Отговори
# 120
Ценител на храната е. Аз също си хапвам и съм ценител най вече на сладкишите и се отрязява.  
Чаго с гурме няма да се наяде:joy:
Хубаво е че си готви вкъщи домашна храна. Научил се е суши да прави ,което си е майсторлък.

На много неща му се възхищаваме и на това че влиза с лекота във форма и шашка всички е от качествата му. Винаги съм твърдяла че поиска ли може. Като качва му се отрязва на лицето. Сладка пандичка ,пухкава.Yum
Сега за екшъна тренира и ще е стегнат.  
Салих в Шивача ми е нормален в тялото.
Чаго, като клечка не ми харесва.
В Прилива прекалено отслабна в началото и после се нормализира.

Времето е страхотно и ще използваме за разходка извън града.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 12:07 от femmi2

# 121

ФЕМИ* да повторя пак -
Чаго не  качва кгр защото е чревоугодник
 и ценител на хубавата храна,
нито пък някой се наяжда с гурме..
кгр се качват от лакомия
която не може да контролираш..

приятна разходка!
Yum

# 122
Какво пречи и двете неща да са в комлект. Ценител на храната и пословичен апетит.
Понеже обича да си хапва босненски бюрек приготвен от мама, като разбраха това феновете са го радвали на сета на ОС с пълни тави. Турските бюреци също са много вкусни и с много масло и кашкавал. Яла съм такъв.
Ще е страхотно да участва в кулинарно предаване и сготви.
Тогава ще избият рибата по гледаемост и интерес. Мастър шефа по тв 8 е от най рейтинговите в Турция.

Тия от НФ изобщо ще пуснат ли нещо за финала?
Направо се отчайваме вече. Head Band

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 14:20 от femmi2

# 123
# 124
Нези,
Разкажи/ покажи повече, аз нямам достъп.... Sad

# 125
# 126
Здравейте, дами!

Нези,
Разкажи/ покажи повече, аз нямам достъп.... Sad
     Ето го видеото, свалих го от Twitter, защото и аз нямам достъп до Facebook.

Цитат
Cagatay Ulusoy North America
🆕🎥 | #ÇağatayUlusoy с приятел #ErsinArıcı , с когото е работил в #KağıttanHayatlar #PaperLives и който също участва в #Kuş наградения късометражен филм, написан, режисиран и продуциран от Çağatay. Ерсин се снима наскоро в #YalıÇapkını

# 127
Нези, Еми, Благодаря Ви, ❤️💐
Да се забавлява, може го, знае как Simple Smile
Ама да зарадва и нас с някое фото Simple Smile
Красива нощ, Момичета  🍾🥂😍

# 128
Нашето секси зверче се забавлява:tada:
Дори с дъх на уиски ще го разцелуваааам и радвам и не ми пука какво е ял и пил.
Видеото е от лятото от септември в Мармарис ,но сега се появява и за всички е ново. Компания от колеги Афра колежката от Йешилчам, Мерт Рамазан , Ерсин Араджъ от ХЖ.  Ейваллах, че си запява приятелски отношения с колеги и се виждат. Такава душичка земна е.
Афра и Мерт са гаджета в реала от Чапкъна.
Споделяла е че обича Чаго, като по голям брат.  
Да му изям сладките небрежни къдри.BlushHeart EyesHeart EyesYum
Дали РД не е празнувал край морето. Сигурна съм ,защото го обожава. Колкото и да го защитавам и обожавам това че се изпокри и не уважи никой още ми е заседнало и няма да забравя..
и проектите си не рекламира.   
Христовата възраст много му отива още по красив и мъжествен и най важното лети свободно.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 08:03 от femmi2

# 129

Heart Eyes
Цитат
Дори с дъх на уиски ще го разцелуваааам и
 радвам и не ми пука какво е ял и пил..

# 130
Някои казват,че е от септември, но според други е от преди няколко дни.  Както и да е,нека се забавлява,да е сред хора,да разпуска  преди да започнат снимките.
И ,ако може,пак да започне да се усмихва!

Феми,бая мацки танцуват зад гърба
 на Чачо,дали е обърнал внимание на някоя от тях? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 11:17 от NeZ_9

# 131

Нези , нИдей така че озверявам Joy си танцат колкото щЪт мадамите , нащУ е съсредоточен върху питието и аркадаша. Ко реши да флиртува да внимава всекви ги има..
 Узо за градус

Погледнете как му танцуват отгоре на масата и Казанова ги гледа и си пие питието и пушат с аркадаша в Мармарис
https://twitter.com/MertSevdals1/status/1715839601678459060
https://twitter.com/mpoyrazbigg/status/1715852295852773759
https://twitter.com/mrd_eng_page/status/1704949440455528530
тука са на сиртаки вече , мноУ спънати нещо...Joy Чачи да им покаже как се танци професионално.

От Бирсен Ант.
Сгъчкала е инфо с други сериали и актьори и трябва го четеш неколко пъти да разбереш написаното. Ето само за Гадар , което ни интересува и вълнува . Казах ли ви , че ще е зимно дизи . Много познавам. Няма да го разточват и ще има време да си снима каквото е планувал занапред.    Засега се знаят само двама от каста. Честно казано достатъчно ми е броманс - мъжка химия  екшън и трупове.
Да видим в кой ден ще ни сложат и конкуренция.  Дотогава ще окапе някой или ще преместят сериал с нисък рейт през уикенда.
Чачиии ще взриви екрана със завръщането си.
Избра отново Ай Япъм след Ичерде.
Престижна компания с традиции и продуцента и екипа си разбират от работата. Желанието се сбъдна да се завърне с екшън и адреналин.  

💥 Fox TV планира да излъчи сериала ''Gaddar", в който Чаатай Улусой ще играе главната роля, през декември, ако няма промени в последния момент.

Безпощаден  Огнен поглед .  Готов е за Гадар .Nature Fire Тези красиви добри очи и лице как ще го възприемем , като убиец ?

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 18:49 от femmi2

# 132
Фемиии,и пред мен някой така да плете крака и аз няма да го гледам. Joy
Да дойде да му изиграем едно сиртаки да му се вземе акъла!
Много ги обичат турците този тип заведения.
И ние ходим на такива в Гьокчеада.
Това Афра ли е с късата рокля?
Тъкмо да си изгледаме Терзи и може би Джентълмен и ще почне Гадар.
Хубавите неща стават бавно! Wink

# 133
Благодаря за отговора!
Нямам търпение да идва ноември.
Влюбена съм в Чаатай,два пъти гледам огледален свят 😁 сега гледах и див мед ... Просто няма такъв актьор,МЪЖ 😍

# 134
Borislava, Огледален свят има продължение-Пътят на Емир. Гледала ли си го?
А Ичерде? Там играе Сарп, полицай под прикритие и е страхотен!
И още-Прилив Отлив, Протектор, Йешилчам, Животи от хартия.
Навсякъде е различен и раздаващ се на макс!

Феми,дано Чачо използва времето до началото на снимките, за добра форма! Като от периода на червените шорти.
Между другото, аркакадаша Къванч, в последния епизод на Айле,демонстрира точно такава форма. Wink

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 09:24 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт