаго не мога да приема
че качва кгр защото е чревоугодник и
 непрекъснато мисли за ядене
след като с лекота влиза във форма когато пожелае,
знае се че кгр лесно се качват но трудно се свалят
когато липсва воля и самодисциплина
а при него ги има достатъчно + актьорски талант,
който няма - да внимава, и да си брои калориите
и градусите когато снима с него..